Αναζητώ Κιθαρονι για αγορά

Αναζητώ Κιθαρονι για αγορά.

Όποιος γνωρίζει ή πουλάει κάποιο ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.

Ευχαριστω πολύ.

Επειδή έβαλες και χτες την ίδια ακριβώς αγγελία, γίνε πιο συγκεκριμένος. Καταρχήν το μπάτζετ σου, επίσης αν με τον όρο κιθαρονι εννοείς τα μικρά προπολεμικά οχταρακια ή γενικά μια λαϊκή κιθάρα, σε ποια περιοχή βρίσκεσαι, κλπ.

Ζητάω συγνώμη .Εννοω τα οχταρακια τα προπολεμικά.Το μπατζετ μου είναι στα 1000€ + -

Σε ευχαριστώ πολύ .

Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό, είναι οι κιθάρες του Πέτρου Μουστάκα που είναι βασισμένες σε προπολεμικά καλουπια. Νομίζω πως είναι λίγο πάνω από το χιλιάρικο.
Αν είσαι κοντά στην Θεσσαλονίκη δες το μοντέλο του Δημήτρη Φωτοπούλου βασισμένο στο καλούπι του Παπαζιάν, αν και νομίζω είναι πιο πάνω από το μπάτζετ σου.

Ευχαριστώ πολύ.Επισης και μεταχειρισμένη θα αγόραζα.

1 «Μου αρέσει»

Αν είσαι από Θεσσαλονίκη ή κοντινή περιοχή, νομίζω ότι ο Φωτόπουλος κάνει κυριολεκτικά άριστα όργανα στη συγκεκριμένη κατηγορία. Γενικά δεν κάνει μεγάλη ποικιλία οργάνων. Κιθάρες κυρίως και θα έλεγα κατά κανόνα στην κατηγορία που θέλεις, και τρίχορδα μπουζούκια. Αν κατάλαβα καλά τη φιλοσοφία του, θέλει να κάνει λίγα και καλά, χωρίς να απλώνεται μόνο για να πουλάει. Ωστόσο έχει δίκιο ο Νίκος, οι τιμές του είναι πιο πάνω από τα 1000 ευρώ που ανέφερες. Το καλοκαίρι είχα δει από κοντά δυο κθάρες του που με είχαν εντυπωσιάσει και από την εμφάνιση και η μία και από τον ήχο που την έπαιξε λίγο (την άλλη δεν την έπαιξε), αλλά αν θυμάμαι καλά μου είχει πει ότι κόστιζαν 1800 ευρώ. Τις είχε ετοιμάσει για έναν γνωστό του κιθαρίστα από τη Γαλλία. Δεν ξέρω αν βγάζει και κάτι πιο οικονομικό.

1 «Μου αρέσει»

Υπάρχει μια αγγελία με μια παλιά κιθάρα Παρασιδη στη Θεσσαλονίκη, επισκευή Τασου Θεοδωράκη, στα 500.

Δεν ξέρω τον ήχο της, αλλά μπορεί να μετράει.

Εγώ θα τη δοκίμαζα.

5 «Μου αρέσει»