Ξαφνικά σήμερα, όταν βάζω ένα βίντεο στο ΥΤ, μόλις τελειώσει με πάει μόνο του σε κάποιο επόμενο δικής του επιλογής. Ξέρει κανείς πού πήγε η επιλογή να απενεργοποιήσουμε αυτή τη λειτουργία; Ή καταργήθηκε;
Σε τι συσκευή είσαι; Browser, Android, iOS;
Εγώ σε Android από την εφαρμογή είμαι οκ.
Επίσης βρίσκω την ρύθμιση -σε Android πάλι- πατώντας:
- Κάτω δεξιά “Εσείς” > Πάνω δεξιά στο γρανάζι “Ρυθμίσεις” > Αναπαραγωγή > Αυτόματη αναπαραγωγή επόμενου βίντεο
Ευχαριστώ!
Στον υπολογιστή, με Chrome. Έχω μπει τώρα στις ρυθμίσεις και ψάχνω, αλλά είναι αλλιώς οργανωμένο από αυτό που βλέπεις εσύ στο Αντρόιντ. Άμα το βρω, θα το ανακοινώσω…
Εντωμεταξύ διαπιστώνω (μου το είπε μόνο του) ότι ειδικά για παιδικά βίντεο δεν το κάνει, παίζει ένα και στοπ. Σωστό. Άρα σίγουρα κάπου θα υπάρχει η δυνατότητα και για κάθε βίντεο, αλλά πού; Ψαξ, ψαξ…
Πράγματι σε browser έχει εξαφανιστεί η επιλογή. Θυμάμαι ήταν δίπλα στο κουμπί full screen. Στη μπάρα που βλέπεις τη διάρκεια στη του βίντεο.
Ενημέρωση:
Με AdBlocker κρύβεται το κουμπί που σου λέω. Απενεργοποίησα τον AdBlocker και επανήλθε. Δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να το αφήσω έτσι…
Σοβαρά τώρα; Αυτό είναι εκβιαστικό, ή θα βλέπεις βίντεο που δε ζήτησες ή θα βλέπεις διαφημίσεις!
Εγώ έχω απάνω και AdBlocker και uBlock. Δεν ξέρω ποιο από τα δύο είναι που κόβει τις διαφημίσεις, γιατί μετά από καιρό που είχα το AdBl. και δούλευε καλά, άρχισε να κάνει νερά, το έβγαλα, το ξανάβαλα από την αρχή, έβαλα και το uBl. και τώρα το αποτέλεσμα είναι καλό (δε βλέπω διαφημίσεις) αλλά δεν ξέρω σε ποιο από τα δύο το οφείλω.
Για το θέμα AdBlocker η Google το κυνηγάει ενεργά. Εγώ με AdBlocker είμαι χρόνια και τους τελευταίους μήνες μία είναι μπροστά η Google μία το AdBlock και μία παίζει μία δεν παίζει διαφημίσεις.
Σόρι παιδιά, χαζομάρα μου. Εκεί ήταν πάντα και το γύρευα αλλού. Φαίνεται ότι το είχα πατήσει κατά λάθος να ενεργοποιηθεί. Το απενεργοποίησα πάλι και όλα καλά.