Αγγελίες στον χώρο της παραδοσιακής και ρεμπέτικης μουσικής - Νέα ομάδα στο Facebook

Καλησπέρα σε όλους,

για να βοηθήσουμε όλους όσους αναρτούν μια αγγελία στο φόρουμ μας, για την πώληση κάποιου οργάνου ή την αναζήτηση συνεργάτη/μουσικού, δημιουργήσαμε μια νέα ομάδα στο Facebook όπου θα αναρτώνται μόνο τα θέματα που ανοίγουν στην κατηγορία “Μικρές Αγγελίες”.

Στόχος δεν είναι να υποκατασταθεί το φόρουμ, αλλά αντίθετα να ενισχυθεί η συγκεκριμένη κατηγορία με αγγελίες του χώρου της ρεμπέτικης και παραδοσιακής μουσικής, δίνοντας ένα ακόμη εργαλείο στην κοινότητά μας. Για τον λόγο αυτό, για να αναρτηθεί μια αγγελία στην ομάδα αυτή, θα πρέπει πρώτα να έχει αναρτηθεί στο φόρουμ.

:globe_with_meridians: Μπορείτε να δείτε τη νέα ομάδα στο Facebook από εδώ.


Βοηθήστε μας στο ξεκίνημα της ομάδας, προσκαλώντας τους φίλους σας - γνωστούς σας που συμμετέχουν στον χώρο του ρεμπέτικου.

Αντιγράφω παρακάτω την περιγραφή της ομάδας:

Αγγελίες για πώληση μουσικών οργάνων, αναζήτηση συνεργάτη, μουσικών και ο,τιδήποτε άλλο στον χώρο της παραδοσιακής και ρεμπέτικης μουσικής.

Όλες οι αγγελίες πριν ανέβουν, θα πρέπει να έχουν ανέβει στην κατηγορία “Μικρές Αγγελίες” του Ρεμπέτικου Φόρουμ (Μικρές Αγγελίες - Ρεμπέτικο Φόρουμ)
Μια ομάδα από τον διαδικτυακό χώρο συζητήσεων: https://rembetiko.gr

Πώς ανεβάζω μια αγγελία
Όλες οι αγγελίες που ανεβαίνουν στην ομάδα αυτή πρέπει πρώτα να ανέβουν στην κατηγορία “Μικρές Αγγελίες” του Ρεμπέτικου Φόρουμ (https://rembetiko.gr). Μόλις τις δει κάποιος διαχειριστής, τις ανεβάζει το συντομότερο στην ομάδα αυτή.

Βήμα 1ο: Αν δεν είμαι μέλος του Ρεμπέτικου Φόρουμ, εγγράφομαι από εδώ: Ρεμπέτικο Φόρουμ
Βήμα 2ο: Πηγαίνω στην κατηγορία “Μικρές Αγγελίες” (Μικρές Αγγελίες - Ρεμπέτικο Φόρουμ)
Βήμα 3ο: Δημιουργώ ένα νέο θέμα με την αγγελία μου πατώντας το :heavy_plus_sign: κάτω δεξιά.

Για βοήθεια στο πώς να ανοίξετε ένα νέο θέμα στο rembetiko.gr, μπορείτε να δείτε το βιντεάκι εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=UzfxeC_tu4s

Για οποιαδήποτε άλλη βοήθεια/απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας από εδώ: https://m.me/rembetikogr

Αν έχετε οποιαδήποτε προσθήκη/πρόταση ή παρατήρηση, μη διστάσετε να γράψετε εδώ πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα αυτή η ομάδα.

1 «Μου αρέσει»