Χρήστο πως θα σου φαινόταν η προσθήκη συνδέσμου “στηρίξτε τη σελίδα μας” και να στέλνουμε όσοι θέλουμε οτι θέλουμε; Paypal ή οτιδήποτε άλλο.
Παιδιά ευχαριστώ όλους, πραγματικά, για τη διάθεσή σας να στηρίξετε οικονομικά τη λειτουργία του φόρουμ μας.
Κάθε αναβάθμιση όπως είπε ο Χρήστος έχει κόστος, ειδικά τώρα που στην ουσία σχεδόν τριπλασιάστηκε, αλλά θα έχουμε ένα μηχάνημα δυνατό που θα μας κάνει σωστή δουλειά.
Θέλω να δω λίγο την υπόσταση που μπορεί να πάρει μια διαδικασία crowdfunding και θα επανέλθω αν αυτό μπορεί και πρέπει να γίνει στη δική μας την περίπτωση.
Πετάω και την ιδέα της διοργάνωσης από το Φόρουμ μιας πολιτιστικής εκδήλωσης/συναυλίας με εισιτήριο, με στόχο την χρηματοδότηση…
Ενδεχομένως να βρεθούν καλλιτέχνες που να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς και να υπάρξει και ταυτόχρονη προβολή του Φόρουμ.
edit: έχω κάποιες συγκεκριμένες ιδέες, τις οποίες δεν καταθέτω ακόμα εδώ, @admin και @chrispanag αν θέλετε μιλάμε
δική μου δοκιμή εμφάνισης… αν δεν μας αρέσει θα το γυρίσω πίσω
Εμένα μου αρέσει!
Γιατί ξαφνικά ο περιηγητής (Chrome) δεν με αφήνει να μπω παρά μόνο “υπ’ ευθύνη μου”, και με ένδειξη “not secure” και διαγραμμένο το https εκεί που φαίνεται το url;
Το φτιάξαμε ! Είχε ληξει το πιστοποιητικό που χρησιμοποιούμε στον σέρβερ.
Καλησπέρες σε ολους
Αναρωτιέμαι πως πάμε με την πρόσβαση στη σελίδα. Για εμένα δουλεύει αλλά νομίζω κάποιοι έχουν ακόμα πρόβλημα να μπουν
Δεν νομίζω πως ανεβαίνει η εικόνα.
Λέει λοιπόν
Invalid SSL certificate
Host error
Browser working
Cloudflare working
Είχε μέρες τώρα που έδειχνε πως είχε λήξει το πιστοποιητικό του σέρβερ…
Τώρα κάπως φαίνεται να λειτουργεί (αν και βγάζει ότι πρόκειται για μη ασφαλή τοποθεσία…)
το φτιάξαμε, τώρα λογικά θα είναι εντάξει
Έπεσαν όλα μαζί σε διακοπές και περίοδο πάσχα και δεν καταφέραμε να το διορθώσουμε άμεσα.
Ευχαριστούμε πολύ! Μας έλειψε από την πρώτη μέρα…
Μπράβο Χρήστο, μια χαρά φαίνεται να δουλεύει!
Είχε και την πλάκα του όμως.Απο την μια δεν δούλευε, από την άλλη μου ήρθε σύνοψη δραστηριοτήτων, επειδή λέει είχε να με δει μέρες.
Εεε, Νικόλα μου, ο Χρήστος είναι γνωστός πλακατζής! ***
*** : (εκατοντάδες εμότικον, ένα να σκάει στα γέλια δεν βρήκα…)
Ελπίζω μόνο να μην έφυγε κόσμος εξαιτίας αυτής της διακοπής… Βέβαια, ο επιμένων νικά.
Εεε, “Τη ζωή μου μηδενίζω” που λέει και το τραγούδι, “πάει να πει πως ξαναρχίζω”!