«ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ» -ΛΑΒΥΡΥΘΜΟΣ

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
«ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ»
στο Green Theater Νεμέας

Παρασκευή 10 & Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, ώρα 9.30 μ.μ.

για την αφίσαhttp://s928.photobucket.com/albums/ad125/labyrythmos/?action=view&current=2.jpg

Την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν στο Green Theater (Αρχαίες Κλεωνές- Νεμέα), οι μουσικές εκδηλώσεις «ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ», ένα τριήμερο ταξίδι στους δρόμους και τα ρεύματα της ελληνικής μουσικής από την Πολιτιστική Δράση της ένωσης Ελλήνων Μουσικοσυνθετών. Η καλλιτεχνική διεύθυνση είναι του συνθέτη Νίκου Παπακώστα και συμμετέχουν πολλοί γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες.

Η πρώτη ημέρα είναι αφιερωμένη σε νέους, κατά κύριο λόγο, ανθρώπους με τεράστιο ταλέντο και προοπτικές, που ήδη έχουν κατακτήσει το κοινό με τις εκπληκτικές εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα.
Η ΕΛΕΑΝΝΑ ΖΕΓΚΙΝΟΓΛΟΥ , συνεργάτης για πολλά χρόνια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, σε ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα στην ελληνική μουσική από τον Αττικ του Μεσοπολέμου μέχρι τους σημερινούς μεγάλους δημιουργούς ξεδιπλώνει το απίστευτο ταλέντο και την δεξιοτεχνία της.
Η γνωστή ηθοποιός και ερμηνεύτρια ΔΑΝΑΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ και ο συνθέτης ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΛΙΚΗΣ παρουσιάζουν τον καινούργιο τους δίσκο Ταμπλό Βιβιάν, καθώς και μία επιλογή από τραγούδια της σύγχρονης ελληνικής δισκογραφίας που αγαπήθηκαν…
Το νεανικό συγκρότημα ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ σε δικά τους τραγούδια, αλλά και τραγούδια που αγάπησε η νεολαία.
Τέλος οι μοναδικοί ΣΑΛΑΤΑ η αλλιώς “Σαλταρισμένα αγνώστου ταυτότητος ανθρωπάκια” , με τον δικό τους μοναδικό τρόπο , αφήνουν άφωνο το κοινό με μία απίστευτη παράσταση Variete, που συνδυάζει το θέαμα, τη μουσική, το τραγούδι, το χορό, τα ακροβατικά και πολύ, μα πολύ, γέλιο!!!
Μία μοναδική τρίωρη παράσταση που θα σας μείνει αξέχαστη.

Η δεύτερη ημέρα χωρίζεται σε δύο μέρη.

Στο πρώτο μέρος
Ο Νίκος Παπακώστας, από τους σπουδαιότερους πρεσβευτές της ελληνικής μουσικής στο εξωτερικό , τραγούδια και συνθέσεις του οποίου ερμήνευσαν τεράστια ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και οι παραστάσεις του στο Μέγαρο Μουσικής, την Εθνική Λυρική Σκηνή και τα μεγαλύτερα θέατρα της Ευρώπης άφησαν εποχή , παρουσιάζει αποσπάσματα από τα έργα του ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΣΟΥ, ΒΑΛΚΑΝ και ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ που έγιναν γνωστά και εκδόθηκαν σε πολλές χώρες.
Ερμηνεύουν ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ, η ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΕΤΤΑ και η ΛΥΔΙΑ ΣΕΡΒΟΥ.
Στο πιάνο ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ WASTOR ένας από τους κορυφαίους έλληνες πιανίστες με εκατοντάδες παραστάσεις στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου.
Eκτακτη συμμετοχή από το συγκρότημα ρεμπέτικης, λαϊκής και σμυρναίικης μουσικής ΛΑΒΥΡΥΘΜΟΣ.

Στο δεύτερο μέρος
Ο μεγάλος ερμηνευτής ΛΑΚΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ, σε μία μοναδική συναυλία παραδοσιακής μουσικής. Συνοδευόμενος από μία ομάδα σπουδαίων παραδοσιακών μουσικών ερμηνεύει μια επιλογή από ωραιότερα δημοτικά τραγούδια .

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, ώρα 21.30

ΕΛΕΑΝΝΑ ΖΕΓΚΙΝΟΓΛΟΥ ρεσιτάλ
ΔΑΝΑΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ
ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΛΙΚΗΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ
SA.LA.TA (Σαλταρισμένα Αγνώστου Ταυτότητος Ανθρωπάκια)

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010, 21.30

Αʼ μέρος
Συναυλία του ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ με τους ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΚΚΑ, ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΕΤΑ, ΛΥΔΙΑ ΣΕΡΒΟΥ & ΛΑΒΥΡΥΘΜΟΣ

Βʼ μέρος
ΛΑΚΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ συναυλία παραδοσιακής μουσικής

Green Theater
Αρχαίες Κλεωνές, Νεμέα
Τηλέφωνο ταμείου: 2746031233

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Γραφείο: 210 6984579 & 210 6984581 amipr@hol.gr
Μυρτώ Απαλοπούλου 6936 984579


Δυστυχώς ακυρώνεται η συναυλία λόγω κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή!