Τακτικές μαζώξεις Ρεμπέτικου Φόρουμ 2013

μπράβο ρε πέλη που το βάζεις έτσι όμορφα! θα είναι η τελευταία κυριακή που θα δουλεύω, και μάλλον από νωρίς, αλλά θα προσπαθήσω να έρθω οσο προφταίνω. μόνο να γίνει συννενόηση για τα φαγητά, μη φέρουν όλοι κεφτεδάκια ή όλοι τυροπιτάκια!

Μιας και επανέρχεται το θέμα (σε γραπτή μορφή αυτή τη φορά) θα συμφωνήσω ότι είναι μια πολύ ωραία ιδέα. Όσον αφορά την ημέρα όμως θα πρότεινα ακριβώς μια εβδομάδα αργότερα (μεσημέρι Κυριακής 9/6) ώστε να μπορέσουν να ενημερωθούν έγκαιρα όσο περισσότεροι άνθρωποι γίνεται και η συνάντηση να είναι πιο “επιτυχημένη” από πλευράς προσέλευσης κόσμου. (η αναγγελία της συνάντησης 1 εβδομάδα πριν από την συνάντηση μου μοιάζει πολύ κοντινό διάστημα και ο χρόνος για την “αντίδραση του κοινού” πολύ μικρός). Όσον αφορά το θέμα οργάνωσης νομίζω πως εάν υπάρχει καλή διάθεση όλα γίνονται, αλλά θέλει κι αυτή το χρόνο της και όσο περισσότερος χρόνος υπάρχει τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα.

Βέβαια υπάρχει και στην μέση το θέμα που θίγει η Πέλη :

Γιατί μετά οι οργανοπαίκτες παίρνουν τις θάλασσες και τα βουνά

και αυτό το “μετά” δεν ξέρω ακριβώς πότε(:wink: είναι.

Καλή ιδέα ,αρκεί να υπάρχει και κατάλληλος εξοπλισμός από
τεντόπανα για περίπτωση καιρικού απροόπτου(Γράφω …βρεγμένος!)

alko101 συμφωνώ για 9/6 (οπότε δεν θα έχει πρόβλημα και ο Νίκος, αφού τελειώνει στις 2/6 από τη “Ζούλα”…). Όσο για τη βροχή, ε, σκεφτόμαστε πάντα θετικά, εξάλλου κατακαλόκαιρο θα είναι!! Στη γιορτή της τσαμπούνας είχε ρίξει ένα ψιλόβροχο στην αρχή, μέχρι να μαζευτούμε, αλλά …βολευτήκαμε!! Όσο για οργάνωση , όργανα να υπάρχουν και ρακές και τη βγάζουμε και με τυροπιτάκια!

Νομιζω πως ειναι οτι πρεπει για να κανω την παρθενικη μου εμφανιση.

η πέλη έβαλε ζήτημα για το πικ-νικ, λόγω της παρουσίασης αυτού του βιβλίου. με τον νικόλα θα φύγουμε νωρίς μια και παίζουμε εκεί, άμα θέλετε πάμε όλοι μαζί! αν πάλι δεν έρθετε, συνεχίζετε το γλέντι μέχρι να νυχτώσει.
εφ’ όσον σας ενδιαφέρει η παρουσίαση, αλλά σας φαίνεται νωρίς να το λήξουμε από τις 7 (μια που θα έχει πολύ φως ακόμα), το πάμε για την επόμενη κυριακή 16/6. φοβάμαι όμως πως διάφοροι θα έχουν κανονίσει τις δουλειές τους με βάση την αρχική ημερομηνία…

Την παρουσίαση δεν την χάνουμε, οπότε … ακούμε εναλλακτικές προτάσεις… πχ Σάββατο 8/6 ???

Δεν το βλέπω να προχωράει αυτή η ιδέα (δυστυχώς) γιατί οι αλλαγές τελευταίας στιγμής πάντα μπερδεύουν.

έχεις δίκιο αλέξανδρε. αλλά πέσανε δυο προτάσεις (για σάββατο 8 και κυριακή 16) στις οποίες κανείς δεν πήρε θέση. το σάββατο είναι πολύ κοντά νομίζω (είμαι μέσα πάντως), η άλλη κυριακή μου φαίνεται πιο πιθανή για να κανονίσει κάποιος τις δουλειές του.

Συμφωνω για Κυριακη 16/6

Τί κρίμα!! Θα λείπω εκτός Αθηνών το επόμενο Σ/Κ! :106:

αχ βρε πέλη, δεν το’λεγες νωρίτερα; μάζωξη χωρί την διοργανώτρια αρχή δεν γίνεται!
οκ, πέρα από τις επισημότητες, για την συγκεκριμένη υπαίθρια θα είναι κρίμα να λείπεις μια που ήταν και δικιά σου ιδέα.

Νίκο τι να κάνουμε, ας λείπω εγώ, προκειμένου να μη γίνει η μάζωξη! :106: Αρκεί να μου υποσχεθείτε ότι θα ξανακάνουμε μάζωξη-πικ νικ!!:092:

άμα γλυκαθούμε, σιγά μην ξανακλειστούμε σε μαγαζί! για πείτε και οι υπόλοιποι…

Χωρίς να θέλω να φανώ απαισιόδοξος, πιστεύω ότι η συγκεκριμένη υπαίθρια συνάντηση μάλλον δεν έχει πολύ μέλλον προς το παρόν (μιας και το αρχικό σχέδιο ακυρώθηκε). Το θέμα συνάντησης όμως κάποια καθημερινή βράδυ μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες νομίζω πως είναι υπό συζήτηση. Δηλαδή εάν λέγαμε σε ακριβώς δύο βδομάδες από σήμερα (Τετάρτη 19/6) θα φαινόταν δυνατό; Ή μήπως είναι αργά (ημερολογιακά) και οι περισσότεροι έχουν πάρει την άγουσα για την παραμεθόριο; Πραγματικά ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τα προγράμματα των μουσικών …

μην σας νοιάζει τόσο το πρόγραμμα των επαγγελματιών, όρεξη για μάζεμα και γλέντι να υπάρχει! όσοι ενδιαφερόμαστε να δούμε πότε μπορούμε. εμένα όλες οι αναφερθείσες ημερομηνίες μου κάνουν.

να γιατί αποφεύγω να κανονίζω ημερομηνίες μαζώξεων… μόλις έμαθα ότι είναι πιθανόν να δουλεύω στις 16.
ακόμα όμως κι αν λείπω εγώ ή η πέλη ή ο οποιοσδήποτε, οι υπόλοιποι κανονίστε κάτι καλό στα πάρκα και τις πλατείες!

Ο χώρος που παραθερίζω προδιαθέτει για καλοκαιρινή ρεμπετομάζωξη, από όλη την Ελλάδα. Είτε με εξόρμηση Σαββατοκύριακου είτε για μικρές διακοπές είτε και για εκδήλωση τριών ή τεσσάρων ημερών. Το κάμπινγκ Βενεζουέλα Βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Σεραφείμ. 10 χιλιόμετρα μετά από τα Καμμένα Βούρλα, ακριβώς εδώ.
Μπορεί κάποιος να διανυκτερεύσει σε σκηνή ή σε τροχόσπιτο, σε ενοικιαζόμενα δωμάτια 200 μέτρα από το κάμπινγκ ή σε ξενοδοχείο στα Καμμένα Βούρλα. (Απόσταση 10 λεπτά με το αυτοκίνητο). Μέσα στο κάμπινγκ λειτουργεί όλο το καλοκαίρι η ταβέρνα ΣΤΪΛΒΗ που μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 100 άτομα, και μπορούμε να παίξουμε όσο τραβάει η όρεξή μας. Και μόνος του να έρθει αν θέλει κάποιος φίλος , μπορούμε να παίξουμε. Θα βρίσκομαι εδώ όλο το καλοκαίρι με τη κιθάρα μου.
Το κάμπινγκ είναι ήσυχο, έχει πολύ δροσιά και όπως φαίνεται και στο χάρτη, είναι μπροστά στη θάλασσα. Ρηχή με λίγο φύκι, κατάλληλη για παιδιά και 200 μέτρα δεξιά με άμμο και πιο βαθιά.
Ημερομηνία/ες ας δηλώσει όποιος ενδιαφέρεται.

Νέος μήνας σήμερα και (τουλάχιστον στην Αθήνα) σήμερα έπεσε και η πρώτη “καλή” βροχή. Σκέφτηκα λοιπόν ότι οι διακοπές για τους περισσότερους από εμάς έχουν τελειώσει (εάν όχι για όλους) και έχουμε επιστρέψει στη βάση μας. Έτσι καλό θα είναι να γυρίσουμε και στις “καλές μας συνήθειες”. Τι θα λέγατε λοιπόν εάν κανόνιζαμε την πρώτη μας φθινωπορινή σύναξη για αυτή τη χρονιά, μιας και έχουμε καιρό να τα πούμε οι περισσότεροι μεταξύ μας; Ενδεικτικά αναφέρω σαν υποψήφιες ημερομηνίες 24 και 25 του μήνα (Πέμπτη και Παρασκευή αντίστοιχα). Όσο για το μέρος πιστεύω πως δεν είμαι και ο πλέον κατάλληλος να προτείνω. Ας ακούσουμε λοιπόν και τη γνώμη των υπολοίπων …

Δυστυχώς θα λείπω μετά τις 19/10 για μια βδομάδα… Συμφωνώ όμως ότι είναι καιρός για μάζωξη…Αν γίνει καθημερινή διευκολύνει τη συμμετοχή των φίλων επαγγελματιών μουσικών.