Οργανοποιός Νίκος Παΐσιος

Μήπως ξέρει κανείς διεύθυνση,περιοχή και τηλ. του οργανοποιού ΠαΪσιου Νίκου;

Γεια σου φιλε!

ΕπικοινωνίαEmail: paisiosnikos@gmail.com
Tel: 6972403107

το βρηκα απο το facebook.Δεν ξερω περιοχη.Παρτον τηλ:)

Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα να σας ρωτήσω μήπως γνωρίζετε που βρίσκεται το οργανοποιειο του εξαιρετικού μάστορα Παισιου, καθώς δεν έβρισκα κάποια πληροφορία στην σελίδα του.Σας ευχαριστώ.

Γεια σας. Με όλο το συμπάθιο καλό είναι να ψάχνουμε λίγο (και δεν αναφέρομαι μόνο μέσα στο Φόρουμ) πριν ζητήσουμε πληροφορίες που είναι εύκολο να βρεθούν. Παρόλα αυτά ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω link, έχει όλες τις πληροφορίες που αναζητάτε: Οργανοποιός Νίκος Παΐσιος

Ευχαριστώ φίλε για την αυτονόητη απάντηση,μονο που στο ερώτημα μου ανέφερα αν γνωρίζει κανείς ΠΟΥ βρίσκεται το οργανοποιείο του μάστορα και όχι για πληροφορίες που υπάρχουν στην σελιδα του.Οπότε την επόμενη φορά καλό θα ήταν να μην ειρωνευτεις καποιον αγνωστο για πληροφορίες που αναζητά.

Λυπάμαι κύριε Βρασίδα εάν μια απάντηση “αυτονόητη” όπως την χαρακτηρίσατε, φάνηκε ως ειρωνεία, με βάση τα δικά σας λεγόμενα.
Για αυτό λοιπόν με την σειρά μου θα προτείνω (το εξίσου “αυτονόητο”) αυτό που είχε προταθεί στο παρελθόν από άλλο συνφορουμίτη σε κάποιον που έκανε ακριβώς την ίδια ερώτηση με εσάς :

Και για να σας βγάλω και από την δύσκολη θέση και την υποχρέωση του τηλεφώνου, να σας πω έτσι γενικά ότι το εργαστήριο του βρίσκεται στον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο, στη Μαλαισίνα. Εάν όμως αναζητάτε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες τότε δυστυχώς δεν γλιτώνετε από τον κόπο του να επικοινωνήσετε με τον ίδιο.

οχι στο Θεολογο…μεσα στη Μαλεσινα ειναι του Νικου το μαγαζι

Καλωσύνη σου Κώστα, βέβαια, όμως και για αυτή την πληροφορία ο σωστός τρόπος έχει ήδη υποδειχτεί (τα έντονα στο κείμενο, δικά μου):