Νέος - Αναζήτηση φτηνού μπουζουκιού (2015)

Καταρχην καλως σας βρηκα! Θελω να ξεκινησω μπουζουκι λιγο καιρο τωρα αλλα δεν υπαρχει φραγκο μονο πολυ ορεξη με πολυ ζορι να βρω 100 ευρω δεν περιμενω να παρω τιποτα τελειο ψαχνω κατι καθαρα για να αρχισω θα καταφερω να βρω κατι για να αρχισω με τοσα λεφτα? οτι πληροφορια μπορειτε να μου δωσετε σχετικα με την αγορα η με τα πρωτα βήματα θα το εκτιμούσα!

Καλωσόρισες φίλε μου και εύχομαι καλές συζητήσεις! Πολύ δύσκολο με αυτά τα χρήματα να βρείς κάτι το οποίο θα καλύπτει το minimum των πιο…mininum προδιαγραφών που πρέπει να έχει ένα όργανο που θα σε κρατήσει κοντά του και θα σε βοηθήσει να κάνεις έστω τα πρώτα μικρα βήματα…Συμβουλή μου: Κάνε οικονομίες και προσέγγισε ένα ποσό κοντά στα 300-400?. Τότε και τα λεφτά σου θα πιάσουν τόπο, και το όργανο που θα βρείς σε αυτά τα χρήματα - καινούργιο ή μεταχειρισμένο - θα σε βοηθήσει περισσότερο στην “διατήρηση” της όρεξης για μάθηση που είναι το πιο σημαντικό…

Επειδή καταλαβαίνουμε όλοι οτι σήμερα το οικονομικό πρόβλημα είναι μεγάλο,θα πρότεινα στο φίλο να κάνει μια βόλτα στο Μοναστηράκι.Έχω βρεί μπουζούκι τρίχορδο με 100 ευρω,το οποίο το πήρα τελικά με 60.Δεν είναι τίποτα σπουδαίο( το έχω για δεύτερο) αλλά έχει πολύ καλό ηχο και δεν είναι σκεβρωμένο.Ψάξε και αν είσαι τυχερός κάτι μπορείς να βρείς ,τουλάχιστον να ξεκινησεις.

παιδιά, με τίποτα στο μοναστηράκι. έχω δει πολλές απατεωνιές με χάλια όργανα που τα πουλάνε χρυσό… έχει συζητηθεί και εδώ στο φόρουμ πιο συγκεκριμένα.
προσωπικά έχω τρεις περιπτώσεις μαθητών μου που είχαν ήδη πάει στο μοναστηράκι για φτηνό όργανο χωρίς να ξέρουν, και τα όργανα που τους πούλησαν δεν έκαναν ούτε για τον τοίχο. με τα ίδια λεφτά, άντε κανένα πενηντάρικο παραπάνω, θα μπορούσαν να είχαν πάρει ένα αξιοπρεπές όργανο.
με 100 ευρώ δεν παίρνεις όργανο, εκτός ίσως από κανέναν μεταχειρισμένο μπαγλαμά. με 200 όμως βρίσκεις μπαγλαμάδες και τζουράδες που να αξίζουν τα λεφτά τους, αν πας και βρεις απ’ευθείας τον μάστορα.

και εγω συμφωνω με τα παραπανω Κάνε οικονομίες και προσέγγισε ένα ποσό κοντά στα 300-400 ο Κυρος Παναγιωτης Σταμκος εχει καλα μαθητικα σε αυτες τις τιμες ,ισως να σου βρει και κανενα μεταχειρισμενο πιο φτινο επικοινονισε μαζι του.

Εγω δεν είπα οτι οπωσδήποτε θα βρεθεί κάτι στο Μοναστηράκι.Είπα για τη προσωπική μου περίπτωση που το μπουζούκι που πήρα με 60 ευρώ με παζάρια,είναι σχετικά καλό.Για κάποιον που δεν διαθέτει τα χρήματα ,μπορεί΄να βρεθεί κάποια αντίστοιχη περίπτωση(έχω πετύχει και καλύτερα όργανα με 150 και 200 ευρώ).Σε καμμία περίπτωση δεν ισχυρίζομαι οτι θα βρεθεί κάποια ¨"οργανάρα" με τόσα λεφτά.Ελπίζω να έγινα κατανοητός.