Μαθήματα τρίχορδου μπουζουκιού - Αιγάλεω

Καλημέρα σας! Με λένε Νίκο και εδώ και 2 χρόνια παίζω τζουρά (παρακολουθώ μαθήματα σε ωδείο). Θα ήθελα να ξεκινήσω τρίχορδο μπουζούκι. Ο δάσκαλός μου μου, με τον τρόπο του, με “πιέζει” να κάνω τετράχορδο, κάτι που δεν επιθυμώ. Μήπως γνωρίζει κάποιος από εσάς κάποιο καλό ωδείο ή δάσκαλο στην περιοχή του Αιγάλεω για μαθήματα τρίχορδου μπουζουκιού?
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!

1 «Μου αρέσει»

Καλήμερα ,υπάρχουν πολλοί άξιοι και άρτιοι δάσκαλοι και ίσως και ο δάσκαλος σου να είναι τέτοιος ,τώρα αν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς στον Βαγγέλη Λιωλιο που είναι στο Περιστέρι πίσω από την Ευαγγελιστρια ,σοβαρός άνθρωπος και γνώστης.

2 «Μου αρέσει»

Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Δεν θέλω να φανεί πως μειώνω τον δάσκαλό μου, γιατί πράγματι είναι άξιος σε αυτό που κάνει. ένας δάσκαλος, όμως, δεν οφείλει να ακούει και τα θέλω του μαθητή του?

καλώς ήρθες!
έχεις δίκιο όταν λες πως πρέπει να ταιριάζουν δάσκαλος και μαθητής. ο μαθητής να διαλέγει δάσκαλο και ο δάσκαλος να προσαρμόζει (κατά το δυνατόν) το μάθημα στον μαθητή. εσένα τί ρεπερτόριο σε ενδιαφέρει;
μια που είσαι στο αιγάλεω, πέρα από τον εξαιρετικό λιώλιο πήγαινε ένα βράδυ και ρώτα στον ρεμπετοκαφενέ (μάρκου μπότσαρη 90). εκεί παίζουν τρομεροί παίχτες, δεν ξέρω αν κάνει μαθήματα ο τάσος ο κακλαμάνης,. αλλά ο γιάννης ο χαραλαμπάκης είναι έμπειρος στην διδασκαλία. επίσης ο νίκος κοντάλιπος στα νέα λιόσα.

1 «Μου αρέσει»

έχω πάει στο ρεμπετοκαφενέ και πραγματικά μου φάνηκαν εξαιρετικοί οι μουσικοί. η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα τα περισσότερα τραγούδια που έπαιζαν. θα ήθελα να ξεκινήσω με πιο γνωστούς συνθέτες σε εμένα, όπως τσιτσάνης, βαμβακάρης και από νεότερους ο κορακάκης. θα ξαναπάω για να ρωτήσω. Σε ευχαριστώ!

μην ανησυχείς, όλα τα έχουνε!

αν υπάρχει οποιαδήποτε πρόταση από κάποιον άλλον, δεκτή.