Αρχάριος στο μπουζούκι (2016)

Καλησπέρα στην παρέα και τους αναγώστες του φόρουμ. Είμαι αρχάριος στο μπουζούκι και θα ήθελα την συμβουλή σας ως προς τι ασκήσεις είναι καλό να κάνω για να “λυθούν” λίγο τα χέρια μου. Να σας πω οτι δεν έχω πρότερη μουσική εκπάιδευση , και δεν ξερω να διαβάζω παρτιτούρες. Αποφάσισα να μάθω καθαρά για εμένα , να μπορω να παίζω κανα ταξιμάκι η κανα ζειμπέκικο βρε αδερφέ όταν είμαι με την παρέα μου. Μαθήματα θα ξεκινήσω απο την άλλη εβδομάδα, ετσι για να μπούν κάποιες βάσεις, αλλα επειδη ασχολούμαι και μόνος σπιτι θα ήθελα να με συμβουλεψετε. Αν υπάρχει και υλικο “τυφλοσούρτης” (δηλαδή καμια παρτιτουρα που να δείχνει και τα πατήματα στο μπράτσο) είναι καλοδεχούμενος. Ευχαριστώ πολύ !

καλώς ήρθες!
αφού ξεκινάς έτσι κι αλλιώς μαθήματα, κάνε υπομονή μια βδομάδα να τα μάθεις σωστά. γιατί πιο πολλή σημασία έχει η σωστή τοποθέτηση και ο χειρισμός (κυρίως στο δεξί) παρά η κάθε άσκηση που θα σου προτείνουμε από το πληκτρολόγιο.
καλή αρχή!

όρθώς τα λέγεις, αλλα ξέρεις πως είναι…το έχω εδω και το λιβανάω και με τρώνε τα χέρια μου, αλλά θα κάνω υπομονή…

Φίλε μου μπορείς μέχρι να πας στο δάσκαλο (που είναι και το σωστό τουλάχιστον για αρχή) να ψαχτείς λίγο για διάφορες ασκήσεις στο youtube και εάν θέλεις και κανένα τραγουδάκι έτσι για να ψιλοασχολείσαι μπορείς να βρείς στο www.bouzouksis.com διάφορες ταμπλατούρες που είναι ένας εύκολος τρόπος να παίξεις,απλά όπως και σε όλα τα πράγματα κάθε αρχή και δύσκολη,αν έχεις υπομονή και όρεξη όλα θα γίνουν…σου εύχομαι καλή αρχή!!!

Γεια σου φίλε και εγώ αρχάριος είμαι, υπάρχουν πολλά στο ίντερνετ που βοηθάνε και με πολύ υπομονή χρόνο και ασκήσεις κάτι γίνεται μπορώ να πω