Tακτικές μαζώξεις Ρεμπέτικου Φόρουμ 2015

Επειδή αυτή η μάζωξη προγραμματίστηκε κάπως ανορθόδοξα, δεν θα υπάρξουν “επίσημες” δηλώσεις συμμετοχής. Θα παρακολουθείς τις εξελίξεις σε αυτή την ενότητα και αν θέλεις και μπορείς να έρθεις, πράγμα για το οποίο θα χαρούμε όλοι, απλά θα το δηλώσεις με επόμενη δημοσίευση.

Και καλώς όρισες στο Φόρουμ!

Νίκο ευχαριστώ , καλώς σάς βρήκα , ΟΚ τό παρακολουθώ καί τά λέμε .

Για αποφυγή όποιας σύγχησης, η μάζωξη θα γίνει στην καντίνα στο Πέραμα.

απαραίτητη διευκρίνηση, νόμιζα ότι ακόμα το σκεφτόμασταν. καλύτερα έτσι, να εναλλάσσονται τα μαγαζιά, να δοκιμάσουμε και τη νέα διεύθυνση.
για αυτή τη φορά έστω να μαζευτούμε ξανά νότια λόγω κώτσου, την επόμενη όμως να την κάνουμε πιο κεντρικά (να μην πω πιο βόρεια).
υπολογίζω 2-3 άτομα και βλέπουμε.

παιδιά εγώ θά έρθω μέ ένα φίλο . Άρα 2 άτομα . Αλήθεια η καντίνα πού είναι ; Είχα μέρες νά δώ ανάρτηση καί είπα μήπως ματαιώθηκε . Η ιδέα γιά τήν καντίνα είναι καλύτερη από οικονομικής απόψεως . Μπορεί νά έρθει κάποιος πού ενδεχομένως έχει οικονομικό θέμα καί νά τή βγάλει μέ μιά μπύρα φερ’ειπείν .

οδική βοήθεια για την καντίνα εδώ. ωδική βοήθεια πάντα ευπρόσδεκτη!
δεν ξέρω πώς είναι το καινούριο μαγαζί, πάντως δεν είναι το κλασικό “βρώμικο” αλλά ούτε και κυριλέ “νεοκαντίνα”. πιο πολύ σε κανονικό μαγαζί παραπέμπει απ’ό,τι θυμάμαι. πάντως αν κάποιος δεν θέλει να ξοδευτεί και έρθει φαγωμένος, κανένα πρόβλημα αρκεί να συννενοηθεί με τους γύρω του (συνήθως παραγγέλνουμε ανά τραπέζι/παρέα).

Όλοι οι καλοί χωράνε.Δεν τίθεται θέμα κατανάλωσης.Ότι πάρεις θα πληρώσεις.

Αν έχω καταλάβει καλά η καντίνα άλλαξε διεύθυνση. Εκτός και αν με το άλλαξε διεύθυνση εννοείται ότι άλλαξε ιδιοκτήτες. Αν είμαστε στη πρώτη περίπτωση η διεύθυνση είναι άγνωστη. Για τη δεύτερη περίπτωση το λινκ δε δουλεύει. Παραθέτω το λινκ για τη δεύτερη περίπτωση. Αν δεν είναι αυτή η περίπτωση ας βάλει χάρτη ο Νίκος ή όποιος ξέρει που είναι. Το εδώ είναι εδώ

σόρρυ πέτρο, έχεις δίκιο για το λινκ.

Ο ιδιοκτήτης άλλαξε, Πέτρο, όχι η θέση ή το κτίριο. Λεωφόρος Δημοκρατίας 136.

Σωστα.Ο νεος διαχειριστης της καντινας ειναι ταυτοχρωνα κι ο προεδρος του ομιλου ερασιτεχνων ψαραδων.Πηγα κι εφαγα αξιοπρεπως.

Κι εγώ δε δουλεύω, αλλά δε ζητάω και σορρυ

νίκο, καλό μου φαίνεται! το καλοκαίρι καλόμαθα σε ερασιτεχνικά φρεσκοψαρεμένο ψάρι, αρκεί να μη μας ψαρέψει το πορτοφόλι.
πέτρο μου σόρρυ για το σόρρυ.

Να μάθεις και να μου πεις αυτό για να σε σόρρυ

στην μάζωξη με τον πέτρο θα σας ταράξουμε στην πχιότητα…

Και ολίγη πχιότη δε βλάπτει. Με τα μπουντρουμομαστούρικα πια. Να πούμε και κανένα πλάτσα πλούτσα.
Άσχετο. Από 'δώ βγήκε το φέξε μου και γλίστρησα?

Όχι βέβαια! Και μάλιστα, ο στιχουργός έπιασε το ακριβές νόημα της φράσης, γιαυτό και λέει “φέξε μου, να μη γλυστρήσω”. Η έννοια της έκφρασης “φέξε μου και γλύστησα” είναι ότι, “τώρα που έρχεσαι να μου φέξεις είναι πιά αργά, η ζημιά έγινε”.

Άσχετο: ένα ανεκδιήγητο “Πλάτσα πλάτσα πλούτσα, πήγαμε στη Λούτσα. Πλούτσα πλούτσα πλάτσα, κάναμε στραπάτσα” υπάρχει στο γτ;

μην το ψάξετε, τον καιρό σας θα χάσετε, είναι πράγματι ανεκδιήγητο

Ώρες ώρες με τις γνώσεις μας σε αυτό το φόρουμ και το επίπεδο μας απλά … απορώ. Για την ιστορία λοιπόν … δείτε εδώ.

Α, μπά; Πόντιος είναι ο κατασκευαστής του τραγουδιού; Και έχει και ιστορία, το τραγούδι. Βρε, για κύττα…

(ζητώ ταπεινά συγνώμη για τις τρομερές ανακρίβειες στη μεταφορά των στίχων)

Γειά σου ρε Αλέξανδρε, πρώτε μηχανικέ!!!

Μέσα κι εγώ για απόψε.