Tακτικές μαζώξεις Ρεμπέτικου Φόρουμ 2014

Ευχαριστώ. Βάζω τους τίτλοι κανονικά.

λοιπόν, το ένα οργανικό είναι ο “λεβέντικος χορός” του παπαιωάννου και το άλλο ο “μερακλής” του περιστέρη.

Και ένα τελευταίο βίντεο μοντάζ

//youtu.be/CPNyZa3joqM

Μπορεί να με πρόλαβες (το καλό πράμα αργεί…) Πετράν, αλλά έχω πράαααμα. Και φυσικά… Πείνα και λιγούρα… Παιδιά τα δάκρυα από τα γέλια (όχι από πείνα) επιτρέπονται.






Εκτός από τη χιουμοριστική πλευρά η υπέροχη βραδιά είχε και τα απρόοπτα της, όταν κάποιος του καταστήματος έκλεισε τα φώτα εν μέσω λήψης και το μισό τραγούδι θα έχει νορμάλ φωτισμό και το υπόλοιπο… ρομάντζα όπως και Η στρατώνα.
Y> Αμάν ρε Πετράν πολύ με ταλαιπώρησε αυτή η πείνα. Με την τρίτη απόπειρα ανέβηκε. Έχω άλλα τρία,… αύριο

μπράβο ρε παιδιά! πόσο όμορφα παίξατε το “ας μην ξημέρωνε ποτέ”…
και μια σπουδαία παράλειψη, απορώ πώς το ξέχασα: ο δημήτρης με το πρώτο και πειραματικό και πετυχημένο μπουζούκι του. μακάρι να σε έχουμε ξανά στην παρέα μας φίλε, και να παίξεις αυτή τη φορά!

Μπράβο ρε παιδιά, σας ζηλεύω!!! Πέρα από τα υπέροχα τραγούδια, μια μικρή απορία στο https://www.youtube.com/watch?v=NiF92Jiwl5c&feature=youtu.be . Ποιός έφτιαξε το παλαιικό μπουζούκι με καράολο α λα fender? Τολμηρό και παράλληλα θεσπέσιαλ…

το μπουζούκι είναι του πόλυ καρανδρέα, περίπου 15 χρόνων όργανο.

Ομορφιά! Ευχαριστώ!

ηταν παλι παρα πολυ ωραιααα!Πετρο και Νικητα ευχαριστουμε για τα αρχεια!



Καλημέρα.

1 «Μου αρέσει»

Καλημέρα συντοπίτη και άριστε εικονολήπτη Νικήτα. Να μην αδικήσω βέβαια τον άλλο hightech της παρέας Πετράν με τα υπέροχα πλάνα του.
Ευχαριστούμε παιδιά, να’ μαστε πάντα καλά, να γλεντάμε και να τραγουδάμε.
Ανανεώνουμε το ραντεβού για το Γενάρη!!!

Ευχαριστώ για την αμπάριζα, Γιώργο! Αν Λαμπρινή – Γιώργος παίζουν Παρασκευές, να το βάλουμε Πέμπτη 18/1; Αν δεν είναι δεσμευμένοι, να το βάλουμε Παρασκευή19; Άλλες ιδιαιτερότητες;

θα ξαναπώ ότι είναι καιρός να γίνει πσκ η μάζωξη για όσους δουλεύουν καθημερινές. στην τελική δεν τις κάνουμε μόνο μεταξύ όσων ερχόμαστε τακτικά (συνταξιούχοι ή μουσικοί ή φανατικοί), αλλά για όλους όσους θέλουν να έρθουν. και το πρωινό ξύπνημα είναι ένας αποτρεπτικός παράγοντας, νομίζω.
εγώ ας πούμε χτες μετά τη μάζωξη (και την συνέχεια αλλού) κοιμήθηκα 5-9 και μετά δεν άκουγα το ξυπνητήρι, δεν θέλω να με φανταστώ να δουλεύω οχτάωρο από πάνω. αλήθεια, τί ώρα τελειώσατε;

Στην επόμενη μάζωξη που θα οργανώσεις εσύ admin στην περιοχή σου (μας) να δεις πλάνα? Ολόκληρο συνεργείο θα κινητοποιήσω.

Στην επόμενη μάζωξη φίλε Νικήτα -ελπίζω να είμαι κι εγώ- θα μας παίξεις το ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΝΤΕΡΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ και θα τραβάμε εμείς :089:

Ο καθένας την τέχνη του Μπάμπη. Είδες τι ζωγραφιές κάνουν Νίκος και Νίκος? Με έπιασαν απροετοίμαστο και έχασα την εισαγωγή.
Όχι πως δεν θά θελα να παίζω παρά να κινηματογραφώ αλλά … άσε που θέλεις και να με εκθέσεις δημοσίως, τι φταίνε όσοι θα ακούνε. Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι μισό μισό το ξύλο. Γεια σου φίλε Μπάμπη, θα σε ενημερώσω σύντομα.

απαραίτητη συμπλήρωση όμως, τότε ήταν ακόμα ενεργός ο πατέρας του ζώης καρανδρέας.

επίσης, μια καθυστερημένη δημόσια συγγνώμη σε ένα μέλος του φόρουμ. πάνω στο παίξιμο και στην φόρα της μάζωξης πέταξα μια απότομη και άκομψη παρατήρηση για το παίξιμο, δεν ήθελα να το πώ έτσι και μετά δεν εξηγήθηκα (οπότε υποθέτω πως ορθώς παρεξηγήθηκα). δεν χρειάζονται παραπάνω λεπτομέρειες, δεν χρειάζεται να εκθέσω ξανά τον άνθρωπο.

Νικητα και Πετρο ευχαριστουμε πολυ για το υλικο!
Νικο(Πολιτη) εμεις ειμαστε οκ οποιαδηποτε μερα εκτος Παρασκευο Σαββατου.
Αν τυχει και το κανονισετε τοτε, απλα δεν θα ερθουμε.
Θα σας σκεφτομαστε απο μακρια:)!
Κυριακη παντα ειναι καλη μερα μεσημερακι.
Για τις Παρασκευες ακομα δεν ξερω αν θα συνεχισουμε να παιζουμε!
Θα σας ενημερωσω.
Φιλια!

Λοιπόν, γιορτές τέλος, επανερχόμαστε: Κατ’ αρχήν, είχα προτείνει λανθασμένες ημερομηνίες, τις διορθώνω τώρα: Είτε Πέμπτη 22 / 1/, είτε Παρασκευή 23 / 1. Είχαμε μία προτροπή για ΠΣΚ και μίαν άρνηση για ΠΣ, αλλά με πιθανότητα αναίρεσης για την Παρασκευή. Λαμπρινή – Γιώργος μπορούν, τελικά, Παρασκευή 23, ή συμφωνούμε να το βάλουμε Κυριακή μεσημέρι, 25/ 1;

Από ομάδα συντονισμού: Η συνέχεια της συζήτησης εδώ.