2 μπουζούκια? η ενα μπουζούκι και ενα μπαγλαμαδάκι?

παντού , στα σχόλια το έχουν 2 μπουζούκια.
και στη Ρεμπετοσελίδα το ίδιο.
Ακούτε και 'σεις μπαγλαμαδάκι, οπως εγώ ?
τι λέτε?

2 «Μου αρέσει»

Κατ’ αρχήν θα έλεγα ότι στην εισαγωγή ακούω μόνο ένα μπουζούκι. Το δεύτερο όργανο παίζει μόνο στα λόγια, σωστά; Εκεί όμως πυκνώνουν οι ήχοι και δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι μπουζούκι στα ψηλά (δεν το αποκλείω) ή μπαγλαμάς.

1 «Μου αρέσει»

Ενδιαφέρον.
Ο δίσκος δεν είναι πολύ καθαρός.
Άκου, κατ εμέ, αυτό που συνοδευει στην εισαγωγή είναι μπουζούκι που βαράει ακόρντα στην ψηλή περιοχή και αυτό που ακούω μέσα στα λόγια μαντολινιζει και μπαγλαμαδιζει, οπότε θα έλεγα ότι ίσως είναι μπουζούκι στα ψηλά.

2 «Μου αρέσει»

Και μένα μπουζούκι μου φαίνεται, συμφωνώντας με το σκεπτικό του Μπάμπη. Δεν θα απέκλεια όμως και να είναι μπαγλαμάς τελικά, χωρίς να έχω τσεκάρει την έκταση.

μη βασιζεσαι ποτε στα σχολια που γραφουν για τα οργανα κυριε σπυρο. πολλοι που τα γραφουν ακουν και οργανα που δεν υπαρχουν μεσα και μετα τα παιρνουν αλλοι ετοιμα και απλως τα αναπαραγουν…

1 «Μου αρέσει»

Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω δυο μπουζούκια. Το ψιλό αν μπορουσα να του προσδιοριζω άλλο όργανο όπως προαναφρρθηκε κλίνω προς το μαντολίνο αλλά δεν νομίζω πως έχουμε να κάνουμε με μπαγλαμα… Αρκετά ενδιαφέρουσα η “άσκηση” που μπήκε .

1 «Μου αρέσει»

Έχει μια γλύκα ο ήχος που σημαίνει ότι η πέννα είναι κάπου στη μέση της παλλόμενης χορδής, άρα μάλλον είναι μπουζούκι στις ψηλές θέσεις.

2 «Μου αρέσει»