10 χρόνια Ρεμπέτικο Φόρουμ


(system) #1

Με αφορμή την επέτειο των δέκα ετών, ήθελα να βρώ ποιές ήταν οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ των τότε μελών, ποιά ήταν τα πρώτα μέλη, κλπ.
Έψαξα αλλά έφτασα μέχρι νομίζω 11/1999. Ίσως δεν κάνω κάτι καλά.
Μπορούν οι παλαιότεροι να μας βοηθήσουν;


(system) #2

Βρήκες το παλιό φόρουμ;


(system) #3

Υπάρχει και παλιό φόρουμ (1997-1999) που έχει χαθεί στις λεωφόρους του διαδικτύου. Δεν ξέρω αν υπάρχει ως archive σε κάποιον υπολογιστή του διαδικτύου. Αν κάποιος βρει κάτι ας το σφυρίξει.


(system) #4

Αυτό είναι το 2ο:
http://users.forthnet.gr/bb/ath/physiart/forum/messages/51/51.html
(νομίζω το έχετε μεταφέρει σε τούτο που είναι το 3ο)

Απ’ το 1ο forum είχα πάρει ένα backup το καλοκαίρι του '97 ή του '98 αλλά χάθηκε στις λεωφόρους των… συρταριών μου. Θα το αναζητήσω πάντως - είχε πολύ πλάκα.


(system) #5

Ναι όλο το 2ο υπάρχει στο 3ο. Αυτή ήταν και η φιλοσοφία της αναβάθμισης. Μείναμε στο κάπως δύσχρηστο DISCUS με τίμημα να μη χαθούν παλιές συζητήσεις…


(Ιωάννα) #6

Ψάχνοντας προ ημερών τη συζήτηση και τη -δημιουργική- “κόντρα” μας με τον Άρη περί Ζαμπέτα, διαπίστωσα πως μου λείπουν πάνω από 200 ποστ (γμτττ, με πέρασε ο Αρης και του έριχνα κατά πολύ!).
Όμως κράτησα τους παρακάτω συνδέσμους από τη δεύτερη περίοδο του φόρουμ (είχα βάλει αναζήτηση διάφορα που θυμόμουνα πως είχαν ειπωθεί πχ από τον φίλο μου Φινλανδό Timo Puhakka, τον Κώστα Βλησίδη, για την rounder και τα Μουρμούρικα, κάτι ωραία του …Michael κ.α.) :

  1. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ : http://users.forthnet.gr/bb/ath/physiart/forum/messages/216/216.html
  2. ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΠΑΙΚΤΕΣ : http://users.forthnet.gr/bb/ath/physiart/forum/messages/54/54.html

Εχει πολλά που δεν έχουν περαστεί στο νέο μας. Αρα άντμιν, με την πρώτη ευκαρία, επιμελήσου το.

Και τι σύμπτωση !!!
Χτες βραδάκι, διάβαζα διάφορα και έπεσα σε ένα ποστ του Φέρρη για ένα ντοκυμαντέρ που είχε προβληθεί ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ( http://users.forthnet.gr/bb/ath/physiart/forum/messages/216/712.html?1078258391 ). Πηγαίνοντας μια βόλτα μετά από το sealabs.net, βλέπω στο τσατ της αρχικής σελίδας να μιλούν κάποια μέλη με έναν τύπο από τη Βραζιλία το Lefko Ftero. Μόλις είχε ανακαλύψει τη σελίδα και ήθελε να μιλήσει με Ελληνες ! Ήταν ο ίδιος που διάβαζα γιαυτόν πριν 10 λεπτά !!! Του μίλησα και τον ενημέρωσα για το φόρουμ μας και ότι έχουμε κάνει αναφορά σε εκείνον. Συγκινήθηκε απίστευτα ! Κράτησε το λινκ και σήμερα θα βάλει ελληνικές γραμματοσειρές να μας διαβάζει !!!
Ήταν όμορφο !

Και βέβαια είδα και μερικά εξαιρετικά του Μάικλ !!!
Όπως : Ευτυχώς, που δεν εκπέμπει ο 902 δορυφορικά και δεν θα τρώει στη μάπα και από εκεί τον Αρη !!!

(Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/ην Ιωάννα 27 Μάιος, 2006)


(Ιωάννα) #7

Το παλιό-παλιό λευκό φόρουμ, τύπου tree, κρίμα…δεν το έχω πετύχει πουθενά
(Άσε που με έχετε κλέψει… από το 1997 είμαι μέλος ! Του χρόνου θα έχω τα δικά μου 10χρονα! Θα καεί το πελεκούδι και πάλι)


(system) #8

Α,ώστε ο Άρης κάνει εκπομπές στον 902!Δεν το ήξερα.Κάποιο πονηρό πουλί μού είχε πεί ότι είναι γιός του Νίκου Νικολαίδη του σκηνοθέτη(!!!).Προφανώς μού έκαναν χοντρή πλάκα…

υ.γ. ο παλιός είναι αλλιώς αλλά ο νέος (δηλαδή εγώ στο φόρουμ) είναι…ωραίος.Ακου ο Άρης γιός του σκηνοθέτη.Και τόχα χάψει το βλήτο…