Χρόνια πολλά Θοδωρή

Θοδωρή Ζεή, πολύχρονος και να χαίρεσαι την οικογένειά σου! :063:
Αν συνεχίζετε στην Άλλη Σκάλα και φέτος πες μας το να το έχουμε στα υπόψιν (το καλοκαίρι δεν τα κατάφερα να ανέβω για πολλούς και διάφορους λόγους). Έχω μερικές φωτογραφίες και βίντεο για σένα, όταν βρω χρόνο (…) σου τις στέλνω.

Λοιπόν, καλό φθινόπωρο να έχετε και καλές… αριστερές πενιές! :slight_smile:

Γεια σου Πάνο μου, σε ευχαριστώ πολύ. Σας θυμάμαι συχνά όλους, μας άρεσε πολύ εκεί στο Χουδέτσι και μακάρι να ξαναγίνει το επόμενο καλοκαίρι (αν και απ΄ότι μαθαίνω υπάρχουν πλέον σοβαρά προβλήματα).Πάντως αν γίνει, θα κατέβουμε με πολλούς φίλους ανεξάρτητα από το αν θα υπάρχει σεμινάριο για μπουζούκι αλλά για την διαδικασία περισσότερο: έμαθα αρκετά πράγματα συζητώντας το βράδυ στην ταβέρνα και βέβαια γνωρίσαμε ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ναι, όποτε μπορείς στείλε μου φωτογραφίες και υλικό (και να επικοινωνήσουμε και με τα άλλα παιδιά). Στην Άλλη Σκάλα θα είμαστε τις Παρασκευές φέτος και θα ξεκινήσουμε μόλις “κρυώσει” ο καιρός. Χαιρετίσματα στο Μπρίστολ! Σου επισημαίνω επιπροσθέτως οτι κάπου εκεί κυκλοφορεί μια καταπληκτική τραγουδίστρια από την Αθήνα που σπουδάζει ψυχολογία…Προς ανακάλυψη…

Να είσαι καλά!
Καλή αντάμωση

Χρονια πολλά φιλε Θοδωρη οτι ποθεις να το εχεις αφου δεν τα λεμε απο κοντα καλα ειναι και απο το δυαδυκτιο, χαιρετισμους σε ολυς.

Νά ΄σαι καλά ρε Ιπποκράτη! Είδες που θα τα λέμε και ιντερνετικά τώρα τουλάχιστον; Χαιρετίσματα σε όλους, να περνάτε καλά!

Και από μένα χρόνια πολλά και καλά!

Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα κι από κοντά