Τριψιμο ταστων

ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΡΩΤΗΣΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΨΙΜΟ ΤΑΣΤΩΝ, ΧΑΜΗΛΩΜΑ, ΑΛΛΑΓΗ ΧΟΡΔΩΝ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΡΑΧΟΡΔΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΟΥ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΗΤΑΝ 80?. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Η τιμή είναι καλή.

Γράφε με μικρά γράμματα.

Προχωρα…μια χαρα ειναι.

Παρα πολυ καλα ειναι :slight_smile:

Να μας τον πεις κι εμας!!!

Νομιζω αυτη η τιμη (80-100 ευρω) θα ηταν καλη αν γινοταν αλλαγη ταστων!!
Τριψιμο ταστων και ρυθμιση καβαλαρη θεωρω ειναι πολλα τα λεφτα!!
Ιδιαιτερα την δυσκολη εποχη που ζουμε!!

Σωστος ο Δημητρης.
Για καποιο λογο μου εκατσε αλλαγη ταστων και θυμηθηκα οτι ειχα πληρωσει 100 για αλλαγη ταστων,πανω και κατω καβαλαρη κλειδια και χορδες.

Οποτε δεν ειναι λιγα.
Αν θελεις ο φιλος ας μου στειλει να του πω που το εστειλα…μεχρι στιγμης απολυτα ικανοποιημενος.

Καλά, πότε ζούσαμε εύκολα;

Τις χρυσές εποχές που το μισό κιλό το ψωμί είχε 80 κι όχι 1,20 κι έβρισκες τη φέτα στα 7 αντί στα 9 ευρώ, τη βενζίνη 1,70 αντί 2,40, το ρεύμα ακριβό όσο πριν 10 μήνες αλλά όχι όσο σήμερα, την καρτοκινητή 6, 8, 10 ευρώ κι όχι 10,90 που κάνει σήμερα κι άλλα τέτοια μικροπράματα.
Κι άμα ζεις μ’ ένα εισόδημα που φεύγει όλο σε τροφή, μετακινήσεις και λογαριασμούς, και οι τιμές αυτών των αγαθών μεγαλώνουν, ξαφνικά το φάσμα της στέρησης μεγεθύνεται. Και μιλάω συγρκίνοντας το σήμερα με πριν καμιά 10αριά μήνες…

Βέβαια το συγκεκριμένο ποστ είναι του 2012. Αλλά πού βρίσκεται το εντυπωσιακό όταν τα τελευταία χρόνια η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο, και τα τελευταία 12 χρόνια η πτώση είναι κάθετη. Κάπου 3-4 χρόνια, όποιος θυμάται, πριν το 2012 γινόταν λόγος για τη “γενιά των 700 και των 600 ευρώ” και τα αδιέξοδα που βιώνει αφού δε μπορεί να στήσει τη ζωή της. Αμέσως μετά ήρθε η κρίση κι από τότε δεν έφυγε παρά μόνο στους δείκτες (για να ξανάρθει κι εκεί με καταλύτη την πανδημία), οι συνέπειές της έμειναν σταθερές στη ζωή του κόσμου, και ξαφνικά (προ πολέμου) άρχισε νέα βουτιά που με τον πόλεμο έγινε και υπερηχητική.

Εν ολίγοις η απάντηση στο ερώτημα δεν είναι στο “εύκολα”, αλλά στο “από το κακό στο χειρότερο” και στο βαρέλι δίχως πάτο μέχρι να βγούμε από από αυτόν τον φαύλο κύκλο της Ιστορίας, πράγμα που μόνο η ενεργοποίηση του λαού που υποφέρει μπορεί να το πραγματοποιήσει, άμα ξέρει τι ζητά και πώς θα το αποκτήσει: Μια κοινωνία σ’ ατελείωτη αγκαρεία για να συσσωρεύονται σε λίγα ταμεία τα εκατομμύρια και τα δισ μπορεί ν’ ανασάνει μόνο άμα πάρει την παραγωγή του πλούτου στα χέρια της.
Είθε! Άμποτες! που έλεγε και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης…

1 «Μου αρέσει»

Πώς όμως θα καταφέρουμε να βγούμε απ’ αυτόν τον φαύλο κύκλο, με τον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας να συνεχίζεται; Η ενεργοποίηση του (ελληνικού) λαού (που δεν την βλέπω να ετοιμάζεται…), ούτε τον παγκόσμιο πληθωρισμό μπορεί να ρίξει, ούτε τις παγκόσμιες τιμές της ενέργειας.

Εύχομαι για αρχή πρώτα ο Θεός να είμαστε όλοι μας γεροί και να διαβάζουμε ξανά τέτοια νήματα και σχόλια το 2032 και τα πράγματα να είναι καλά.

Η ακρίβεια της ενέργειας ειναι παγκόσμιο φαινόμενο, η κλοπή - ληστεία του λαού μέσω της ενέργειας ειναι Ελληνικό.

Οι Γάλλοι εχουν για βασικό μισθό 2.5 φορές τον δικό μας.

Οι Ελβετοί 4 η 5 φορές τον βασικό μας. Όλοι πληρώνουν φτηνότερη βενζίνη (βασικά σχεδόν όλοι έχουν φτηνότερο καύσιμο απο εμάς), και σκεφτείτε οτι σε πολλές χώρες τα καύσιμα τα μεταφερουν Ελληνικά πλοία όπως και εδώ.


1 «Μου αρέσει»