Τραγούδια από youtube στο Φόρουμ (2012)

Λίγο χαζή ερώτηση, αλλά άμα είσαι άσχετος…

Πως μπορώ να βάζω τραγούδια από το youtube στο φορουμ και να μη βγαίνει μόνο η url αλλά ολόκληρο το απόσπασμα από το youtube?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Angel υπάρχει ένα εικονίδιο (το πρωτελευταίο) όταν απαντάς σε ένα μήνυμα το οποίο αν πας πάνω το ποντίκι γράφει insert video. πατώντας σου βγάζει ένα τετράγωνο το οποίο σου λέει να βάλεις το url του βίντεο που επιθυμείς. Μόνο που αυτή τη στιγμή δεν δουλεύει λόγο της αναγκαστικής αναβάθμισης που έγινε πριν λίγες μέρες. Θα το διορθώσουμε εντός των ημερών.

…θυμηστε μου βρε παιδια πως θα κατεβασω βινετο απο το youtube στον υπολογιστη μου ωστε στη συνεχεια να τα αντιγραψω σε dvd

Χρησιμοποίησε τον browser firefox (http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/) και στη συνέχεια πήγαινε Tools --> Add-ons και κάνε search με τον όρο Youtube. Kατέβασε to Add on που σου αρέσει. Στη συνέχεια πήγαινε στο Youtube και λογικά θα σου εμφανιστεί κάτω από το βίντεο η επιλογή για να κατεβάσεις το βίντεο.

ευχαριστω
αλλα δεν εχω firex εχω browser chrome .πως γινεται?

Δεν γίνεται. Κάνε το με άλλον browser. Όπως σου λέει ο admin ή εγκαθιστάς τον Real player και ανοίγεις το βίντεο που θέλεις με Internet Explorer. Δεν επηρεάζεται το Chrome.
Όταν το βίντεο ξεκινήσει στοn IE, βγαίνει κουμπάκι, με την ένδειξη Download This video. Το πατάς και το παίρνεις σε μορφή flv.
Για να το περάσεις σε DVD καλό θα είναι να έχεις και ένα μετατροπέα video.
Ένα καλός είναι εδώ: http://www.any-video-converter.com/products/for_video_free/
Καλά κατεβάσματα.

Άμα κατεβάσεις το RealPlayer (http://eu.real.com/), και είσαι από FireFox ή Explorer και μπεις στο YouTube, σου βγαίνει πάνω δεξιά από το βίντεο ένα παραθυράκι που λέει download video. Επειδή όμως θα κατέβει σε μορφή .flv και όχι ήχου, το πρόγραμμα έχει και μετατροπέα (RealPlayer Converter-κατεβαίνει μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα) το μετατρέπεις σε ότι μορφή γουστάρεις.

Άμα έχεις μόνο Chrome, πας εδώ: http://www.youtube-mp3.org/gr.

Αυτά…

Το converter του Real Player δεν μου δούλεψε ποτέ σωστά για μετατροπή σε άλλη μορφή βίντεο. Τα μετατρέπει όμως γρήγορα και σωστά σε ήχο mp3.

ευχαριστω για τις σαφεις απαντησεις…