Το Σκαφτό Μπαγλαμαδάκι (Αναστάσιος Κουμαρτζής)

vivlio..jpg

Το πρώτο βιβλίο του Αναστάσιου Κουμαρτζή κυκλοφορεί από το 2007 από τις προσωπικές εκδόσεις Άσσος Κούπα, με θέμα την τεχνική οργανοποιείας “σκαφτό μπαγλαμαδάκι”. Με απλό και κατανοητό τρόπο, ο οργανοποιός-συγγραφέας εξηγεί μέσω μαθηματικών και φυσικής το πως ένας επίδοξος οργανοποιός πρέπει να χειριστεί το ξύλο έως ότου το μετατρέψει σε ένα ποιοτικό μουσικό όργανο.
Το βιβλίο διατίθεται μέσω επιλεγμένων ελληνικών βιβλιοπωλείων και καταστημάτων μουσικών οργάνων, όπως επίσης και μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του Έλληνα οργανοποιού.

“Θα συνιστούσα το βιβλίο αυτό; Ασφαλώς! Χωρίς κανένα δισταγμό. Αξίζει τον κόπο μέχρι και το τελευταίο δεκαράκι, και ιδιαίτερα αν ενδιαφέρεστε έστω και λίγο για τον τρόπο που κατασκευάζονται τα όργανα. Η έκδοση του βιβλίου, είναι αρκετά προσεγμένη και αξιοπρεπής, και έγινε προφανώς από τον ίδιο τον συγγραφέα. Το δε κόστος του είναι ιδιαίτερα χαμηλό (10 ? σύν τα έξοδα αποστολής). Αν κάνετε ένα τηλέφωνο στον κ. Κουμαρτζή, θα σας το στείλει στο σπίτι σας με αντικαταβολή. Μη το χάσετε. Σίγουρα αξίζει να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες.”

[RIGHT]από το [i]Ερασιτέχνης Οργανοποιός[/i]
[LEFT]
Για περισσότερες λεπτομέρεις,
επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του οργανοποιού:
http://www.anastasios.com.gr/
[/LEFT]
[/RIGHT]

Εχω το βιβλιο και μπορω να πω οτι το βρηκα αρκετα ενδιαφερον,εχει εναν αρκετα καλο ογκο πληροφοριων για το μεγεθος του.Αποτελει σιγουρα ενα εξτρα βοηθημα για οποιον θελησει να ασχοληθει με το εγχειρημα.Εχει μεσα αρκετες φωτο και σχεδιαγραμματα,και γενικα ειναι αρκετα περιγραφικο.Ειναι μια καλη προσπαθεια…σαν αρχη εστω,εφοσον βιβλια τετοιας θεματολογιας(στα ελληνικα) δε μπορω να πω οτι υπαρχουν στο εμποριο!

περισσότερα για την μουσική οικογένεια
Κουμαρτζή υπάρχουν εδώ.