Το Ρεμπέτικο Φόρουμ στο Facebook

Το Ρεμπέτικο Φόρουμ απέκτησε το δικό του group στο Facebook.

Όσοι έχετε λογαριασμό στο Facebook προσέλθετε! Η είσοδος ελεύθερη. :088:

Ελπίζουμε να γίνει το πιο δυναμικό group του facebook και τα μέλη του να γίνουν χιλιάδες.

Μπραβο παιδια εσπευσα ευθυς για την εγγραφη μου

Θα μου πει κανείς τι σ κ α τ ά είναι αυτό το facebook και γιατί όλοι μου στέλνουν mail να πα να γίνω φίλος τους στο facebook αντί να μου ζητάνε να πάμε για κάνα τσίπουρο στον Αντρέα;

:108:

Κι εγώ έγινα φυσικά μέλος!
Εύχομαι το κλαμπ να μην λειτουργήσει εις βάρος του Φόρουμ, αντίθετα, εύχομαι να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για την προσωπική επικοινωνία των μελών (κ μην πάει ο νους σας στο πονηρό :)!)

Επιτέλους…Έπρεπε. Τώρα θα έχουμε και μια οπτική επαφή με τους γύρω μας…

Το θέμα που προκύπτει είναι άλλο τώρα. Το κάνουμε πρόσκληση σε όλους (που μπορεί να χάσει και το χαρακτήρα του ? ή το κρατάμε για την πάρτη μας ?

Αν θέλουμε μπορούμε να το κάνουμε και ιδιωτικό πετυχαίνοντας έτσι να μπούμε τα μέλη από εδώ και να γνωριστούμε καλύτερα.

ok ki από εμένα:088:

Δεν έχει νόημα να είναι κλειστό. Όσο πιο πολλοί τόσο καλύτερα. Το Facebook είναι στην ουσία μία πρόσκληση για το φόρουμ που με τις ποιοτικές του συζητήσεις δεν αντικαθίσταται από καμία μηχανή κοινωνικής δικτύωσης.

Μια και το 'φερε η ευκαιρία (γιατί αλλιώς ντρεπόμουν) πολεμάω κι εγώ ένα γκρουπ στο φέισμπουκ για την εκπομπή μου (ta laika monopatia). Οι λόγοι ύπαρξής του είναι δύο:

  1. Να μπορώ να ανακοινώνω το περιεχόμενο μερικών ειδικών εκπομπών σε όσους ενδιαφέρονται και
  2. Να μπορούν οι ακροατές να κάνουν τις παρατηρήσεις-ερωτήσεις τους ή ό,τι άλλο θέλουν, καθώς σπανιότατα σηκώνω τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της εκπομπής.
    Η πλάκα είναι ότι υπάρχει κι άλλη ραδιοφωνική εκπομπή με τον ίδιο τίτλο (ο Ευθυμίου στον Αντένα) που βρίσκεται στο φέισμπουκ, στο μαϊσπέις, σε μπλογκ, σε σάιτ, παντού. Δεν ξέρω ποιος την ξεκίνησε πρώτος, αλλά δε με νοιάζει κιόλας. Πάντως το δικό μου γκρουπ ξεχωρίζει από το σήμα του 902.
    Αυτή τη στιγμή είμαι στο …πάλεμα, καθότι δεν έχω μαύρη ζώνη στα πισί, όπως ο τύπος της ατυχούς διαφήμισης. Μόλις τελειώσω θα δώσω συντεταγμένες.

Τι συντεταγμένες; Αφού εμφανίζεται φάτσα-κάρτα στο γκρουπ του Ρεμπέτικου Φόρουμ, στην ενότητα “Σχετικά γκρουπ”… :slight_smile: