Το μωρό που γεννήθηκε από τον Πατέρα του!

[b]Πιστεύω ότι όλοι το ακούσατε στις ειδήσεις, καθώς η είδηση έκανε το γύρο όλου του κόσμου…

Αυτό είναι το μωρό που γεννήθηκε από τον πατέρα του[/b]
Είναι η πρώτη φωτογραφία της Σούζαν Τζουλιέτ. Τι το ιδιαίτερο έχει η μικρή; Την έφερε στον κόσμο ο μπαμπάς της.

Η Σούζαν Τζουλιέτ είναι η κόρη του Τόμας Μπίτι, του πρώτου άντρα που κυοφόρησε και γέννησε μωρό. Η φωτογραφία της που δημοσίευσε για πρώτη φορά το “People”, έχει ήδη κάνει το γύρο του κόσμου και στοίχισε στο περιοδικό 300.000 δολάρια.

Στο “People” φιλοξενείται και η πρώτη συνέντευξη του Τόμας Μπίτι μετά τη γέννα, ο οποίος χαρακτηρίζει θαύμα την γέννηση της κόρης του και τονίζει ότι πετάει στα σύννεφα.

“Είμαστε επιτέλους η οικογένεια που πάντα ονειρευόμασταν. Είναι τόσο πολύτιμη, που δεν μπορώ να την αποχωριστώ ούτε λεπτό”, τονίζει ο Μπίτι ο οποίος αποκάλυψε ότι η σύζυγός του Νάνσι είναι αυτή που θηλάζει το μωρό, ενώ ήταν δίπλα του καθʼ όλη τη διάρκεια της γέννας. Η σύλληψή της έγινε με εξωσωματική σε νοσοκομείο του Μπεντ, στο Όρεγκον.

Ο Μπίτι 34 ετών, γεννήθηκε γυναίκα, αλλά προχώρησε σε μερική αλλαγή φύλλου. Έμεινε έγκυος με εξωσωματική γιατί η γυναίκα του δεν μπορούσε να κάνει παιδιά και γέννησε στις 28 Ιουλίου.

Περιμένω να ακούσω τις γνώμες σας…

Ο πρώτος άντρας, λέει, που κυοφόρησε μωρό. Αλλά δεν ήταν άντρας, λέει, αφού είχε γεννηθεί γυναίκα, λέει. Νομίζω ότι παίζουμε με τις λέξεις.
Και τώρα που το ξανασκέφτομαι… δεν πάω καλά. Είναι δυόμισι τα ξημερώματα, δεν έχω τελειώσει τις δουλειές μου και κάθομαι σχολιάζω …γενικά θέματα. Μα πολύ γενικά θέματα.

δεν κυοφορήθηκε σε σώμα αντρικό…δεν γεννήθηκε μέσα από άντρα…το σώμα ήτανε γυναικείο.δεν μπορούμε να μιλάμε για γέννηση βρέφους από άντρα.

Ανεξάρτητα από το παραπάνω, πάντα ο άντρας γεννά και η γυναίκα τίκτει (εξ’ ού κι ο τοκετός).

Τελικά το εκατομυριο θα το πάρει??:043:

[quote=giorgos_86;163201]
"Είμαστε επιτέλους η οικογένεια που πάντα ονειρευόμασταν."quote]

…και εις ανώτερα :256:

Γιατί Άννα αμφιβάλλεις ότι θα γίνει και αυτό; Αυτή ήταν μόνο η αρχή;

Εγώ αυτό που ήθελα να δω ανήγοντας αυτό το θέμα ήταν κατά πόσο συμφωνείτε η διαφωνείτε με αυτό το γενικότερο θέμα…

Όχι το συγκεκριμένο…

Και ένα καυστικό σχόλιο για το θέμα από έναν καινούριο - και με αυθεντικό χιούμορ - στην μπλογκόσφαιρα, το Θανάσιμο.

:)Διαβάστε ανεπιφύλακτα “Τρελλούς Συνδυασμούς” του Αρκά. Έχουν περισσότερο ενδιαφέρον!!!

Ο\Η Τυπος\σα ειναι αρωστη…:mad:

Σε τί μωρέ γιώργο θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε?
σίγουρη είμαι παντως πως το ψάχνουνε!οι ‘‘επιστήμονες’’(όπως σε όλα τα επαγγέλματα κάποιοι πότε για καλό πότε για τρελλό,πειραματίζονται!)για το κατα΄πόσο εφικτό θάναι να κυοφορήσει άντρας.πρός το παρόν(μάλλον)χωρίς ύπαρξη γυναικείων γεννητικών οργάνων δεν είναι εφικτό…οπότε έγινε ότι εγινε το 2008.θα υπάρξει συνέχεια…σίγουρα.