Τοπ τεν

ΜΗΝΥΜΑ ΥΠ. ΑΡ. 499/2008

Πιάσαμε την 500άρα.

Kαταλαμβάνουμε την 5η θέση και πλασαριζόμαστε ΑΝΕΤΑ για έξοδο στην Ευρώπη χωρίς σοβαρά εμπόδια. Η ΙΩΑΝΝΑ ΑΘΗΝΩΝ απέχει μόλις ένα (1) καλάθι απόσταση.

Οπωσδήποτε η δυάδα της κορυφής είναι άπαιχτη. Ο ΑΡΗΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ έχει πετύχει τεράστιες επιδόσεις προφανώς λόγω διαπλοκών με την παράγκα της web-τησίας, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα από το ποιός πλασσάρεται στη 2η θέση: Ο WEB ΔΡΟΣΙΑΣ παρακαλώ με 700 καλάθια φωτίζοντας μια άσχημη πτυχή του πρωταθλήματος, καθιστώντας προφανές ότι πρόκειται περί συνεννοημένου δίδυμου που εναλλάσσονται στην κορυφή κατόπιν συμφωνίας σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Μάλιστα δε, υπάρχει DVD που παρεδόθη στον υπογράφοντα από πηγή που δεν κατονομάζεται (δημοσιογραφικό απόρρητο) όπου ακούγεται καθαρά να αποκαλεί ο ένας τον άλλο “Θείο” και ο άλλος τον ένα “Ανεψούδι 'μ”. Το DVD το παρέδωσα ιδιοχείρως στα γραφεία του ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ και εξετάζεται από ειδικούς του 7ου ορόφου. Τα σχετικά αποτελέσματα θα διαβιβαστούν στον 3ο τακτικό ανακτική κ. Αδμίνωα Αργυρουπολίτη ο οποίος και θα σχηματίσει το φάκελο της δικογραφίας απαγγέλωντας τις σχετικές κατηγορίες.

Πάμε παρακάτω.

Η ομάδα του ΠΟΛΙΤΗ, συνεχίζει την ένδοξη πορεία της (πανευρωπαϊκό κ.λπ.) καταλαμβάνοντας τη 4η θέση μετά την ομάδα της ΕΛΕΝΗΣ που απέκτησε Διαχειριστική ΑΕ.

Τις υπόλοιπες θέσεις του ΤΟΠ ΤΕΝ κοσμούν επάξια οι ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΡΙΤΑΝΙΚΑ (ομάδα εξωτερικού), ΙΣΑΑΚ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (επίσης παικταράς αλλά τον προδίδει το ποντίκι του κατά καιρούς), ο ΠΑΡΑΔΟΞΟΣ ΤΕΥΤΩΝΙΑΣ (άλλη μία καλή ομάδα του εξωτερικού με σημαντικούς κρουστικούς παίκτες). Ακολουθεί ο ΘΕΟΣ ΔΙΜΗΝΙΟΥ (γνωστός και ως “Γηραιός”) που προσπαθεί να κρατηθεί στην 10η θέση με 60 καλάθια διαφορά από τον 8ΧΟΡΔΟ KOMOTINHΣ (11η θέση). Ο 8ΧΟΡΔΟΣ ξεκίνησε σαν σιγανό ποταμάκι από το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας Β. Ελλάδος, που όμως στην πορεία ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά, προφανώς μετά τη μεταγραφή ειδικού πληκτρολογίου από την Κένυα χωρίς τελείες, οξείες και κόματα πετυχαίνοντας ταχύτατα τρίποντα, ανασαίνοντας στο σβέρκο της γηραιάς ομάδας του ΔΙΜΗΝΙΟΥ.

ΤΟΠ ΤΕΝ:

Aris (1.008)
webmaster (698)
Ελένη (688)
Νίκος Πολίτης (632)
Ιωάννα (501)
Kostas™ (500)
Πάνος Καραγιώργος (430)
Ισαάκ (372)
Παραδοξολόγος (366)
theos1960 (360)

oxtaxordos (299)

Κατάλλογος της 12ης Ιανουαρίου 2008, 09:30 πρωινή.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι οι κατηγορίες είναι ανυπόστατες. Δεν θα παραιτηθώ λόγω ευθιξίας, αλλά σεμνά και ταπεινά θα συνεχίσω να υπηρετώ το Φόρουμ, τους φίλους και τα μέλη του, ακούραστα και αδέκαστα, με γνώμονα την τήρηση των κανονισμών του και με το ηθικό ανάστημα που η ως τώρα πορεία μου μέσα σε αυτό το χώρο έχει αποδείξει.

Σε καμία περίπτωση δεν έχω δεχθεί οποιουδήποτε είδους και μορφής πιέσεις ή προσεγγίσεις για να παρέμβω στα στατιστικά αποτελέσματα του λογισμικού αυτού, το οποίο ως webmaster συντηρώ απαρέγκλιτα με διαφάνεια, καθαρότητα και πίστη στις αξίες της αξιοκρατίας, της δημοκρατίας και οποιασδήποτε άλλης -κρατίας υπάρχει.

Αν κάποιος, βέβαια, το επιθυμεί, μπορεί να ενισχύσει με δωρεά τις δραστηριότητες της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης “Save Webmaster”, της οποίας έχω την τιμή να προεδρεύω και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης θα λάβει πιστοποίηση Διακεκριμένου Μέλους στο Φόρουμ, με αυτόματο τριπλασιασμό του αριθμού των μηνυμάτων του. Πληροφορίες στον Ταμία της Οργάνωσης, κο. Άρη.

Ας μην έκανα αφωνία (με άποψη…) κι ας μην είχανε σβηστεί τσουβάλια σχόλια και θα σου έλεγα αν ο Άρης θάταν πρώτος στα τρίποντα !
Πάντως, πριν κανα οχτάμηνο, έπαιζα στα καλάθια μαζί του. Κατόπιν βάρυνα, “έκατσα πάγκο” και ξεστράτισα…
(Εεε, τι να κάνουμε; Μεγαλώσαμε !)

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΚΕΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ! ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ (αλλά όχι από τη) ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ.

Κατά τη μεταφορά από το παλιό Φόρουμ, πολύ λίγα μηνύματα χάθηκαν κι αυτό λόγω προβλημάτων εκείνου του Φόρουμ και όχι αυτού. Απλά, όταν εγκαταστάθηκε αυτό η μέτρηση ξεκίνησε απ’ την αρχή για όλους.

Αααα… μάλιστα ! Να, λοιπόν! Οφθαλμοφανές…
Κάποιοι πήρανε μπόνους “στη ζούλα” με τη νέα σύνθεση της ομάδας (κλπ μεταγραφές)!
Καλώς υφίσταται λοιπον, η καταγγελία τού συντρόφου-ξάδελφου ΚΚ.

Παρακαλώ, να ενημερωθεί η ομάδα για το λεγάμενο DVD από την ειδική ανακριτική επιτροπή ή έστω να γίνει μια πιστή αναπαράσταση των πεπραγμένων…

Η ξαδέλφη ΙΚΚ του ΚΚ

Πιστεύω είναι ακόμα νωρίς για να αποφανθούμε για τον φετεινό πρωταθλητή. Μπορεί να γίνει η έκπληξη από καμιά “μεσαία” ομάδα. Δε θέλει και πολύ: χάνει ο Άρης στο ντέρμπυ με τον webστορα, ήδη ο Κουρούνης πήρε τους 3 πολύτιμους πόντους από το ματς τούτης της αγωνιστικής με την Ιωάννα, περνάω νικηφόρα από την έδρα του Πολίτη (καταβεβλημένος γαρ από τα ματς στην Ευρώπη), και με λίγη διαπλοκή (και λίγο ντοπάρισμα) με τον μπιγκ-τσιφ της σουπερλίγκας αδμίν για τα υπόλοιπα, γίνεται η μεγάλη ανατροπή από το αουτσάιντερ!

ΥΓ - Ρε ΚΚ, όνομα ομάδας είναι αυτό ή εγκυκλοπαίδειας;

Ας καγχάσω: Καγχ καγχ! (για Πολίτη μιλάμε, όχι για Πανιώνιο…)

Η ελληνική επαρχία συμμετέχει δυναμικά στο top-ten!:090:
Καλαμάτα, Διμηνιό, Κομοτηνή, καλά κρατούν!:110:

Ας μετρούσανε και τα σήματα καπνού με όσα σας έχω σούρει κατά καιρούς και θα βλέπατε ποιός θα έπαιρνε τη χρυσή μπανάνα…
Βλέπεις είναι και αυτή η ρημάδα η απόσταση και πολλά από τα μηνύματά μου τα πήρε το τσουνάμι, τι να κάνω όμως, παραμένω στη Β κατηγορία περιμένοντας να δώ ποιός θα υποβιβαστεί φέτος μετά το καρναβάλι, μπας και ανέβω.
Ατιμη διαιτησία !!! (ΤΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ !!!)

Νικόλας ο ψαράς (ακόμα ράβω τα δίχτυα μου)

Αναρτήθηκε από kosta-killer στις 12:40 μμ

ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Η υπόθεση του στημένου πρωταθλήματος στο
FORUM παίρνει περίεργη τροπή.
Περιμένουμε από ώρα σε ώρα εξελίξεις.
Πατάτε συχνά refresh (F5) για να μάθετε πρώτοι τι παίζει στο FORUM.
Τα λογής λαμόγια, οι νταϊΛΥΚΟΙ της διαπλοκής μετέτρεψαν ένα τίμιο λαϊκό παιχνίδι σε επικίνδυνο ΠΟΛΕΜΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ που βγάζουν μπροστά τις ομάδες τους γιατί είναι κότες λυράτες και ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ απ’ το κόσμο.

Τους έχουμε βγάλει στο σφυρί αλλά δε ψωνίζει κάνενας.
Δεν κάνουν ούτε δυο δεκάρες το κιλό!

Αναρτήθηκε από kosta-killer στις 12:43 μμ
ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΩΣΤΡΕΣ-ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ!
[SIZE=3]T[/SIZE]ο χαϊδεμένο τέκνο της παράγκας, ο WEB ΔΡΟΣΙΑΣ τις τελευταίες ώρες λοιδωρεί ασύστολα και προς πάσα κατεύθυνση. Προφανώς αισθάνεται ότι οι πλάτες των αφεντικών που τον στηρίζουν αντέχουν ακόμα. Δεν ξέρουν όμως ότι τούτη τη σιγμή που γράφουμε αυτές τις αράδες, όλα τα δημοσιογραφικά μαγαζιά έχουν στα χέρια τους το επίμαχο DVD.

Εχουν τα κότσια να πούνε ποιος εγκέφαλος είναι πίσω από το μοτάζ;

Αλλά δεν τολμούν, όπως δεν τόλμησαν (για άλλα, πιο ανώδυνα) εδώ και 5 χρόνια!

Αναρτήθηκε από kosta-killer στις 12:49 μμ
ΠΟΥ “ΧΑΘΗΚΕ” Ο ΑΡΧΗΓΟΣ;
O ΑΡΗΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ εξαφανισμένος κανονικότατα παρέα με τον ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, αποφεύγει να αναμετρηθεί με τις εξελίξεις. Περιμένουμε αύριο Δευτέρα να επιστρέψει μαζί με την κουστωδία του από “διπλωματικό ταξίδι ψαρέματος” όπως το απεκάλεσε σε ερώτηση τηλεοπτικού σταθμού.
Αγνούν όμως ότι το DVD δεν είναι ψαλιδισμένο, Εχει πλήρεις σκηνές με καθαρό ήχο και ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ που ως τώρα σφυρίζαν αδιάφορα.
Να δούμε τι θα πούνε αύριο που επιστέφουν!

Από το μέτωπο του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ έρχεται νέο κύμα παραπληροφόρησης.
Ο γνωστός από τον ΣΠΌΝΣΟΡΆ ΤΟΥ (τον οίκο που βγάζει τις γνωστές εγκυκλοπαίδειες), ομάδα του Μαυρογιώργου παριστάνει ότι δεν ξερουν τίποτα.
Οι ανακοινώσεις τους τα λένε όλα:
<<και με λίγη διαπλοκή (και λίγο ντοπάρισμα) με τον μπιγκ-τσιφ της σουπερλίγκας αδμίν για τα υπόλοιπα, γίνεται η μεγάλη ανατροπή από το αουτσάιντερ!>>

Επιλέξαμε να μην απαντήσουμε σε τέτοιες προκλήσεις.

Αναρτήθηκε από kosta-killer στις 12:53 μμ
[SIZE=5]ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ Η ΧΑΜΕΝΗ “ΞΑΔΕΛΦΗ”!
Η εξαφανισμένη “ΞΑΔΕΛΦΗ” της ομάδας της Αγίας Παρασκευής, η μεγάλη και τρανή Γιάννα Ακλειασίου-Κλειασάκη παρεμβαίνει στις εξελλίξεις με χθεσινό άρθρο στην εφημερίδα της, στο οποίο χωρίς περιστροφές προσυπογράφει τις χθεσινές αποκαλύψεις μας, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Ευχαριστούμε αλλά περιμέναμε κάτι καλύτερο από σένα Γιάννα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται, θα πει ονόματα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ.
Για να δούμε…

[/SIZE]Αναρτήθηκε από kosta-killer στις 12:55 μμ
ΡΗΧΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ - ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ
Πριν λίγο, ο γνωστός
WEB ΔΡΟΣΙΑΣ εξέδωσε νέα ανακοίνωση με εκπρόσωπό του.
Διαβάστε τι είπε:
<<πολύ λίγα μηνύματα χάθηκαν κι αυτό λόγω προβλημάτων εκείνου…και όχι αυτού. Απλά, όταν εγκαταστάθηκε αυτό η μέτρηση ξεκίνησε απ’ την αρχή για όλους.>>
:019:
Είναι φανερό ότι έχουν χάσει τη ψυχραιμία τους από τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ μας.
Αισθανόμαστε δικαιωμένοι!

Αναρτήθηκε από kosta-killer στις 12:56 μμ
ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΛΙΤΗ!
ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΦΑΓΗ;
Εστω και καθυστερημένα, ο επί σειρά ετών πρόεδρος της ομάδας της Νέας Σμύρνης, που ποτέ δεν έκρυβε τα λόγια του, δήλωσε σε κυριακάτικο φύλλο ότι
<<ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΚΕΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ! ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ (αλλά όχι από τη) ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ.>>
… κάτι που ουσιαστικά έρχεται να επιβεβαιώσει τις χθεσινές πληροφορίες μας
.
Μπράβο Πρόεδρε. Μπράβο κ. Νίκο μας που - τουλάχιστον [SIZE=4]εσύ - δεν κρύβεσαι πίσω από ροζ σκάνδαλα και άλλες τακτικές συγκάληψης.[/SIZE]

Αναρτήθηκε από kosta-killer στις 12:58 μμ
ΟΠΑΤΙΣ!!!
Πριν προλάβουμε να πατήσουμε το πολυπόθητο
ENTER, κάνει την εμφάνιση του σε κυριακάτικο φύλλο του ΔΙΜΗΝΙΟΥ ο "Γηραιός" ΘΕΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.
Δεν μας είπε και τίποτα που δεν ξέραμε αλλά τουλάχιστον με την στάση του δεν έριξε το επίπεδο πιο κάτω. Συγχαίρουμε τον Γηραιό για την (έστω και καθυστερημένη) στάση του…

Αναρτήθηκε από kosta-killer στις 12:50 μμ
ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ
ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΠΝΟΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ!!!

Η ομάδα ΙΝΔΙΑΝΟΣ (κάργα αουτσαϊντερ) που συχνά πυκνά βγαίνει στην κυριολεξία απ’ το πουθενά και ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ, η ΜΠΡΑΖΙΛ του Νίκου του Ψαρά, παράτησε τα δίχτυα και ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ (ΜΕΤΑΦΡΆΖΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΆ):

<<Ατιμη διαιτησία !!! (ΤΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ !!!)>>

Επιτέλους μια έντιμη στάση από έναν έντιμο άνθρωπο που δεν έχει εμπλακεί σε κανένα σκάνδαλο ΠΟΤΕ!


ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΤΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ kktm.blogskato.com ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ!!

Παλαιότερες αναρτήσεις
Εγγραφή σε: Αναρτήσεις (Atom)

Όχι τίποτες άλλο, αλλά γράφετε και τόσα κατεβατά, ΑΔΙΚΑ…

Λοιπόν !
Κύριοι και κυρίες,
το θέμα θεωρείστε το λήξαν.
Ενημερώνω το πλήθος που ξενυχτά άσκοπα χαλώντας τα δακτυλάκια του στα πληκτρολόγια …
πως αυτές τις μέρες σεμνά και ταπεινά (όπως πάντα) έβγαλα στο σφυρί τη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. , την οποία έσπευσε να αγοράσει ο “ΑΡΧΗΓΟΣ” και την οποία θα μεταπουλήσει σε πολύ καλή τιμή.
Η συμφωνία έκλεισε μεταξύ πετονιάς και παραγαδιού και έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις και πιέσεις αποφασίστηκαν τα εξής:
Πρώτον:Οσονούπω τα μηνύματά μου θα μετράνε διπλά.
Αυτά που έχω ήδη αυγατισμένα επί δύο … άρα σας έχω φάει από χέρι.
Βου: Επειδή βγήκαν στη φόρα συγγενικές σχέσεις, άριστα κρυμμένες ως τώρα, ας πάρει το ποτάμι πως κι εγώ με τον ΑΡΧΗΓΟ, αλλά και με άλλο μέλος της ομάδας έχω στενή συγγενική σχέση.
(Δεν τα μαρτυράμε και όλα, τι θέτε δηλαδή);

Άντε, βρε, καλά να είσαστε και ας με ακολουθείτε καταϊδρωμένοι δεύτεροι, τρίτοι, τελευταίοι…
Η κοινωνία τα φταίει! άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους κατεβάζει, :089:

[quote=] Δεν είστε μέλος ακόμη;
Εγγραφείτε τώρα![/quote]
Γραφτείτε στο Forum της μηδενικής ανοχής στη διαφθορά λέγατε κ. Admin. Επι τέλους πάρτε θέση …και κεφάλια σ’ αυτό το όργιο διαπλοκής! Γιατί η ανοχή θα κριθεί ως συνενοχή!
Φωνή λαού, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!:108:

Μετά τις συκοφαντικές δηλώσεις του ΚΚtm (Κομμουνιστικό Κόμμα Τέως Μ), δηλώνω κατηγορηματικά ότι:

  1. Το ξενοδοχείο δεν ήτο “γνωστό”, αλλά ένα κοινό ξενοδοχειάκι 5 αστέρων.
  2. Η συνάντησή μου με τον Webmastor στο εν λόγω ξενοδοχείο ήταν εντελώς τυχαία. Ο Webmastor είχε πάει να φτιάξει την ταμειακή μηχανή της καφετέριας του ξενοδοχείου. Εγώ είχα χάσει τα κλειδιά μου και έψαχνα παντού να τα βρω.
  3. Τα πέντε χιλιάρικα που του έδωσα αφορούσαν την επισκευή των ντουλαπιών της κουζίνας μου από το Μάστορα πριν από δύο μήνες κι όχι την “πρόσθεση” μηνυμάτων όπως ψευδέστατα υπονοεί ο γνωστός Σαρανταπεντάχρονος.
  4. Δε θα πέσω στη χυδαιότητα και τη διαπλοκή που εκφράζει εδώ και χρόνια ο ΚΚtm.
  5. ΚΚtm τον μπαίρνεις γιατί είσαι καρ_όλης! Αύριο θα κανονίσω με τον κουμπάρο μου, που είναι συγκάτοικος με το διευθυντή του Τμήματος Ασφαλείας της Αγ. Παρασκευή και θα δεις!

Μεγαλες διαστασεις η διαπλοκη, φιλαρακια!
Αλλα ακομα και σε ενα αξιοπρεπες φορουμ σαν και τουτο δω, δεν το περιμενα ποτε!
Χαλασε η κοινωνια, αλλαξανε οι καιροι.
Μερικοι και μερικες παραδεχτηκαν την ενοχη τους κιολας.
Περιμενουμε εμπρακτες δηλωσεις μετανοιας.

Τα παλιοπαιδα… τα ατιθασα… :079:

Τα έχω τετρακόσια! :090: