ΤΖΟΥΑΝΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Μετά από πολλά προβλήματα που έπρεπε να λυθούν τελικά αποφασίστηκε η ετήσια εκδήλωση του συλλόγου μας πρός τιμή του μεγάλου ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΖΟΥΑΝΑΚΟΥ όπως είχε προαναγγελθεί να γίνει στο Κυπαρίσσι Λακωνίας (γενέτειρα του συνθέτη) στις 18 Αυγούστου.Έως τώτα υπάρχουν αρκετές συμετοχές από καλλιτέχνες του χώρου που όπως θα έπρεπε να τονισθεί ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ θα συνδράμουν την εκδήλωση.
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον σύλλογο μαζί με την Νομαρχία Λακωνίας καθώς και τον Δήμο Ζάρακα. Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε να αναφέρουμε την πάντα ευγενική συμπαράσταση του περιοδικού ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ όπως και τα παιδιά του forum και της ΚΛΙΚΑΣ.
Περισσότερα στοιχεία σύντομα.
Για οποιαδήποτε επικοινωνία και ερώτηση στα κινητά 6944652538 Αγγελάκος Νίκος ,6976409191 Βελίκα Αλίκη και 6973311574 Κόκκορης Γιώργος

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΛΑΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΡΕΜΠΕΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ - ΣΠΑΡΤΗ-

Μπορειτε να συνδιασετε ανετα διακοπες με συναυλια καθως το Κυπαρισσι ειναι απο τα ομορφοτερα μερη τις Ελλαδος .Απο Πειραια κανεις 1.30 ωρες με το δελφινι και με το αυτοκινητο κανεις…5 ωρες περιπου…ιδανικο μερος για οικεγενιες με παιδια

Aγαπητέ Nikolas οι πληροφορίες για το δελφίνι για φέτος όπως και τα τελευταία χρόνια είναι μάλλον απογοητευτικές (Ελλάδα με τα ωραία σου…)
Δελφίνι γιόκ γιατί η γραμμή σύμφωνα με τους στυλοβάτες της ακτοπλοίας μας δεν ήταν οικονομικά συμφέρουσα.
Ετσι μοναδική πρόσβαση για αυτό το πολύ όμορφο μέρος είναι οδικά είτε από Σπάρτη -Γεράκι-Κρεμαστή-Κυπαρίσσι η Σπάρτη -Μολάοι-Μεταμόρφωση-Ρειχιά-Κυπαρίσσι.
Η πρώτη διαδρομή για κάποιον που κατεβαίνει από Αθήνα είναι κατά 30 έως 45 λεπτά συντομότερη.

Εχω παει για διακοπες 3 φορες στο Κυπαρισσι η τελευταια φορα ητανε το 2002…για 'μενα ειναι ενα αξεχαστο μερος.

Μπράβο παιδιά και καλή επιυχία.Θα έρθω στην εκδήλωση και θα μιλήσουμε στα τηλέφωνα που δίνετε

Παιδιά εντός των ημερών θα βγάλουμε ανακοίνωση με λεπτομέρειες για μετάβαση, επιστροφή και φιλοξενία. Από τη Γραμματεία του Συλλόγου

Είμαι πολύ συγκινημένος που επιτέλους, μετά από πολλά χρόνια, θα γίνει ένα αφιέρωμα για τον ΣΤΑΥΡΟ ΤΖΟΥΑΝΑΚΟ, έναν καλλιτέχνη που έδωσε πάρα πολλά στο Ρεμπέτικο Τραγούδι.
Ποιός ξέρει πως θα ήταν σήμερα το Ρεμπέτικο Τραγούδι, αν δεν έφευγε τόσο νωρίς απο τη ζωή.
Ολοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε να πετύχει η εκδήλωση αυτή και στο μέλλον να γίνουν και άλλα αφιερώματα για άλλους λαμπρούς Ελληνες καλλιτέχνες.
Είμαι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Ολα υπεροχα στο Κυπαρισσι !!!
Τι Παρισι, τι Κυπαρισσι !!!

Ωραιο μερος, καταπληκτικη ακρογυαλια,
ησυχο και γραφικο χωριο, τελεια φιλοξενια και οσο για τη συναυλια :
Αψογη οργανωση, ωραιος ηχος, πολυ καλοι καλλιτεχνες,
πολυ φιλικο κλιμα και ενα γεματο και υπευθυνο αφιερωμα
στο μεγα Τζουανακο !!

Ξεχασα τιποτα ;;

Και του χρονου παιδια παλι στο Κυπαρισσι !!!

Και γιατί οχι κάθε χρόνο στο Κυπαρίσσι?
Αξίζει τον κόπο ρε παιδιά, αξίζει.

Ένα θερμό ευχαριστώ από όλους εμάς σε όλους όσους βοήθησαν για να γίνει το αφιέρωμα στον Στ. Τζουανάκο. Όλοι όσοι συμμετείχαν εκτός από την αφιλοκερδή συμμετοχή τους, έβγαλαν και τον καλύτερο τους εαυτό, βοηθώντας μας να ξεπεράσουμε με χαμόγελο τα όποια προβλήματα εμφανίστηκαν.
Να πούμε ότι στη συναυλία της 18.08.2006 συμμετείχαν εκτός από την ορχήστρα του συλλόγου και οι: Βαβουλές Γιώργος, Δημητριανάκης Μανώλης, Δουμουλιάκας Κώστας, Κοντογιάννης Γιώργος, Κωτσοβίλης Παναγιώτης, Μπαρμπερίου Παναγιώτης, Μπουλούμπασης Νίκος, Ριτσώνη Λιλή, Σοφράς Θανάσης, Τρίγκας Βαγγέλης, και Χρόνης Παναγιώτης, ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τουςι, πέρα από την κόρη του Στ.Τζουανάκου, και οι Γιάννης Σταματίου (Σπόρος), Γιάννης Μωραϊτης και ο Θύμιος Στουραϊτης. Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς τόσο τα μέλη και την ομάδα του forum και της κλίκας όσο και όσους ήρθαν από μακριά για να παρακολουθήσουν το αφιέρωμα.
Για το Σύλλογο φίλων Ελληνικής Λαϊκής
Παραδοσιακής και Ρεμπέτικης μουσικής

Αλίκη γειά σου. Αν μπορείς βάλε και άλλες φωτογραφίες απο την εκδήλωση να τις τυπώσω και να τις βάλω στο αρχείο μου.
Μόνο που δεν μπορώ να τις μεγενθύνω, δεν ξέρω γιατί.
Αν μπορείς εσύ ή κάποιος άλλος ας με βοηθήσει
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Επίσης να μας ειδοποιήσεις πότε θα είναι έτοιμο το Cd ή Dvd για να το αγοράσουμε

Kaloriziko to neo forum…(Den mporw na grayw ellhnika)…Sto partheniko mou mhnuma thelw na euxaristhsw therma ta paidia pou organwsan th sunaulia sto Kuparissi kai agwnisthkan gia na einai ola magika kai uperoxa…Eidika euxaristw ton G.Papagewrgiou kai thn oikogeneia tou gia thn philojenia. Episunaptw kai liges fwto me skhnes apo ta paraskhnia…(1) Thanashs Sofras…terastios mousikos, ejairetikos anthrwpos, edwse allo aera kai desimo ston sunoliko hxo. Sigoura den einai tuxaio oti p.x. oi Ntalaras, Arbanitakh sunergazontai me ton Thanash.(2) Oi Panagiwths Barberiou kai Nikos Aggelakos. O prwtos deinos kai me ufos tragoudisths kai o deuteros foberos paikths. Tha prosthesw gia ton Niko, kai den einai komplimpento tupiko, oti paizei san ton Manwlh Pappo. Eilikrina ejhgoumai oti den to eixa diakrinei sthn ekdhlwsh tou foroum sta Kaminia auto. Wstoso toso stis probes pou ton akousa tet a tet kai sthn bradia pou epaije me mikrofwno kai oxi hlektrismo dikaiwse auto pou eixe grapsei o Baboules oti prokeitai gia ton Pappo ths Lakwnias. Ton zhleueis ton hxo pou bgazei(me thn kalh thn ennoia). Tha mporousa na tous akouw me ton Kokkorh pou kolane teleia, meronuxta. (3) O foberos kai tromeros Boulou (N.Bouloubashs) enw autosugkentrwnetai…(4) Xwris sxolia…(5) O Baggelis Trigkas ki o Aggelakos ftiaxnoun hxo, enw o Manwlis parakolouthei. O Trigkas prosthetw gia osous den exoun to cd einai foberos paikths, opws epaize o Bebis ena pragma, polubolo, alla kathares notes, karudia, oxi san sazi-sitar-tabour bouzouki pou paizoun polloi tetraxordoi dejiotexnes, htoi mia penia sto deji, tesseris pnixtes-koufies st’aristero…
Exw kai kanena dyo vinteakia alla theloun kalwdio usb gia na t’anebasw opote epifulassomai…

Αγαπητέ φίλε.
Δεν νομίζω οτι έκανα κάτι σπουδαίο που έμεινες σπίτι μου δυο βραδυές.
Μακάρι να είχα χώρο να φιλοξενούσα όλον τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τον θείο μου.
Εγώ πρέπει να σας ευχαριστήσω όλους σας, όπως ήδη το έκανα μόλις ήλθα στην Αθήνα, που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα του συλλόγου φίλων μουσικής της Σπάρτης και παίξατε δίνοντας τον καλύτερο ευαυτό σας για τον θείο μου.
Να είσαι πάντα καλά και ο θεός μαζί σου.
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ

Έχει κυκλοφορήσει εδώ και ένα χρόνο από την εταιρία Δίκτυο. Πιό αναλυτικά εδώ:

http://www.diktiopm.gr/gr/records.php?id=2 όπου μπορείτε να το αγοράσετε κιόλας!!

Υ.Γ. sorry που επαναφέρω παλιό θέμα αλλά πιστεύω ότι πολλοί δεν το ήξεραν ότι κυκλοφορεί το CD και νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.!

Να΄σαι καλά γιά την πληροφορία! Απ΄ότι φαίνεται μάλλον δεν κάνουν αποστολή στο εξωτερικό! Κρίμα.

Επανέρχομαι στο θέμα γιατί θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την Αλίκη Βελίκα (μέλος του φόρουμ και του Συλλόγου που διοργάνωσε την εκδήλωση στο Κυπαρίσσι) που βλέποντας το πιό πάνω μήνυμα μου, επικοινώνησε μαζί μου και μου έστειλε δωρεάν το δισκάκι από την εκδήλωση!
Η Αλίκη και τα άλλα παιδιά του συλλόγου είναι προφανώς σπάνιοι άνθρωποι με μεγάλη αγάπη γιά το ελληνικό τραγούδι. Η δουλειά που κάνουν (στον ελεύθερο χρόνο τους μάλιστα αν δεν κάνω λάθος) έχει έναν επαγγελματισμό που βάζει τα γυαλία σε πολλούς “επαγγελματίες” του είδους!

Τους εύχομαι καλή δύναμη και πάντα τέτοια! :110: