'Τα 6 αδελφια" στου Ζωγραφου

Υπάρχει στου Ζωγράφου ένα υπόγειο ταβερνάκι που λέγεται “Τα 6 αδέλφια”. Έχει πολύ καλό φαγητό και κρασί, ζεστή ατμόσφαιρα και πολύ λογικές τιμές. Το ταβερνάκι διαθέτει και όργανα (μπουζούκι τρίχορδο, μπαγλαμά τζουρά, κιθάρα και σάζι). Φυσικά μπορείτε να φέρετε και τα δικά σας. Βρίσκεται στη λεωφόρο Παπάγου, αλλα δε θυμαμαι ακριβως το νουμερο. Πάντως ειναι λιγο πιο πριν απο την καφετερια 'Μελαθρον" αν αυτο βοηθαει.

Έχω πάει εκεί και σας συνιστώ να κάνετε κι εσείς το ίδιο, κι ο Θανάσης που έχει το μαγαζί είναι παλήκαρος, και θα είναι ωραία εκεί για καμιά συγκέντρωση, ο Θανάσης θα γουστάρει.

Ναι, είναι καλό το μαγαζί. Τα 'πιαμε εκεί μέχρι πρωίας πριν λίγο καιρό με τον Αδμιν και μερικούς άλλους. Βασικό του ατού ότι σέβονται αυτούς που παίζουν.

Με αφορμή μια συζήτηση περί ησυχίας σε άλλο thread, δεν αντέχω να μην παρατηρήσω ότι σε κάτι φθηνά μαγαζάκια, εκεί που μαζεύονται πάσης φύσεως ετερόκλητοι άνθρωποι, πολλοί εκ των οποίων ουδεμία σχέση έχουν ή γνώση διαθέτουν περί το ρεμπέτικο, κάνουν ησυχία για να παίξουμε.

Θα περίμενες εντελώς το ανάποδο. Παρά ταύτα, ακόμα και όταν μας αγνοούν λ.χ. γιατί πήγαν να φάνε και να κουβεντιάσουν τα δικά τους, ακόμα και τότε, το κάνουν χαμηλόφωνα να μην μας ενοχλήσουν. Υπάρχουν και οι “ενοχλητικοί” αλλά η γενική εντύπωση που έχω αυτή είναι.

Δεν είναι περίεργο;

Θα ερθω και εγω,να γνωριστουμε,απο κοντα.:102: