Τακτικές μαζώξεις Ρεμπέτικου Φόρουμ 2013

Αν και χθες δεν μπορούσα να δώσω το παρών κι εγώ για πρώτη φορά γιατί είχα κανονίσει ήδη να παίξω αλλού ελπίζω να μπορέσω στην επόμενη.Είμαι σίγουρος ότι θα περάσατε όμορφα…

Μετά από αρκετές απουσίες “ας όψονται αι συνθήκαι”…
Μπορεί η μάζωξή μας να μην ήταν η μεγαλύτερη… αλλά για θαυμάστε το βιολάκι μας.
Αυτό προς το παρών, θα επανέλθω με άλλα δύο αλλά αργούν ν’ ανέβουν τα άτιμα.

όπως λέει κι ο βιολιστής, τη μισή ώρα κουρδίζουμε και την άλλη μισή ώρα είμαστε ξεκούρδιστοι!
λίγοι και καλοί χτές, αλλά με νίκησε η κούραση από νωρίς…


Ελενίτσα και Κατηραμένη φτώχεια έτοιμα.

Μπορεί να ήμασταν λίγοι αλλά το μεράκι μας το είχαμε!!
Οι “fan” λοιπόν του Γρηγόρη και φυσικά και όσοι άλλοι θέλουν μπορούν να τον βρουν στην “Στροφή” στο Πέραμα. Ρίξτε μια ματιά εδώ.

Στην τελευταία μας μάζωξη στον Αρμενιστή έγινε πρόταση για Κυριακάτικο πικ νικ, σαν τελευταία συνάντηση πριν το καλοκαίρι και μας άρεσε η ιδέα! Τι λέτε, μαζευόμαστε στου Φιλοπάππου (εκεί που έγινε η γιορτή της τσαμπούνας…), το μεσημεράκι της Κυριακής 2/6, με τα όργανα, τα μεζεδάκια, τα κρασοτσίπουρα μας και προπαντός την καλή μας τη διάθεση?? Γιατί μετά οι οργανοπαίκτες παίρνουν τις θάλασσες και τα βουνά , οι υπόλοιποι τις εξοχές και ανταμώνουμε ξανά με τα πρωτοβρόχια… Θα μας έρθει και οικονομικά…:slight_smile:

μπράβο ρε πέλη που το βάζεις έτσι όμορφα! θα είναι η τελευταία κυριακή που θα δουλεύω, και μάλλον από νωρίς, αλλά θα προσπαθήσω να έρθω οσο προφταίνω. μόνο να γίνει συννενόηση για τα φαγητά, μη φέρουν όλοι κεφτεδάκια ή όλοι τυροπιτάκια!

Μιας και επανέρχεται το θέμα (σε γραπτή μορφή αυτή τη φορά) θα συμφωνήσω ότι είναι μια πολύ ωραία ιδέα. Όσον αφορά την ημέρα όμως θα πρότεινα ακριβώς μια εβδομάδα αργότερα (μεσημέρι Κυριακής 9/6) ώστε να μπορέσουν να ενημερωθούν έγκαιρα όσο περισσότεροι άνθρωποι γίνεται και η συνάντηση να είναι πιο “επιτυχημένη” από πλευράς προσέλευσης κόσμου. (η αναγγελία της συνάντησης 1 εβδομάδα πριν από την συνάντηση μου μοιάζει πολύ κοντινό διάστημα και ο χρόνος για την “αντίδραση του κοινού” πολύ μικρός). Όσον αφορά το θέμα οργάνωσης νομίζω πως εάν υπάρχει καλή διάθεση όλα γίνονται, αλλά θέλει κι αυτή το χρόνο της και όσο περισσότερος χρόνος υπάρχει τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα.

Βέβαια υπάρχει και στην μέση το θέμα που θίγει η Πέλη :

Γιατί μετά οι οργανοπαίκτες παίρνουν τις θάλασσες και τα βουνά

και αυτό το “μετά” δεν ξέρω ακριβώς πότε(:wink: είναι.

Καλή ιδέα ,αρκεί να υπάρχει και κατάλληλος εξοπλισμός από
τεντόπανα για περίπτωση καιρικού απροόπτου(Γράφω …βρεγμένος!)

alko101 συμφωνώ για 9/6 (οπότε δεν θα έχει πρόβλημα και ο Νίκος, αφού τελειώνει στις 2/6 από τη “Ζούλα”…). Όσο για τη βροχή, ε, σκεφτόμαστε πάντα θετικά, εξάλλου κατακαλόκαιρο θα είναι!! Στη γιορτή της τσαμπούνας είχε ρίξει ένα ψιλόβροχο στην αρχή, μέχρι να μαζευτούμε, αλλά …βολευτήκαμε!! Όσο για οργάνωση , όργανα να υπάρχουν και ρακές και τη βγάζουμε και με τυροπιτάκια!

Νομιζω πως ειναι οτι πρεπει για να κανω την παρθενικη μου εμφανιση.

η πέλη έβαλε ζήτημα για το πικ-νικ, λόγω της παρουσίασης αυτού του βιβλίου. με τον νικόλα θα φύγουμε νωρίς μια και παίζουμε εκεί, άμα θέλετε πάμε όλοι μαζί! αν πάλι δεν έρθετε, συνεχίζετε το γλέντι μέχρι να νυχτώσει.
εφ’ όσον σας ενδιαφέρει η παρουσίαση, αλλά σας φαίνεται νωρίς να το λήξουμε από τις 7 (μια που θα έχει πολύ φως ακόμα), το πάμε για την επόμενη κυριακή 16/6. φοβάμαι όμως πως διάφοροι θα έχουν κανονίσει τις δουλειές τους με βάση την αρχική ημερομηνία…

Την παρουσίαση δεν την χάνουμε, οπότε … ακούμε εναλλακτικές προτάσεις… πχ Σάββατο 8/6 ???

Δεν το βλέπω να προχωράει αυτή η ιδέα (δυστυχώς) γιατί οι αλλαγές τελευταίας στιγμής πάντα μπερδεύουν.

έχεις δίκιο αλέξανδρε. αλλά πέσανε δυο προτάσεις (για σάββατο 8 και κυριακή 16) στις οποίες κανείς δεν πήρε θέση. το σάββατο είναι πολύ κοντά νομίζω (είμαι μέσα πάντως), η άλλη κυριακή μου φαίνεται πιο πιθανή για να κανονίσει κάποιος τις δουλειές του.

Συμφωνω για Κυριακη 16/6

Τί κρίμα!! Θα λείπω εκτός Αθηνών το επόμενο Σ/Κ! :106:

αχ βρε πέλη, δεν το’λεγες νωρίτερα; μάζωξη χωρί την διοργανώτρια αρχή δεν γίνεται!
οκ, πέρα από τις επισημότητες, για την συγκεκριμένη υπαίθρια θα είναι κρίμα να λείπεις μια που ήταν και δικιά σου ιδέα.

Νίκο τι να κάνουμε, ας λείπω εγώ, προκειμένου να μη γίνει η μάζωξη! :106: Αρκεί να μου υποσχεθείτε ότι θα ξανακάνουμε μάζωξη-πικ νικ!!:092: