Σύγχρονα καταξιωμένα τραγούδια

@alkiviadis_mavros:
από τους “αναβιωτές” του ρεμπέτικου μέχρι και σήμερα γιατί δεν γράφτηκαν τραγούδια καταξιωμένα;
κοντεύουν 40 χρόνια από τότε…

@alkiviadis_mavros:

… πιστεύω ότι τα καινούργια τραγούδια του Βαγγέλη Κορακάκη, αποτελούν απάντηση στο αν μπορεί στις μέρες μας να υπάρχη λαικό μπουζουξήδικο τραγούδι.

@Nikitas:

Θα μου επιτρέψετε να το επεκτείνω λίγο.
Επιχειρήθηκε από κάποιον - κάποιους; Αν ναι (εγώ πιστεύω πως ναι) έφτασε το προϊόν στα φάτσα ράφια των super market; Οι καταναλωτές ανταποκρίθηκαν ώστε να καταξιωθούν; Για να καταξιωθούν πρέπει να αγγίζουν ευαίσθητες χορδές ψυχής, αισθημάτων, τσέπης ίσως και γενικά της ζωής του σήμερα.
Πολύ φοβάμαι ότι θα μπλέξομε πάλι στον κυκεώνα εταιρειών, κέρδους, διαφήμισης, τηλεόρασης κλπ κλπ.
Σ’ εμάς μένει να τα αναζητήσομε έστω και στα πίσω ράφια, να τα φέρομε στην πρώτη γραμμή. Πως θα γίνει αυτό όμως αν η “ρεμπετολαγνεία” μας (ας μου επιτραπεί η έκφραση) δεν μας αφήνει στις μαζώξεις μας να πούμε έστω κι ένα - δύο του Κορακάκη ή, ή… Ψάχνομε το πιό σπάνιο - παλαιό για να αφήσομε τους άλλους μ’ ανοιχτό το στόμα και να ψάχνονται ( όπως καλή ώρα εν προκειμένω, γι αυτό και την πατήσαμε οι περισσότεροι με την “αναπαλαίωση” κι ας μη το λέμε). Έχομε τα κότσια να χειροκροτήσομε τον Πέτρο σε μια μάζωξη όταν θα παίξει τα τραγούδια που παραθέτει και δηλώνει ότι του αρέσουν (γίναμε δύο Πετραν) ή θα κοιτάμε λοξά πότε θα τελειώσει ν’ αρχίσομε το σόου μας. Φαντάζεστε μια μάζωξη με την πλειοψηφία των τραγουδιών Αθηναϊκής κομπανίας, Συγκρότημα μπουζουκιών Δρόμος (Τραγούδια του Νίκου Αργυρόπουλου κι όχι μόνο), Κορακάκη κλπ.
Δεν φταίνε πάντα μόνο οι άλλοι.

Με αφορμή τα παραπάνω και όχι μόνο, καιρό τώρα, θέλω να κάνω μια πρόταση:
Αφού οι Τακτικές μαζώξεις του φόρουμ κρατούν από τρεις…μέχρι έξι, εφτά… ώρες, με λίγη καλύτερη οργάνωση βέβαια, θα μπορούσε την πρώτη ώρα οργανοπαιξίας να την καλύπτουν σύγχρονοι δημιουργοί και στη συνέχεια να γίνεται ότι και μέχρι τώρα; Τι λες Αλκιβιάδη, θα υποστηρίξεις την πιο πάνω πρώτη εκτέλεση (αν δεν κάνω λάθος) παρέα με τον Κορακάκη και την κομπανία σας σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Θα μπορούσε η επόμενη μάζωξη να γίνει στη Μαγιοπούλα; Αν όχι έχω να προτείνω έναν χώρο στη γειτονιά μου. Παραθέτω φωτό.

Ωραία φαίνεται η ταβέρνα,αλλά τα τραπέζια δεν τα βλέπω σε σχήμα “Π” χεχεχε !!!

Σε ποια περιοχη είναι το συγκεκριμενο μαγαζι;

http://maps.google.com/maps?t=h&ie=UTF8&ll=37.886218,23.747935&spn=0.012464,0.018904&z=16
http://maps.google.com/maps?t=h&ie=UTF8&ll=37.881237,23.744183&spn=0.001558,0.002363&z=19

Γωνία Ελ. Βενιζέλου & Πύργου.