Συνέντευξη Σωτηρίας Μπέλλου

Καλημέρα σε όλους. Βρήκα στο αρχείο του πατέρα μου μια ηχογράφηση σε κασέτα μια ηχογράφηση από συναυλία της Σωτηρίας Μπέλλου στην Νεα Κίο (προσφυγική κωμόπολη της Αργολίδας) . Αυτό που έχω είναι το τέλος της συναυλίας και μια μικρή συνέντευξη της Μπέλλου σε τοπικούς δημοσιογράφους. Πρέπει να είναι γύρω στο 1990.

Δεν ξέρω αν έχει ενδιαφέρον να την ψηφιοποίησω και να την ανεβάσω στο φόρουμ.

Τέλος πάντων θα προσπαθήσω καθώς δεν έχω και γνώσεις ψηφιοποίησης , θα την ανεβάσω γιατί πιστεύω ότι θα έχει ενδιαφέρον για τους λάτρεις του ρεμπέτικου τραγουδιού.

6 «Μου αρέσει»

Φυσικά και έχει ενδιαφέρον. Την περιμένουμε :slight_smile:

2 «Μου αρέσει»

Βεβαίως και θέλουμε να την ακούσουμε, ευχαριστούμε πολύ!

2 «Μου αρέσει»

ακούστε εδώ

4 «Μου αρέσει»

Αυτός ο Σπύρος ξέρουμε ποιος ήταν; Ακούγεται να είναι κάποιος που ήταν πολύ κοντά της.

ευχαριστούμε τον Δημήτρη για την ενδιαφέρουσα αυτη συνέντευξη της Μπέλλου.

τελικα εκανε αυτόν τον δίσκο με δημοτικά που είπε ? δεν έπεσε στην αντίληψη μου.

μιας και μηλάμε για Μπέλλου, να ρωτήσω γενικώς τα μέλη αν ο Κώστας Λαδόπουλος εχει την δυνατότητα να μας ανεβάσει κατι από την συναυλία της στο SR Berwaldhallen (μεγαρο Μουσικής στη Στοκχόλμη).

έδωσε συναυλία εκει καπου 1972-73(πριν παω εγω στη Σουηδία).

ο Κώστας Λαδόπουλος εχει αδελφο εκει στο SR τον Δημήτρη.

επειδή πέρασαν πολλά χρόνια απο τότε, δεν ξερουμε ποιός ζει και ποιός πέθανε?

Περίπου στο 0:50 συζητάνε:

-Τραγουδάτε κυρίως ρεμπέτικο και λαϊκό, ε;
-Οτιδήποτε τραγούδι μου δώσετε, αν μ’ αρέσει θα το πω.

Θυμήθηκα λοιπόν που κάπου είχε σχολιάσει για το «Ζεϊμπέκικο» του Σαββόπουλου (Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια): «ο Διονύσης μέχρι ροκ μ’ έβαλε να πω!», τη στιγμή που άλλοι θεωρούν το τραγούδι ως απόπειρα του Σαββόπουλου να γράψει ρεμπέτικο!

«Αχ Διονύση, μ’ έκανες και τραγούδησα ποπ!!!»

1 «Μου αρέσει»