Συνάντηση Φόρουμ (2005 - 2006)

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα, ή κάποια προοπτική για τηνν επόμενη συνάντηση του φόρουμ;

Τα ιδρυτικά μέλη-στελέχη είχαν ρίξει κάτι ιδέες για Σύρο, Κρήτη και Θεσ/κη αν θυμάμαι καλά.

Μιά και τα κρασιά ζυμώνουν και οι κάνουλες θα μπούν αρχές Δεκεβρίου, για να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε παιδιά. Για ενημερώστε τί μέλλει γενέσθαι.

Κάτι πήρε το αυτί μου για συνάντηση του foroum.
Θα γίνει κάτι;

Δεν το συζητώ !!! Ψηφίζω ΚΡΗΤΗ !!! Πλιζζζζ…
(και να ταξιδέψουμε όλοι μαζί “μπουζουκο-κατάστρωμα”).

ΥΓ:
Οι οικογενειάρχες, ας λάβουν -από τώρα- τα μέτρα τους.

Αχ, Ιωάννα, τί ωραία που τα λες… Μου έρχονται διάφορες σκηνές στο νου, από αλλοτινές εποχές, σαν βγαλμένες από ταινία. Να δούμε…

Πάντως, κυρίες και κύριοι της ΚΕ, δώστε μας χρονικό περιθώριο. Μη ξυπνήσομε καμιά Τρίτη πρωί και διαβάσουμε με τη τζίμπλα στο μάτι ανακοίνωση για ρεμπετοεκστρατεία το Σαββατοκύριακο… Κάποιοι εκτός του βασιλείου ίσως προλάβουμε να κατέβουμε αν το ξέρομε από νωρίς. Άσε που πρέπει να γίνει και κατάλληλη δίαιτα/προετοιμασία (σωματική και ψυχολογική) για διήμερο μπυροασκήσεων.

Όσο αφορά το μέρος, θα πάει με δημοψήφισμα; Είναι μια καλή ιδέα - έτσι μπορούμε ως μεγάλο δημοκρατικό φόρουμ να μιμηθούμε τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη.

Πάνος

ΥΓ - Γιατί εγώ θυμάμαι κάπου να διάβασα/άκουσα πως θα γίνει στην Αθήνα;

ΥΓΓ - Αν πάει με δημοψήφισμα οι ρεμπέτοφορουμίτισσες και ρεμπετοφορουμίτες της διασποράς θα έχουν άραγες δικαίωμα ψήφου;

αθήνα να βρεθουμε,διότι έχομεν και δουλειές.

Εμένα το ίδιο μου κάνει, αλλά ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ! ΨΗΦΙΖΩ ΜΑΖΩΞΗ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ, ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.

Τάσο πολύχρονος - (η γιορτή κρατάει 40 μέρες λένε στο χωριό μου).

Πολύ γουστάρω τις δημοκρατικές διαδικασίες!
Ωραία η σκέψη για την Κρήτη. Πείτε τις γνώμες σας παιδιά.
Πάντως, για να μη λέτε μετά διάφορα, σας προειδοποιώ ότι η συνάντηση θα γίνει στην Αθήνα…

Αν και το στενό συμφέρον λέει “Θεσσαλονίκη”, νομίζω ότι οι μόνες υποψήφιες πόλεις που έχουν τις απαραίτητες μουσικές υποδομές, την κρίσιμη πληθυσμιακή πυκνότητα, το αναγακαίο ανθρωπογενές και φυσικό περιβάλλον και βεβαίως το ιστορικό προβάδισμα είναι αι… Αθήναι!

Ψηφίστε ελεύθερα:

Καλά λέω γω μεγάλη δημοκρατική παράταξη: υποψήφιος πρόεδρος ο εξης ένας. Ας κάνουμε δημοψήφισμα και για το μενού. Ζούμε σε μοντέρνους καιρούς, μπορεί να έχουμε πολλούς βαιτζαιταίρηαν συμφορουμίτες:

α) παϊδάκι, μπριτζόλα, μπιφτέκι κλπ της ώρας

β) παϊδάκι, μπριτζόλα, μπιφτέκι κλπ της ώρας

και σπαίσοιαλ (μόνο για τη φετινή μάζωξη)
γ) παϊδάκι, μπριτζόλα, μπιφτέκι κλπ της ώρας

Αγαπητοί Ρεμπετόφιλοι Χρόνια Πολλά και καλά!
Έχω παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς την συζήτηση σχετικά με την συνάντηση των Φορουμιανών. Έχω κι εγώ να προτείνω κάτι: δεδομένου ότι οι Φορουμίτες ορμώνται από όλα τα μέρη της Ελλάδας, γιατί να μη μοιράσουμε την απόσταση προς όφελος όλων; Και τα Γιάννινα καλά είναι και βρίσκονται και στο μέσον της χώρας, οπότε το ταξίδι για τους περισσότερους θα είναι κάπως πιο εύκολο. Φανταστείτε κάποιον από Μακεδονία ή Κέρκυρα (ευλογώ και τα γένια μου) για Κρήτη… Σαν να πηγαίνει στο εξωτερικό. Για σκεφτείτε το κι αυτό. Γιάννινα κοντά στη λίμνη. Ξέρετε τι κουτούκια έχει κι εκεί;
Φιλιά σε όλους.
Δαμιανός.

Γειά σου Δαμιανέ, χρόνια πολλά.
Αν και προσωπικά δε μου αρέσει, Αθήνα είναι η καλλίτερη λύση (σκέφτομαι μόνο πληθυσμιακά - τα άλλα που λέει ο Κώστας δε με πείθουνε). Πάντως η Αθήνα είναι πιο κεντρικά απ’τα Γιάννενα, έχομε μέλη και σε νότια-νοτιοανατολική Ελλάδα.

Μια ιδέα είναι να γίνει η επίσημη μάζωξη Αθήνα, κι όσοι δεν είναι ετοιμοθάνατοι την άλλη μέρα για “ανωφοίσειαλ” β’ γύρο/εκδρομή κάπου αλλού, να το κάνομε ρεμπετο-γουεικαίντ (αν είμαι δω βάζω και σκηνή χωρητικότητας έξι ατόμων έως 100 κιλά έκαστος).

Αγαπητέ Συνφορουμιώτη Πάνο, σ’ ευχαριστώ για το μήνυμά σου. Σαν να έχεις δίκιο επαέ. Τέλος πάντων ας αποφασιστεί και βλέπουμε. Πολύ θα ήθελα να συμμετάσχω. Όργανο δεν παίζω, δυστυχώς, αλλά μπορεί να συμβάλω τραγουδιστικά με “τίβοτσι γκαριξίες” όπως λένε εδώ στα Επτάνησα.
Πάνο επισκέφθηκα και την ιστοσελίδα σου που βρήκα στο profile σου. Φίλε μου σε συγχαίρω για την αγάπη και περηφάνεια που τρέφεις για τον τόπο σου και τους γονιούς σου.
Με ενδιαφέρον είδα και την σελίδα σχετικά με την έρευνα που σε ενδιαφέρει. Αν και δεν είμαι καλός σε μαθηματικά και τέτοια, κάτι βιβλία (εκλαϊκευμένα βέβαια-μη τρελλαθούμε κιόλις) έχω διαβάσει σχετικά με κβαντομηχανική, σωματίδια, παράλληλα σύμπαντα και πολλαπλές πραγματικότητες και νομίζω ότι εκεί θα είχαμε να κάνουμε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, όπου, βέβαια, περισσότερα θα είχα να πάρω παρά να δώσω.
Ελπίζω, το λοιπόν, να συναντηθούμε στη φορουμοσυνάντηση και να τα πούμε και από κοντά.
Με πολλές ευχές για καλή επιτυχία στις σπουδές σου και καλή τύχη στη ζωή σου.
Δαμιανός.

Ιωάννα η ιδέα σου είναι ΟΝΕΙΡΟ!και το καράβι λέει να πιάσει ΓΑΎΔΟ!και να δώ μετά με΄τί καρδιά θα φύγουμε!!μιά ερώτηση έχω,επειδή δένέχω τύχει εγώ σε κάτι παρόμοιο,δεκτοί είναι όλη η παρέα κατέχοντες και μή όργανο?πως γίνεται?

Αγαπητέ Δαμιανέ, ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου. Δεν έχω αξιωθεί ποτέ να επισκεφθώ το όμορφο νησί σου, είναι πάντως στα άμεσα σχέδια μου. Εύχομαι να μπορέσω να σας ανταμώσω, έχουμε πολλά να πούμε με πολλούς, μου φαίνεται το διήμερο ίσα-ίσα θα μας εφτάσει.

Δαμιανέ και Άννα, εγώ τη φωνή ποτέ δεν την υποτίμησα. Κι έπειτα, το φόρουμ δεν είναι μπουζουκοφόρουμ είναι για Ρεμπετόφιλους! Κι εμένα το παίξιμό μου καμιά φορά διώχνει και τα κουνούπια… Άσε που μόλις έβγαλα νάρθηκα από σπάσιμο στον δεξί καρπό μετά από 4 μήνες (καταρραμένη μπάλα)… Βασίζομαι περισσότερο στη φωνή.

Όσο αφορά τη Γαύδο, Άννα (κι αυτό είναι γενικό, έρχεται το καλοκαιράκι, ας γίνει η μάζωξη τώρα στην Αθήνα)… μπουζοκοκατάστρωμα όπως λέει και η Ιωάννα από Περαία, ξεμπαρκάρετε Χανιά, ΚΤΕΛ η αμαξικό καραβάνι για Παλιόχωρα ή άμα κανενός του γουστάρουν ωραίες διαδρομές μέσω Σφακίων για Χώρα Σφακίων (ο φίλος Βαβουλές μπορεί να σας δώσει ίνφο πάνω στις διαδρομές), κι από κει δεύτερο μπουζοκοκατάστρωμα για Γαύδο! Αλλά μιλάμε για άλλο πράγμα πλέον… Όσοι δεν έχετε κολυπήσει στο βαθύ, κρυο, παρθένο Λιβυκό… Όσοι έχετε ξεχάσει τον έναστρο ουρανό μακριά από τα φώτα τις πόλης, και τους ήχους της νύχτας μακριά από τα αυτοκίνητα…
Τη Γαύδο τη γυρίζεις σε μια ώρα ολάκερη με τ’αμάξι (έχει νοικιαζόμενα, της κακιάς ώρας, αλλά κάνεις δουλειά). Έχει μπόλικες παραλίες, άπειρους ερημικούς κολπίσκους. Πιάνουμε παραλία, όσοι θέλουν δωμάτια στο κοντινότερο ρεντ ρουμς όσοι θέλουν στρωματσάδα/σκηνή. Φωτιές στη παραλία, τρώμε μόνο ό,τι ψαρεύουμε (ροφοί, σαργοί, λαυράκια, χταποδάκια - κακαβιές, αχινοσαλάτες, και άλλα χαμηλής χοληστερίνης) και τη βγάζουμε μέχρι το πρωί με σπιτικό κρασάκι και ρακί, τραγουδάκια και όμορφες πενιές…

Παραεπιπτόντως, ανοίχτε τη Σεμίνα να δείτε αφιέρωμα στη Μπέλλου (και το Γκλέτσο να παίρνει στροφές υπό τον Δημητράτο, μάνα μου εδά θα ποθάνω…)

Να’στε καλά, καλή αντάμωση, με το καλό όπου και όποτε κανονιστεί. Καλό τριήμερο.

Πάνος

Πρός Πάνο Καραγιώργο

Ευχαριστώ για τις ευχές.Πάντως εγώ γιορτάζω στις 22/1,του Αναστασίου του Πέρσου.

Νάσαι καλά.

Τάσος

Aμάν βρέ Πάνο βαλτός είσαι?λυπήσου μας,έχεις και λεπτομέρειες για τη Γαύδο!είναι και ώρα τώρα…και η Σεμίνα και ο Σπύρος σήμερα…στην υγειά μας ρε παιδιά με ρετσινάκι από μένα(τοπικός οίνος)…όταν με το καλό σμίξουμε να πιούμε ρακάκια,το κρασάκι κάνει καλή παρέα και μοναχό αλλά η ρακί θέλει παρεάκι…καλό βράδυ σε όλους

Λοιπόν όσοι επιμένουν για Γαύδο ,καλώς να πάνε.Αλλά,οι άλλοι οι πιό κουρασμένοι ας μαζευτούμε Αθήνα.

κι εμείς κουρασμένοι είμαστε γι αυτό και ονειρευόμαστε μάλλον λίγο παραπάνω…θάρθουμε κι εμείς,μή μας βάζετε στη μαύρη λίστα,καλό μας μήνα

όλοι οι καλοί χωράνε…

Ε ρε κάτι κουρασμένα παλικάρια… ΜΟΥΧΛΕΣ!

Καλό μήνα σε όλες και σε όλους!