Σεμινάριο με τον Βαγγέλη Τρίγκα.

Προσπαθούμε να ετοιμάσουμε ένα σεμινάριο για το τρίχορδο με τον Βαγγέλη Τρίγκα στην Πριγκηπέσσα το οποίο θα παραγματοποιηθεί μια Κυριακή του Νοέμβρη στο μαγαζί και το βράδυ θα επακολουθήσει και παίξιμο.Όποιος ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες ας στείλει mail. [email protected]

Πλάκα με κάνεις ρε καρντάση;:slight_smile:

Κοίτα το εμαιλ σου

Το σεμινάριο θα γίνει το πρωί της Κυριακής 25 Νόέμβρη .Ο Βαγγέλης μου είπε ότι δεν υπάρχει περιορισμός στα θέματα που θα αναπτυχθούν ούτε και στην ώρα που θα χρειαστεί.Για πιο πολλές τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με τα θέματα που θα αναπτυχθούν http://www.trigas.gr/gr/index.html.

ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ …

ΠΧ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΣΑ…

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ …

ΚΛΠ…

ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ?

Από Καραγιώργο: MERTZANOS, η παραίνεση να γράφεις με μικρά και όχι με κεφαλαία ισχύει για κάθε τόπικ. Πέρα του ότι είναι κουραστικό στην ανάγνωση, δίνει την εντύπωση ότι φωνάζεις.

Πριγκηπέσα: http://www.rembetiko.gr/forums/showthread.php?t=17638

Για χρήματα στον Μυστακίδη ή αν θέλει ο Δημήτρης μπορεί να δώσει ένα ενδεικτικό κόστος συμμετοχής.

Τελικά η ημερομηνία δεν ισχύει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του Βαγγέλη.Θα οριστεί καινούργια η οποία θα είναι στο πρώτο 15νθήμερο του Δεκέμβρη.Όσο για τα χρήματα θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι εμείς σαν Πριγκηπέσσα δεν έχουμε καμμία ανάμειξη στην οικονομική συνναλλαγή.Απλώς παραχωρούμε τον χώρο για να γίνει το σεμινάριο.
Επειδή δεν ξέρω αν όλα αυτά μπορούν να ανακοινωθούν σε μια δημόσια συζήτηση καλύτερα να γίνει αυτό για όποιον ενδιαφέρεται με mail είτε στο [email protected] είτε στο [email protected].