Προώθηση υπηρεσιών συγγραφής διπλωματικών άσχετων με το φόρουμ μας

Καλημέρα! Εγώ προσωπικά δούλευα στο πρώτο έτος και ίσα ίσα που προλάβαινα να διαβάζω τις σημειώσεις από φίλους της σχολής για να περάσω τα μαθήματα. Είχαμε πολλά γραπτά και 2 εργασίες ατομικές. Δεν ήξερα τίποτα για το πώς γράφουμε εργασία και οι καθηγητές το μόνο που με συμβούλευαν είναι να διαβάζω τις σημειώσεις ή τις διαφάνειες :roll_eyes: οπότε και έδωσα “δουλειά” σε τρίτους. Εκεί οι συμβουλές τους είναι πιο οργανωμένες από ότι ήταν στις διαφάνειες… τεσπα την μία εργασία την έκαναν αυτοί και πήρε άριστα οπότε την είχα για πρότυπο των υπόλοιπων εργασιών μου όποτε προλάβαινα να τις κάνω. Στο τέταρτο έτος με την πτυχιακή πάλι με βοήθησε η εργασία πρότυπο αν και ήθελε κι άλλα, πάντως το πήρα το πτυχίο λείαν καλώς :grinning:

Και αισθάνεσαι ικανοποιημένος, αν κρίνω από τον τρόπο που γράφεις. Μπράβο φίλε μου! Μόνο, υποβάλλω θερμή παράκληση: Αν θέλεις, δώσε μας και το πλήρες όνομά σου καθώς και την ειδικότητα του πτυχίου σου, πού ξέρεις, μικρός είναι ο κόσμος…

υ.γ.

Πτυχίο μπορεί πράγματι κάποιος να πάρει και με βαθμό λίαν καλώς. Η λεία είναι κάτι διαφορετικό.

3 «Μου αρέσει»

Πραγματικά, με ανησυχεί η άνεση με την οποία θεωρείται αποδεκτό να δίνεις τις εργασίες να στις κάνει άλλος. Πρόσφατα συζητούσαμε αυτήν την ιστορία με ανθρώπους από την άλλη πλευρά, επαγγελματίες που έμπαιναν στον πειρασμό να γράφουν εργασίες επί πληρωμή (είτε με το νταβατζηλίκι των φροντιστηρίων, είτε δουλεύοντας αυτόνομα).
Ήταν ανάμεσα στο δίλλημα να βγάλουν άμεσα πολλά χρήματα (γιατί δεν μιλάμε για μαύρη εργασία αλλά για μαύρη αγορά -όπου όλα πληρώνονται ακριβά) και στο να αντιμετωπίσουν αθέμιτο ανταγωνισμό στο μέλλον από αυτούς τους ίδιους που βοήθησαν με το αζημίωτο να πάρουν τα ψεύτικα πτυχία.
Γενικά έχω την εντύπωση ότι για να στηριχτείς σε πληρωμένες εργασίες χρειάζεται αρκετό χρήμα που δεν έχουν όλοι. Και αυτοί που έχουν το χρήμα, πιθανότατα λόγω αυτού θα έχουν και τις διασυνδέσεις (και αντίστροφα), έτσι βλέπουμε υπουργούς με πλαστά πτυχία. Οπότε είναι πιο πιθανό το παραπάνω σενάριο, να χάσει κάποιος μια θέση από λαμόγιο με πληρωμένες εργασίες.
Επίσης αν κάποιος έχει δυσκολία στα μαθήματα, υπάρχει και το μοντέλο που έβλεπα στην Αρχιτεκτονική της Αθήνας, οι φοιτητές να αλληλοβοηθιούνται και να κάνουνε ομαδικά τις εργασίες -είτε στο αίθριο του Αβέρωφ είτε στα καμαρίνια είτε σε σπίτια. Εκεί όντως μάθαιναν όχι μόνο το αντικείμενο αλλά και το να μοιράζονται και να βοηθάνε.

@Haris_25 θέλει θράσος σε νήμα που κράζει τις πληρωμένες εργασίες να βγαίνεις και να διαφημίζεις φροντιστήριο, και μάλιστα να βάζεις το λογότυπό του για άβαταρ. (το λινκ δεν υπάρχει πια)

2 «Μου αρέσει»

Νομίζω ότι ένας φοιτητής που παράλληλα εργάζεται και δεν τα προλαβαίνει όλα μπορεί κάλλιστα να μην πηγαίνει στη δουλειά και απλώς να πληρώνεται.

…Α, δε γίνεται;

Ε, αφού δε γίνεται στη δουλειά γίνεται στη σχολή.

2 «Μου αρέσει»

εγώ προσωπικά δε θεωρώ το να κάνει κάποιος άλλος μια εργασία σου πάντα κακό, αυτό εξαρτάται από το γιατί το κάνεις… Πάντως δεν ανέθεσα καμία εργασία μου σε τρίτους εκτός βέβαια για έλεγχο λογοκλοπής στο **** το βάζω εδώ μπας και βοηθήσει και κανέναν άλλο όπως βοήθησε εμένα.

Σε παρακαλώ εξήγησέ μας τα θετικά για ένα τέτοιο ακριβό σπορ, καθώς και για ποιό λόγο θεωρείς ότι σπουδάζει κάποιος.
Έχεις κάποια σχέση με το σάιτ, Γιατί βλέπω έκανες εγγραφή μόνο και μόνο για να βάλεις το λινκ, όπως και ο προηγούμενος.

3 «Μου αρέσει»

Προσωπικά, μπορείς να θεωρείς οτιδήποτε. Αξία έχει να αποδέχονται και οι άλλοι τις θεωρίες σου. Στο φόρουμ μας, δεν βλέπω να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ευτυχώς.

2 «Μου αρέσει»

Από μάρκετινγκ σκίζουνε πάντως οι φροντιστηριάκηδες, σαν να προσπαθούν να πουλήσουν ψυγεία σε εσκιμώους :grin:

2 «Μου αρέσει»

Συγγνώμη, αναφέρεσαι στον έλεγχο λογοκλοπής και ταυτόχρονα δε θεωρείς κακό να κάνει ο Α μια εργασία που φέρει την υπογραφή Β;

3 «Μου αρέσει»

Και ο @Haris_25 και ο @Σάββας μπήκαν στο φόρουμ μας απλά για να διαφημίσουν τις υπηρεσίες τους που:

  1. καμία σχέση δεν έχουν με το ρεμπέτικο
  2. δεν το έκαναν καν έντιμα, αποκαλύπτοντας την πραγματική τους ταυτότητα, αλλά προσπάθησαν να εξαπατήσουν τα μέλη γράφοντας ως “ευχαριστημένοι πελάτες” χρησιμοποιώντας όμως το εταιρικό τους email.

Για τον λόγο αυτοί και οι δύο παραπάνω χρήστες αποκλείονται από το φόρουμ μας επ’ αόριστον.

5 «Μου αρέσει»

Αχ, ρε Νικόλα, πού να βρώ, τόσες δεκαετίες μετά, το σκίτσο από περιοδικό (Εικόνες ή Ταχυδρόμος) δεκαετίας ΄50, σχετικό με ψυγεία και Εσκιμώους, να το επισυνάψω!

Το σφαιρικό ιγκλού, φτιαγμένο από παγόλιθους σε ωραία τοιχοποιία, έχει μία πόρτα, φυσικά καθόλου παράθυρα και αντιδιαμετρικά προς την πόρτα λείπει ένας κάτω κυβόλιθος, δημιουργώντας κενό. Έξω, πάνω στο χιόνι, ακουμπάει ένα ψάρι. Ο Εσκιμώος, μπροστά στην πόρτα, ρωτάει τη γυναίκα του που φαίνεται μέσα στο ιγκλού: - Πού είναι το ψάρι; Και εκείνη: - Στο ψυγείο!

2 «Μου αρέσει»

Μάλιστα! Ε, δεν νομίζω να τους ερχόταν κάποια στιγμή η όρεξη να ξανατοποθετηθούν επί του θέματος… Η δουλειά τους, πλάκα – πλάκα, έγινε, η διεύθυνση μαθεύτηκε.