Προενίσχυση για το Μπουζούκι απο την EBS Audio solutions

Η καινούργια προενίσχυση για το Μπουζούκι απο την εταιρεία EBS Audio Solutions είναι γεγονός.
Η προενίσχυση αποτελείται από τον προενισχυτήBZ1 , και από τον ενεργό PU2 μαγνήτη ο οποίος χρησιμοποιεί μπαταρία lithium CR2 για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
Ο προενισχυτής BZ1 είναι κατασκευασμένος σέ ένα μικρό 19ʼʼ 1U rack, και είναι εξοπλισμένος με ένα μοναδικό 5 Band EQ ειδικά σχεδιασμένο για τίς συχνότητες του Μπουζουκιού.
Διαθέτει ένα 24 bit ψηφιακό βάθος μέ 3 διαφορετικά decays επεξεργασμένα για να ταιριάζουν στον ήχο του μπουζουκιού, και 2 διαφορετικά playing styles, Staccato-Legato.
Για να συμβαδίζει με τις απαιτήσεις των ηχητικών συστημάτων που χρησιμοποιούνται στις συναυλίες και στα μαγαζιά, ο προενισχυτής BZ1 είναι εφοδιασμένος με 3 XLR output:
Main output, Stage output, και FOH Output (DI).
Για όσους έχουν δικό τους ψηφιακό βάθος και θέλουν να το χρησιμοποιούν με την προενίσχυση, μπορούν να το κάνουν, αφού ο προενισχυτής διαθέτει για το σκοπό αυτό effects loop.
Ο ήχος της προενίσχυσης έχει χαρακτήρα ακουστικό, και ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο ξεκούραστο παίξιμο.
Σχεδιαστής της προενίσχυσης EBS είναι ο κύριος Peter Ioannou. Είναι γνωστός στον χώρο μας αφού έχει σχεδιάσει τους μαγνήτες για το Μπουζούκι EBS καί Ioannou που πολλοί δεξιοτέχνες τού μπουζουκιού χρησιμοποιούν.
Ο σχεδιασμός της προενίσχυσης , μέχρι και την παραγωγή, κράτησε περίπου 3 χρόνια.
Ο τελευταίος χρόνος έχει αφιερωθεί για ζωντανές δοκιμές της προενίσχυσης με κορυφαίους δεξιοτέχνες του Μπουζουκιού σε συναυλίες, όπως και σε μεγάλα και μικρά μαγαζιά.
Η προενίσχυση έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Κατασκεύαζεται στην Ευρωπαϊκή Ενωση και πληρεί όλες τις προδιαγραφές της Ευρώπης για το περιβάλλον, την ασφάλεια κλπ.
Έχει ήδη γίνει προτίμηση κορυφαίων δεξιοτεχνών όπως οι Κύριοι Μανώλης Καραντίνης, Παναγιώτης Στεργίου, ChrisOlympios, Νίκος Τατασόπουλος.
Η προενίσχυση διατίθεται σαν πακέτο.
Την προενίσχυσηEBS μπορείτε να ακούσετε στο κατάστημα της EBSAudioSolutionsπου βρίσκεται στην Ερατοσθένους 25, ΤΚ 11635 στο Παγκράτι.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210-70569803 & 210-70569804. E-mail: info@ebsaudio.gr
baner..jpg

Επειδή μου έκανε εντύπωση. Μπορεί αγγλία αλλά και …βουλγαρία!!!

Φίλε Δημήτρη,

Η προενίσχυση για το μπουζούκι κατασκευάζεται στην Αγγλία καί αυτό αναγράφεται στο προϊόν

Ποσο κοστίζει?

Το πακέτο προενίσχυσης δηλαδή προενισχυτής BZ1 καί μαγνήτης PU2 στοιχίζουν 850 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

εγω παιδια το εχω το εργαλειο και ησυχασα…ειναι αυτο που εψαχνα:088:

Παιδια δεν ξερω ποσο καλο μπορει να ειναι αλλα και 850 ε
που αναφερεται παραπανω νομιζω οτι παραειναι πολλα
(τουλαχιστον για εμενα)
και παπαδες να κανει και γαλλικο και εσπρεσο παλι δεν τα το
επαιρνα
με την ιδια λογικη η κονσολα η και ο ενισχητης πρεπει να ειναι ανταξια
δλδ να κανει 25000 ε
ε να λογικευτουμε λιγο…

πρεπει να το ακουσεις φιλε…εγω παντως ειμαι ευχαριστημενος δεν ασχολουμε πλεον με τον ηχο του μπουζουκιου μου ησυχασα…ειναι πολυ σημαντικο αυτο…

Φίλε μορφέα, είναι ακριβό το σύστημα, αλλά αξίζει τα λεφτά του για έναν επαγγελματία. Εγώ φυσικά προτιμώ τον 100% φυσικό ήχο ενισχυμένο με μικρόφωνο. Αλλά από όσους μαγνήτες έχω ακούσει, το EBS είναι πολύ μπροστά…(σημ. το έχω ακούσει σε τετράχορδο και όχι σε τρίχορδο, αν και δεν νομίζω να αλλάζει κάτι)