Ποιανού οργανοποιού είναι?

Ποιανού οργανοποιού είναι αυτά? http://www.car.gr/parts/view/8515937/

με ένα απλό γκουγκλάρισμα της διεύθυνσης: https://www.youtube.com/watch?v=RVB07suGri4
δεν γνωρίζω τον οργανοποιό (αναφέρεται το όνομα στο βίντεο, εννοώ ότι δεν γνωρίζω την δουλειά του).

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ .έχει κανείς εμπειρία από όργανα δικά του?

Δυστυχώς ναι…Ο επονομαζόμενος “πρόεδρος”. Το πρώτο μου όργανο το πήρα από αυτό τον οργανοποιό, είχε το εργαστήριο στην επτάλοφο. Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Σ. Όποιος δει τα όργανα και έχει έστω και λίγο γνώση θα καταλάβει. Α! και το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ δεν το γράφω μόνο για την ποιότητα των κατασκευών του.

Elder1, καταλαβαίνεις βέβαια ότι τέτοιες κρίσεις (όπως άλλωστε και οι θετικές, αλλά οι έντονα αρνητικές ακόμα παραπάνω) επιβάλλεται να τεκμηριώνονται.

Κατέθεσα την υποκειμενική προσωπική μου άποψη η οποία διαμορφώθηκε μέσα από επανειλημμένες επαγγελματικές επαφές με τον εν λόγω οργανοποιό. Αν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις ας κατατεθούν και τότε το συζητάμε. Δεν μπορώ εκ των πραγμάτων να κάτσω να γράψω λεπτομέρειες για τις επαφές μαζί του.

Ανάλογη, επομένως, θα είναι και η βαρύτητα που θα προσδόσουμε στην υποκειμενική σου αυτή προσωπική άποψη, όσοι την διαβάσουμε. Διαφορετική βαρύτητα θα είχε η άποψή σου, αν είχε τεκμηριωθεί όχι με λεπτομέρειες από όλες τις επαφές σου με τον οργανοποιό και τη δουλειά του αλλά με έστω δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

Πολύ σωστά κύριε Πολίτη. Προς το παρόν δεν έχω την διάθεση να προχωρήσω σε λεπτομέρειες. Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν υπάρχουν αντίθετες απόψεις από την υποκειμενική δική μου.

Προς το παρόν τίποτε δεν κατέθεσες.

Εδώ έχουμε ανθρώπους που δεν έχουν δει τα όργανά του, και που ζητάν λίγη ενημέρωση.

(ΥΓ γράφαμε μαζί)

elder1, έκανες μια αρχή αλλά την άφησες στη μέση… είμαι υπέρ του να γράφονται και τα αρνητικά, το έχω κάνει εξάλλου (δεχόμενος και το αντίστοιχο κόστος). όμως με κάποια τεκμηρίωση εφ’όσον έχεις και προσωπική εμπειρία, επίσης με τρόπο που να είναι χρήσιμος σε κάποιον που ψάχνεται για όργανο.
πες τουλάχιστον δυο λόγια, για ποιόν λόγο τον θεωρείς απαράδεκτο. εκτός από την ποιότητα (με ποιον τρόπο;), είναι το γούστο σου, είναι η αναλογία τιμής/ποιότητας; κάποια είναι αντικειμενικά και κάποια υποκειμενικά, ο καθένας ας κρίνει (και βεβαίως από κοντά, διαμορφώνοντας προσωπική γνώμη).

Φίλε elder1 επειδή ψάχνω για όργανο και δεν είναι καιροί για να πετάμε λεφτά είδα αυτές τις αγγελίες ,όργανα στη μισή τιμή και μου άρεσαν από άποψη τιμής. Τώρα όσο αφορά τα σχόλια σου δεν συμπεραίνω κάτι ,γιατί και από κοντά να πάω δεν θα καταλάβω τίποτα λόγο ότι δεν έχω ξανά πιάσει μπουζούκι στα χέρια μου ,μόνο στα πλήκτρα(ιεροσυλία ε? :019:)αν θέλεις να μου πεις κάτι για την ποιότητα ή τι να προσέξω τέλος πάντων η γράψτο εδώ ή στείλε μου ένα ΠΜ.
Ευχαριστώ.

Λοιπόν επειδή επιμένετε. Τον θεωρώ απαράδεκτο στις κατασκευές του (τουλάχιστον για τα μπουζούκια που έχω ιδία άποψη), στη σχέση ποιότητας τιμής & στη συμπεριφορά του. Αγόρασα ένα όργανο που σύμφωνα με τα λεγόμενά του ήταν α΄ ποιότητα. 3 μήνες μετά το όργανο “άνοιξε” ξεκόλλησαν οι κόλες που είχε. Του το πήγα και μου λέει “το έβγαλες στο εξωτερικό σε ακραίες θερμοκρασίες” , τον διαβεβαίωσα ότι το όργανο δεν έφυγε από Θεσσαλονίκη και δεν εκτέθηκε σε ακραίες θερμοκρασίες.Δεν δεχόταν κουβέντα.Του το άφησα να το διορθώσει επί πληρωμή. Το όργανο δεν είχε μόνο αυτό το πρόβλημα ήταν επίσης πολύ “σκληρό” δυσκολόπαιχτο. Το ξαναπάω και του λέω το πρόβλημά μου. Μου λέει θα το μαλακώσουμε και του το αφήνω πάλι επί πληρωμή. Όταν το πήρα δεν είδα καμία αλλαγή. Τότε του πρότεινα να το κρατήσει και πληρώνοντας τη διαφορά να πάρω κάποιο άλλο όργανο καλύτερης ποιότητας. Μου απάντησε πως δεν μπορούσε γιατί πρώτον είχε στην αποθήκη πολλά μεταχειρισμένα απούλητα και επίσης δεν είχε κάτι καλύτερο να μου δώσει ήδη είχα πάρει την Α’ ποιότητα των οργάνων του. Αποφάσισα να πάω σε άλλους οργανοποιούς με την ελπίδα να δεχόταν να ασχοληθούν με το όργανο. Απευθύνθηκα σε 2 ( εργαστήρι ΚΑΜΠΑΝΑ & εργαστήρι ΝΟΤΑ). Ενώ πριν δουν το όργανο και οι 2 είπαν ότι δεν είχαν πρόβλημα να ασχοληθούν με όργανο άλλου κατασκευαστή, όταν έβλεπαν το όργανο μου λέγαν πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτε επειδή το όργανο είχε χοντρά λάθη κατασκευής και όχι ποιοτικά υλικά. Τους ζήτησα μια εκτίμηση χρηματικής αξίας του οργάνου η οποία και των 2 ήταν στα μισά της τιμής που το πλήρωσα. Για να επιβεβαιώσω τις υποψίες μου πήγα πάλι στον κατασκευαστή και του πρότεινα να αγοράσει το όργανο στην μισή αξία της τιμής αγοράς που είχα πληρώσει μερικούς μήνες προηγουμένως. Αυτός όχι μόνο αρνήθηκε κάτι τέτοιο αλλά ζήτησε να μην τον ξαναενοχλήσω. Αναγκάστηκα να το “σκοτώσω” σε αγγελία και να πάρω άλλο όργανο από έναν από τους προαναφερόμενους κατασκευαστές, το οποίο έχω μέχρι σήμερα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Ελπίζω αυτά να φτάνουν.

NecKorg, δεν ξέρω τον οργανοποιό ή τη δουλειά του, πάντως αν τα “μπουζούκια στην μισή τιμή” είναι όντως αυτά που δείχνει στις φωτογραφίες Α1-Α17-ΦΩΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 4ΧΟΡΔΑ:ΑΠΟ 1000? ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 500? ειλικρινά νομίζω ότι δεν αξίζει να το σκέφτεσαι (καπάκια, φιγούρες, καβαλάρηδες, χαραγμένες 13*4 φέτες). Σε τέτοια τιμή βρίσκεις πολύ καλύτερα όργανα από της “οικονομικές” σειρές πολλών οργανοποιών της Θεσσαλονίκης.