και χθες το συγκεκριμένο για τα String Balance
Πράγματι δεν τήρησα το λόγο μου γενικά . (η αιτία αποχώρησης η κατά τη γνώμη μου ανάρμοστη λεκτική συμπεριφορά)
Τον τήρησα όμως όσον αφορά μουσικά θέματα μουσικής θεωρίας και πρακτικής και δεν ξαναποστάρησα για τέτοια θέματα .
Όσον αφορά τα θέματα του ρεμπέτικου επειδή εκτός από τους 2 δρόμους (χιτζαζ – Ουσάκ) που έχω ασχοληθεί επισταμένως λόγω ʽʼρεμπέτικης φυσαρμόνικαςʼʼ δεν έχω γνώσεις να προσφέρω αλλά και αν θέλω κάτι επισκέπτομαι την ιστοσελίδα σας χωρίς να συνδεθώ.
Τα 4 αυτά θέματα είναι Μουσικής Τεχνολογίας (σαν ηλεκτρονικός για 45 έτη έχω την εμπειρία να τα παρουσιάσω ,κατά τη γνώμη μου ,με τον πλέον πρακτικό τρόπο ώστε να είναι κατανοητά και γι αυτούς που θέλουν να αποκτήσουν μόνο εμπειρικές γνώσεις) και που για πολλούς είναι είτε θέματα που τα απλά τα έχουν ακούσει ή δεν έχουν ασχοληθεί επισταμένως.
Θεώρησα καθήκον να ενημερώσω και αν κάποτε υπάρξει κι άλλο τέτοιο θέμα ενδιαφέροντος θα ξαναποστάρω.
Φυσικά μπορείτε να το κλειδώσετε να το διαγράψετε ή απλά να με καταστήσετε banned person ώστε να μη μπορέσω να ξαναποστάρω.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Στέφανος