Οι "ρεμπετ ασκερ" στη Ν. Γαλλία!

Οι δικοί μας 'ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡ" θα παίζουν ρεμπέτικα τραγούδια στη Νότια Γαλλία το Σεπτέμβρη…
http://rebetasker.gr/ :slight_smile:

Καλως ηρθατε στην Γαλλια!
[FONT=Tahoma]Κριμα που δεν ερχεται καμια κομπανια στο Παρισι.[/FONT]

Στο Παρίσι και στο Στρασβούργο παίζουν οι Malietes και το Grand Ensemble de la Mediterrannee, οι οποίοι συμπεριλαμβάνουν ρεμπέτικα στο ρεπερτόριό τους. (Επίσης κάποια στιγμή θα περάσουν από Παρίσι και οι Gastibelza, 100% ρεμπέτικα, στους οποίους συμμετέχω ως κιθαρίστας)

Γεια σου Φιλε Babi. και ευχαριστω για την πληροφορια.
Ακουσα βιντεακια απο Youtube. Ωραια παιζουν τα παιδια, ακομα κι αν το στυλ τις δυο πρωτες κομπανιες ειναι πολυ προσωπικο (δεν ειναι ακριβως ρεμπετικο).

Οι “ρεμπέτασκερ” παίζουν Αραβικά και ελληνικά τραγούδια,στην εκδήλωση της Αιγυπτιακής πρεσβείας για τους Παπαδιαμάντη και Ναγκιμπ Μαχβουζ (Νομπελ λογοτεχνίας) στον Ιανό. Σταδίου 24. 10-Δεκεμβρίου 2011 ώρα 12.30 είσοδος ελεύθερη.www.ianos.gr πρόγραμμα εκδηλώσεων.
Επίσης, ο Λεωνίδας Κιούσης με 3 συνθέσεις του και η Χριστίνα Μπεθάνη στη φωνή,προκρίθηκαν στον τελικό του διαγωνισμού σύνθεσης ελληνικού τραγουδιού,που γίνεται στη Στέγη γραμμάτων και τεχνών του Ωνάσιου ιδρύματος στις 16-17 Δεκεμβρίου 2011.Οι νικητές απ τους 10 προκριθέντες θα ανακυρηχθούν απ τους ακροατές του τελικού που θα συμμετέχουν στη ψηφοφορία.
Στέγη γραμμάτων και τεχνών,Ωνάσιου ιδρύματος Συγγρού 107-109 τηλεφων.2109005800 www.stg.gr Εκδηλώσεις του ιδρύματος.