Οι επιλογές της Λευκοθέας-Μελίσσια

Όταν ακούμε κάτι καλό πρέπει να το λέμε.
Στην ταβέρνα “οι επιλογές της Λευκοθέας” στα Μελίσσια, παίζουν ο Πάνος (μπουζούκι), ο Θανάσης (κιθάρα) και η Βασιλική (τραγούδι). (σημ. ο Πάνος κι ο Θανάσης ήταν και στην μάζωξη στο Χολαργό).
Ο ήχος και η ποιότητα του σχήματος είναι το κάτι άλλο. Αμιγώς ρεμπέτικο ύφος, κοντινό πολύ στις αυθεντικές ηχογραφήσεις αλλά με άψογο δημιουργικό τρόπο… το επίπεδο του καθενός από τα παιδιά είναι εξαιρετικό -παρά το νεαρό της ηλικίας τους- και το όλον ακόμα περισσότερο. Μόνο όμορφα τραγούδια (έκατσα μια ώρα στο τέλος του προγράμματος κι άκουσα εκπληκτικές εκτελέσεις των Μαζί σου ξεμυαλίστηκα, Τομπουρλίκα, Αφού δυο χρόνια την καρδιά…,Όλα για σένα κούκλα μου, Ζούσα μοναχός χωρίς αγάπη, Κορόιδο άδικα γυρνάς, Πάλι σε βλέπω σκεφτικό, ο Τραυματιάς, Το ρομάντζο και κανά δυό άλλα που μπορεί να μην τα θυμάμαι).
Είχα καιρό να ακούσω κάτι τέτοιο σε ταβερνάκι, οπότε σας το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Τα παιδιά παίζουν Σάββατο βράδυ χωρίς μικρόφωνα, οπότε ζητήστε να είστε κοντά.

Διονυσίου Σολωμού 2 Μελίσσια, Τ.Κ. 15127
Δήμος Μελισσίων, Νομός Αττικής
Τηλ.: 2108046295

Ρε Μπάμπη ήσουν χτες εκεί ??
Είμασταν με Πάνο Ρεντίφη δίπλα στου Μαγγίνα.
Κρίμα να μην συναντηθούμε…

Τελείωσα -παραδόξως- νωρίς από τη δουλειά (στη 1 η ώρα) οπότε ίσα που πρόλαβα να πάω επιτέλους, έστω για μια ώρα, δεν ήταν προγραμματισμένο.
Κρίμα όντως…
Εσείς παίζετε εκεί, Άρη,ή ήσασταν ως θαμώνες;

Ένα τραπέζι που ήθελε όργανα και μας φώναξαν. Δεν παίζουμε συνέχεια. 2 παρά φύγαμε. Κρίμα θα μπορούσαμε να πούμε κανένα τραγούδι όλοι παρέα…