Μέσα απ΄τα φύλλα της καρδιάς - Γιάννης Μπέζος

Ένα αφιέρωμα στον Βαμβακάρη, τον Τσιτσάνη, τον Παπαϊωάννου… Ένα αφιέρωμα στο ρεμπέτικο. Σε τραγούδια γνήσια λαϊκά. Μετά το περσινό αφιέρωμα στον Ζαμπέτα, ο Γιάννης Μπέζος επιστρέφει μουσικά τον Μάιο στο θέατρο ‘Κιβωτός’’…

‘‘Μέσα από τα φύλλα της καρδιάς’’ ο τίτλος του προγράμματος με τον Γιάννη Μπέζο να μας ξεναγεί στην μουσική διαδρομή του ρεμπέτικου κάνοντας στάση σε ορισμένα από τα σημαντικότερα τραγούδια… της καρδιάς μας.

‘‘Στα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια, στον εμφύλιο πόλεμο και μετά, φαίνεται πως οι πρόγονοί μας δεν ήθελαν πολλά για να διασκεδάσουν. Αργότερα αποκτήσαμε αυτήν τη συνήθεια. Διότι για συνήθεια πρόκειται. Όχι για ανάγκη. Την πραγματική μας ανάγκη για να θυμηθούμε, να συγκινηθούμε και να ελπίσουμε την εκφράζει η λιτότητα, ο καθαρός στίχος, οι ρυθμοί της καταγωγής μας και της ρίζας μας, τα βυζαντινά μας μουσικά πατήματα. Ας αφεθούμε σ’ αυτά τα τόσο απλά και ταυτόχρονα τόσο αποκαλυπτικά τραγούδια. Τα γνήσια λαϊκά. Είναι δικά μας.’’ σημειώνει ο ίδιος ο Μπέζος, που θα βρεθεί επί σκηνής με τη Χριστίνα Μαξούρη.

Μόνο για οκτώ παραστάσεις! 4-8 και 13-15 Μαϊου.

Ώρα έναρξης 9.15 μ.μ.)
Τιμές εισιτηρίων: 18? (κανονικό), 10? (φοιτητικό)

ΘΕΑΤΡΟ ΚΙΒΩΤΟΣ
Πειραιώς 116

Πηγή:Nooz.gr