Με την παρότρυνση της @tountas_priest (που έχασε δύο συνεχόμενες - αλλά τη συγχωρούμε ) πάμε για τη μάζωξή μας του Μαΐου. Προτείνω μόνο δύο ημερομηνίες γιατί εκείνες θα έρθει ο @chrispanag από το Παρίσι σε ταξίδι αστραπή και θα μας συντροφεύσει με την κιθάρα του!!
Α ναι; Έχει Γιουροβίζιον; Ααα, μην τη χάσουμε! Ποιος / ποια θα εκπροσωπήσει τα εθνικά μας χρώματα;
(στη μάζωξη, προτείνω να σχηματίσουμε μια ομάδα που θα ασχοληθεί με την υποστήριξη της Ελληνικής προσπάθειας. Είναι αυτονόητο ότι υπερηφάνως θα δεχτώ, αν βέβαια μου προταθεί, την αρχηγία της ομάδας αυτής, που είμαι σίγουρος ότι θα βγάλει τη χώρα μας ασπροπρόσωπη!!! Γιατί αλλιώς, που να βρούμε τρύπα να κρυφτούμε!..)
Ναι, αλλά πρέπει προηγουμένως να έχουμε ελέγξει ότι τηρούμε, ως Ρεμπέτικο φόρουμ, τις προϋποθέσεις να συμμετάσχουμε, αλλά και διαθέτουμε τα προσόντα ώστε να διακριθούμε. Να σχηματισθεί αμέσως μία επιτροπή η οποία, υπό την υψηλήν προεδρίαν μου βεβαίως, θα ελέγξει όλα τα σχετικά και θα προωθήσει τη συμμετοχή μας. Θεωρείτε ότι μία συμμετοχή τύπου «Μάρκος του 2025» θα έχει αρκετές προοπτικές να πλασαριστεί στην κορυφαία τριάδα (γιατί, αλλιώς, τί κάνουμε; )
Οι “12 πόντοι” της Αθήνας θα πάνε, φαντάζομαι, σε κάποιο ρεμπέτικο σχήμα Γιουροβιζιονικό της Κύπρου; Πού θα γίνει η μάζωξη, τελικά; Κάπου, όπου θα απαγορεύεται να ανοίξει τηλεόραση, ούτε καν θα υπάρχει, εύχομαι.