Μάζωξη στην Αθήνα - Μάϊος 2025

Με την παρότρυνση της @tountas_priest (που έχασε δύο συνεχόμενες - αλλά τη συγχωρούμε :slight_smile: ) πάμε για τη μάζωξή μας του Μαΐου. Προτείνω μόνο δύο ημερομηνίες γιατί εκείνες θα έρθει ο @chrispanag από το Παρίσι σε ταξίδι αστραπή και θα μας συντροφεύσει με την κιθάρα του!!

  • Πέμπτη 15 Μαΐου
  • Παρασκευή 16 Μαΐου
0 ψηφοφόροι
5 «Μου αρέσει»

το επιλέξτε το πολύ 2 επιλογές μου αρέσει ιδιαιτέρως !

1 «Μου αρέσει»

Πολύ όμορφα που θα είναι και ο Χρήστος και η Πέλυ, βάζω Πέμπτη για να είμαι και εγώ!

3 «Μου αρέσει»

Οπότε, βγάζω εγώ Παρασκευή!

3 «Μου αρέσει»

Παιδιά, να ρίξουμε και καμιά ιδέα για μαγαζί. Η ψηφοφορία θα κλείσει σε τρεις μέρες, την Πέμπτη 8 Μαΐου!

1 «Μου αρέσει»

Ποιος ασχολείται τώρα με μαζώξεις, εδώ κανονίζουμε ποιον τραγουδιστή θα στείλουμε στην Γιουροβίζιον!

Α ναι; Έχει Γιουροβίζιον; Ααα, μην τη χάσουμε! Ποιος / ποια θα εκπροσωπήσει τα εθνικά μας χρώματα;

(στη μάζωξη, προτείνω να σχηματίσουμε μια ομάδα που θα ασχοληθεί με την υποστήριξη της Ελληνικής προσπάθειας. Είναι αυτονόητο ότι υπερηφάνως θα δεχτώ, αν βέβαια μου προταθεί, την αρχηγία της ομάδας αυτής, που είμαι σίγουρος ότι θα βγάλει τη χώρα μας ασπροπρόσωπη!!! Γιατί αλλιώς, που να βρούμε τρύπα να κρυφτούμε!..)

1 «Μου αρέσει»

Προτείνω επισήμως τον αξιότιμον κον Νικόλαο Πολίτη για να εκπροσωπήσει ασπροπροσώπως το Ρεμπέτικο Φόρουμ στην Γιουροβίζιον.

Ναι, αλλά πρέπει προηγουμένως να έχουμε ελέγξει ότι τηρούμε, ως Ρεμπέτικο φόρουμ, τις προϋποθέσεις να συμμετάσχουμε, αλλά και διαθέτουμε τα προσόντα ώστε να διακριθούμε. Να σχηματισθεί αμέσως μία επιτροπή η οποία, υπό την υψηλήν προεδρίαν μου βεβαίως, θα ελέγξει όλα τα σχετικά και θα προωθήσει τη συμμετοχή μας. Θεωρείτε ότι μία συμμετοχή τύπου «Μάρκος του 2025» θα έχει αρκετές προοπτικές να πλασαριστεί στην κορυφαία τριάδα (γιατί, αλλιώς, τί κάνουμε; )

2 «Μου αρέσει»

Οι “12 πόντοι” της Αθήνας θα πάνε, φαντάζομαι, σε κάποιο ρεμπέτικο σχήμα Γιουροβιζιονικό της Κύπρου; Πού θα γίνει η μάζωξη, τελικά; Κάπου, όπου θα απαγορεύεται να ανοίξει τηλεόραση, ούτε καν θα υπάρχει, εύχομαι.

Είχαμε πει κάτι για πιο κεντρικά αυτή τη φορά, αν κατάλαβα καλά η Πέλυ είχε υπόψιν της κάποιο κατάλληλο μέρος