Μάζωξη Θεσσαλονίκη (μετακορόνα) (2022 - 2024)

Θα μπορούσαμε και παραπάνω αν και συμφωνώ με το λίγοι και καλοί @Dionisis_Gonatas…μπορω να πω πως ήταν πολύ ωραία φάση και θα μπορούσαμε να το οργανόνουμε πιο συχνά

4 «Μου αρέσει»

Παιδες! Μήπως ήρθε η ώρα για μια επανάληψη;

6 «Μου αρέσει»

Έτσι έτσι! Να ξεκινάμε δυνατά το καλοκαίρι :slight_smile:

5 «Μου αρέσει»

Τι θα λέγατε για το επόμενο Σάββατο; Στο ίδιο μέρος, από νωρίς, στην ταβέρνα “Ρέμα” στην κάτω Τούμπα.
Γράψτε κανένα σχόλιο, να δούμε πόσοι είμαστε και αν βολευομαστε.
Για να μιλήσω και με το μαγαζί εγκαίρως.

6 «Μου αρέσει»

Το λοιπόν! Επειδή δεν είδα κάποια κίνηση σε σχόλια, θα το οργανώσω όπως κάθε χρόνο, ανεξάρτητα από το φόρουμ.
Σε πλατεία.
Θα το ανακοινώσω και εδώ. Όποιος/α θέλει να έρθει, με οργανάκι ή χωρίς, είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτος.

8 «Μου αρέσει»

Γεια σου ρε Διονύση! Ζήτω οι πλατείες!

5 «Μου αρέσει»

Η μάζωξη θα γίνει αύριο στην πλατεία Καλλιθέας, στις 7μιση, στην Άνω πόλη. Λογω γειτονιάς, κατά τις 11 - 11μιση, θα μεταφερθούμε έξω από τα τείχη.
Ελάτε μέ ή χωρίς οργανάκι!

4 «Μου αρέσει»

Μπράβο ρε παιδιά! Ετοιμάζουμε κι οι χαμουτζηδες την δικιά μας οσονουπω.

3 «Μου αρέσει»

Να περάσετε όμορφα.
Ανεβάστε καμιά φωτό να γουστάρουμε και εμείς :slight_smile:

3 «Μου αρέσει»

Πάλι μόνο νεολέρα ήμασταν… Αλλά ωραία ήτανε, μερακλήδικα!

Ένα ιδιωτικό ενδεικτικό βιντεάκι εδώ: https://youtu.be/wgY94mgAnIk?si=qaJq-Gpv5RWDDI5J

Δυστυχώς δεν απαθανάτησα τις γυναίκες που συνεισφέρανε στη βραδιά, με μπουζούκι και φωνή…

8 «Μου αρέσει»

Μια χαρά ήταν, πολύ όμορφα μπράβο σας.
Το μυστικό για μεγαλύτερες ηλικίες είναι να έχει μεζέ και καρέκλα να κάτσουν. Είκοσι λεπτά στο τσιμέντο και τα αρθριτικά θα χτυπήσουν κόκκινο. :smile:

6 «Μου αρέσει»

Χαχαχ δίκιο έχεις. Θέλει καλή οργάνωση και σε μαγαζί. Απλά έχω την εντύπωση ότι μετά την κορώνα, μαζεύτηκαν όλοι, και πιο πολύ οι πιο μεγάλες ηλικίες.

3 «Μου αρέσει»

Τώρα μπόρεσα να δω το βίντεο, έπαιξε δυνατά η Θεσσαλονίκη! Ωραία και η πλατεία με το αμφιθεατράκι, βοηθάει πολύ σε τέτοιες περιπτώσεις.
Τρομερό κάδρο με τα μπουζούκια γύρω γύρω από το σύνθημα, είναι σαν να έχετε λεζάντα “φασίστες” :rofl: :rofl: :rofl:

Εγώ αργησα να δω το μνμ και το’χασα. Την αλλη φορα θα ελθω μετα του μπαγλαμα μου.
Νικολα δεξιουπολη ειμαστε ρε :rofl: :rofl:
Αλλα νμζ η περιοχη φημιζεται για το αλλο μερος του πολιτικου χαρτη

Θα πρεπει να το οργανωσουμε αλλη μια φορα

2 «Μου αρέσει»

Προσπαθώ να βρω εκείνο το σκίτσο που λέει “σκατά στους”, έχει ένα πεντάγραμμο με τις νότες φα και σι, και μετά λέει “στες”!

Μόλις μου την έστειλε ένας φίλος!

Για πείτε εντυπώσεις από την μάζωξη ρε παιδιά…

4 «Μου αρέσει»