Καπνικαρεα (2011 - 2015)

δεν ξέρω ποιοι παίζουνε. είναι ένα μπουζούκι και μια κιθάρα. μετά από κάποια ώρα ήρθε και δεύτερο μπουζούκι.για όσους δεν ξέρουνε είναι στην καπνικαρεα στο μοναστηράκι. ξέρω ότι παίζουν κάθε Κυριακή μεσημέρι, αλλά παίζανε και σήμερα σαββατο.μια φράση αξίζει για τα παιδιά. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Έπαιζαν ο Άγγελος Καλοριζικάκης με τον Σπύρο Χαϊκάλη (κιθάρα - μπουζούκι) :109:. Παίζουν κάθε Σάββατο μεσημέρι εκεί. Το δεύτερο μπουζούκι είναι δικό μου και με πήρε μαζί του βόλτα:092: και έπειτα από λίγο, ήρθε η κιθάρα του Πάνου του Διαμάντη αγκαζέ με τον Πάνο (παρεπιπτόντως, ο Πάνος σήμερα παίζει με τον Άλκη τον Μαύρο στο “Εφήμερο”, στα Εξάρχεια). Και όντως, σήμερα, ήταν πολύ ωραία. Πάντα τέτοια να έχουμε…

Παίδες γνωρίζετε αν θα παίζουν και δευτέρα-τρίτη μήπως λόγω εορτών;

Και Καθε Πεμπτη Μηταρακης Σκουτας!!!

Επαναφερω τη συζητηση μετα απο 2 χρονια για να ρωτησω μηπως ξερεις κανενας συμφορουμιτης αν συνεχιζονται τα μεσημερια στην Καπνικαρεα ή εχουν σκορπισει οι μουσικοι λογω καλοκαιρινης σεζον??

Πρέπει να χουν σταματήσει τα μεσημέρια λόγω καλοκαιριού. Πήγε ένας φίλος μου πριν κανά 2 βδομάδες κ είπαν (Σκούτας-Μηταράκης)πως εκείνη η μέρα ήταν η τελευταία για τη σεζόν.

Πέρασα τυχαία απ’ έξω το προηγούμενο Σάββατο . Ήταν εξαιρετικά. Όταν ξανακατέβω Αθήνα θα είναι στα “οπωσδήποτε”. (ΥΓ.: για το φαγητό μη με ρωτάτε, μόνο να πίνω προλαβαινα…)