ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Καλησπέρα και από εμένα.
Ονομάζομαι Νίκος και είμαι από Αθήνα.Παίζω βιολί, παραδοσιακά-νησιώτικα, ρεμπέτικα-λαικά, αλλά η αγάπη μου είναι τα σμυρναιικα.
Δυστυχώς το έχω παρατήσει πολλά χρόνια και τώρα είμαι σαν αρχάριος(περίπου) και πάλι, καθώς ντρέπομαι να παίξω μπροστά σε άλλους για να μην ακούν τα λάθη μου και τον ελλειπή ρυθμό μου, αλλά νομίζω ότι με λίγη εξάσκηση καθημερινή θα επανέλθω, κάθε βοήθεια είναι επιθυμητή.:088:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Νίκο. Καθόλου να μη ντρέπεσαι να παίξεις, πιστεύω ότι παίζοντας θα το ξαναθυμηθείς σίγουρα και…γκάζωσε γιατί στις μαζώξεις μας λείπει το βιολί (είμαι από τους λάτρεις του Σμυρναίικου κι εγώ…). Τη Δευτέρα η μάζωξη του Μαρτίου στον Άγγελο στα Εξάρχεια…

Χα,χα, ωραία αλλά εγώ ντρέπομαι να παίξω μπροστά σε ένα άτομο, λες να είμαι έτοιμος να παίξω σε όλη τη παρέα του ρεμπέτικου;
είναι το κυριότερο ελάτωμά μου αυτό ρε γαμώτο, θέλω κάποιον που να με σιγοντάρει-καλύπτει, ξερεις για να είμαι σίγουρος οτι δεν θα ακουστεί το λάθος μου, που θα παει θα το ξεπεράσω.
Αν μπορέσω τη Δευτέρα θα έρθω, τί ώρα είναι η συνάντηση;

Συμφωνώ με την Toundas Priest και επαυξάνω: Η επιθυμητή βοήθεια από εμάς, είναι η συμπαράσταση και η προτροπή να μαζευόμαστε να παίζουμε. Αντε, να οργανωθούμε για τη Δευτέρα! Πληροφορίες εδώ, Νίκο (τελευταίες δημοσιεύσεις).