Καλημέρα σε όλους

Καλημέρα σας καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ πολύ που με δεκτηκατε στο σάιτ είμαι λάτρης του ρεμπέτικου τραγουδιού και του λαϊκού φυσικά και εδώ και 4μηνες ξεκίνησα να μαθαίνω τετράχορδο μπουζούκι δεν σας το κρύβω πως ήθελα εδώ και χρόνια να μάθω αλλά λόγω διαφορων συνθηκών δεν προλάβαινα το λέω αυτό διότι είμαι 35 χρονών όχι ότι είμαι γέρος απλά δεν είμαι απο αυτούς που έχουν ξεκινήσει από μικρή ηλικία.παντως σας μιλάω ηλικρινα είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία στο να μαθαίνεις αυτό το υπέροχο όργανο!!! ελπίζω πως κάποια στιγμή να μάθω να το χειρίζομαι με άνεση.

καλώς ήρθες!
ποτέ δεν είναι αργά, εφ’όσον ξεκινήσεις σωστά. δοκίμασε και το τρίχορδο αφού γουστάρεις τσιτσάνη!

Καλωσόρισες φίλε αλλά… το τετράχορδο δεν είναι «μπουζούκι» είναι ένα μουσικό όργανο που καπηλεύτηκε την ιστορία του μπουζουκιού και έκλεψε την ονομασία του.

Καλώς όρισες Μανώλη…με λίγο κόπο παραπάνω θα έρθει η άνεση αν το αγαπάς… είτε έχει 3 η τέσσερεις χορδές.

Καλησπέρα παιδιά κάνω μαθήματα κάθε εβδομάδα με δάσκαλο ήθελα κατά την γνώμη να ξεκινήσω σωστά με την βοήθεια του δασκάλου μου. Τώρα δεν σας το κρύβω ότι και εγώ στην αρχή για τρίχορδο μπουζούκι σκεφτόμουν αλλά ο δάσκαλος μου παρότι που τα πρώτα 5 είναι ρεμπέτικα και σίγουρα τα περισσότερα θα είναι τέτοια αλλά και λαϊκά το λοιπόν μου έλεγε ότι το τετραχορδο έχει περισσότερες επιλογές με την έννοια ότι δεν περιορίζεται μόνο στο ρεμπέτικο και κατά την γνώμη μου συμφωνώ διότι μου αρέσουν και τα λαϊκά αλλά πιο πολύ τα ρεμπέτικα.

καλά έκανες και ξεκίνησες με δάσκαλο. όμος, προφανώς ασχολείται με το τετράχορδο και γι’αυτό το προωθεί. αν εσύ θέλεις τρίχορδο και ρεμπέτικα, ή τετράχορδο και λαϊκά, είναι δική σου απόφαση. πάντως είναι δυο διαφορετικά όργανα και σχολές.