Ας τα πάρουμε με την σειρά,
μόλις τώρα βρήκα χρόνο να γράψω δυο γραμμές. με αναγκάζετε να επαναλαμβάνω τα ίδια πράγματα, ότι ο σπουρδαλάκης έφτιαχνε ασταθή όργανα και γι’αυτό κατέφυγε στα ανθρακονήματα, ενώ ο στάμκος φτιάχνει όργανα μαζικής παραγωγής (και ανάλογου κόστους) στην οποία τυποποίηση βοηθάει η βέργα. μήπως είναι κάτι που δεν ισχύει, ή κουβέντα καφενείου; ο καθένας κάνει τις επιλογές του -και στην προσφορά και στην ζήτηση.
Αυτό που αδυνατείς να καταλάβεις είναι πως όλα αυτά που λες καταλήγουν να είναι λάσπη γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να τα αποδείξεις και θα πρέπει να είσαι πολύ πολύ προσεκτικός όταν αναφέρεσαι δημόσια σε τέτοια πράγματα γιατί συνιστούν δυσφήμιση. Δεν είσαι σε θέση να αποδείξεις ούτε πως τα όργανα του Σπουρδαλάκη ήταν πιο ασταθή από τα μάνικα των υπόλοιπον οργανοποιών. Απο ότι ξέρω είναι κοντά στα 35 χρόνια στην πιάτσα και μόλις τα τελευταία 10 χρησιμοποιεί ανθρακόνημα.Ούτε είσαι σε θέση να λες μαζικής παραγωγής ένα εργαστήριο όπως του Στάμκου που και αυτός είναι τόσα χρόνια στην δουλεια!Εαν είναι μαζική παραγωγή ο Στάμκος, δηλαδή ο Μάτσικα τι είναι; βιομήχανος ; Εαν ο ανρθωπος βγάζει μόνο ένα μπουζουκι το μήνα πως θα είναι σε θέση να έχει ανταγωνιστικές τιμές , ο μόνο λόγος που έχει αυξημένη παραγωγή είναι για να είναι σε θέση να μπορεί να προσφέρει σε πιο προσιτές τιμές όργανα! Πρέπει να τα κάνουμε φραγκοδίφραγκα ρε γμτ, έλος!
όταν όμως κάποιος χρησιμοποιεί επανειλημμένως το φόρουμ για διαφήμιση, και μάλιστα έμμεση, ας είναι έτοιμος για συζήτηση και αντίθετη άποψη. το φόρουμ δεν είναι περιοδικό με πληρωμένες καταχωρίσεις, ούτε προσωπικό κανάλι στο γιουτιούμπ ή ιστοσελίδα μαγαζιού. και κυρίως όταν άλλα διαφημίζει και άλλα πουλάει.
Περι διαφήμισης, εαν θες μιλα ξεκάρθα και συγκεκριμένα αλλιώς μην το κάνεις καθόλου αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω, ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρεσαι πιο πάνω σε συμπεριφορά απατεώνων και εαν είναι έτσι θα πρέπει να το κάνεις επώνυμα και να αναλάβεις τις ευθύνες που μπορεί να έχει μια τέτοιου είδους κατηγορία. Δεν σε είδα να αντιδράς το ίδιο για το γκρουπ του καφετζόπουλου ας πούμε που δημιουργησες στο φόρουμ, ούτε όταν άλλοι οργανοποιοί παρουσιάζουν τις δουλειές τους στο φορουμ. Όμως ακόμη και έτσι να είναι είναι μεμτό αυτό; Κάποιος να επικοινωνεί την δουλειά του; Φαίνεται πως έχεις μια εμμονή με συγκεκριμένους κατασκευαστές για να μας σώσεις απο το θηρία σαν άλλος μεσίας. Βέβαι αντί στοιχεία χρησιμοποιείς μόνο την υποκειμενικότητα της γνώμης σου και αυτή αμφιβόλου ποιότητας μιας και είναι προφανές πως απο τεχνικές γνώσεις δεν έχεις ιδέα, γιαυτό και συστιηματικά αποφεύγεις να μπεις σε βάθος και στην ουσία της κουβέντας.
Ξέρεις φίλε Λίγκα εαν εγώ αυριο μου την δώσει και αρχίζω να γυρίζω στα ιατρία σαν κουτσομπόλης και διαδίδω πως η μεταμόσχευση καρδιάς δεν δουλεύει , το βάρος της απόδειξης πέφτει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο σε εμένα και σε κανέναν άλλον. Εαν απλά γυρίζω στα ιατρία και λέω πως η μεταμόσχευση καρδιάς δεν είναι αξιόπιστη μέθοδος και όταν με ρωτάνε γιατί να κάνω το παγώνι , τότε θα με πάρουν με τις πέτρες.
Είναι κοινή λογική δε χρειαζεται να είναι κάποιος διάνοια για να το καταλάβει αυτό. θα μπορούσα και εγώ με την ίδια ευκολία να αφήσω υπονοούμενα πως ενδεχωμένος να δρας εκ μέρους «καποιον» οργανοποιιών για τους δικούς σου λόγους όμως εαν δεν είμαι σε θέση να το αποδείξω αυτό με κάνει συκοφάντη.-
εκεί παίρνω το ρίσκο να εκτεθώ, γιατί βλέπω ανθρώπους που την πατάνε λόγω ντόρου στο ίντερνετ. δεν τρέφω κάποιο ιδιαίτερο μίσος προς τους δύο προαναφερθέντες οργανοποιούς όπως νομίζουν κάποιοι, απλά αυτοί οι δύο ασχολούνται με το φόρουμ. είναι και άλλοι με τους οποίους έχω αντίθεση, αλλά δεν το έφερε η κουβέντα εδώ ή δεν συμμετέχουν στο φόρουμ.
δεν ξέρω γιατί δεν βγαίνει και άλλος να πει τα γνωστά παράπονα που είναι πασίγνωστα στην πιάτσα, πάντως δεν έχω σκοπό να σταματήσω ακόμα. αν και μάλλον θα αφήσω αυτούς τους δύο που ξυπνάνε οπαδικά αντανακλαστικά σε διάφορους εδώ μέσα… προσπερνάω τα περί εμμονικού ξετσίπωτου παράγοντα, αλλά θα ήθελα να ξέρω ποιοί σταμάτησαν να γράφουν εξαιτίας μου.
Μιας και μίλησες περι πιάτσας που αναφέρεσαι ακριβώς;Εδώ να πούμε πως είναι γνωστό πως γυρίζεις από οργανοποιίο σε οργανοποιίο διαδίδωντας κουτσομπολιά, και παίζοντας τον παράγοντα και πολύ θα ήθελα να μου το διαψεύσεις αυτό εαν δεν είναι αλήθεια.
και δεν είδα αντίστοιχη αντίδραση στην απαξίωση της ίδιας της τέχνης της οργανοποιίας.
Εδώ θα σε συμβούλευα να το αφήσεις γιατί θα εκτεθείς για ακόμη μια φορα
Παρακαλώ να είμαστε όλοι προσεκτικοί με το τί δημοσιεύουμε, το λέω και για μένα.
Κατόπιν εορτής φίλε μου, να είχαμε να λέγαμε έχεις ρίξει ένα τόνο λάσπη στον ανεμιστήρα κρυμμένος πίσω από το πληκτρολόγιο και απο γενικότητες της «γνώμης» σου, αυτά τα πράγματα εαν έχεις μπορείς να τα αποδείξεις τεχνικά τότε θα είναι σε κέρδος όλων μας, όμως μέχρι τώρα δεν το κάνεις και γιαυτό γίνεσαι ενας κοινός συκοφάντης ελπίζω χωρίς κάποια άλλη σκοπιμότητα και χωρις να δρας εκ μέρους άλλων.