ΕΚΔΗΛΩΣΗ για τα 10 χρόνια του ρεμπέτικου φόρουμ και τον 1 χρόνο της κλίκας

Συγκινήθηκα πάλι… συμφορουμίτες-ισσες ην άκσιον! Άντε, πάντα τέτοια!

Κατά τον Βασίλη πιο πάνω: την επόμενη φορά ελπίζω να μπορέσουμε και οι βορειότεροι να κατέβουμε σύσσωμοι (Θοδωρή, Αντρέα, Λεωνίδα…).

Ααααα, καλό καλοκαίρι!

Πώς ξεχνάει κανείς, βρε αδερφέ, πως είναι μεσάνυχτα 31 Μάη προς 1 Ιούνη, ειδικά όταν η θέρμανση καίει στη προτελευταία σκάλα γμτ…

Να ειστε καλά να ανταμώνετε …

Και ας ελπίσουμε και καποια στιγμή να μπορέσουμε να κατέβουμε και μεις, ετσι Πάνο;

Οσο για τον καιρό, ευτυχώς σε λίγες ώρες πετάω για Ισπανία - οπου εκει το καλοκαιράκι εχει ηδη ξεκινήσει

Μπράβο βρε μαγγίτες συγχαρητήρια για το φόρουμ για την κλίκα και για το κέφι σας στην μάζωξη και σε άλλα τέτοια με υγείες!
Νά’στε όλοι καλά κι ευχαριστώ για το υλικό που ανεβάσατε, να πάρουμε κι εμείς από μακράν και νοερώς μια γεύσιν.

Να πω ενα γεια σε ολους - μια και ειμαι νεα στην παρεα.
Περασαμε πολυ καλα και την Κυριακη και το προηγουμενο βραδυ!!
Τις καλυτερες ευχες μου για την συνεχεια και ενα ευχαριστω στον Γιωργο Β. για τις φωτογραφιες και τα καλα του λογια και στον Αγαπιο που με καλεσε.

Να βρισκομαστε να περναμε καλα…

“Το λάθος μου αισθάνομαι”.
Αφιερώνω το υπέροχο αυτό άσμα του Κερομύτη στους οργανωτές της εξαιρετικής εκδήλωσης και στους συνφορουμίτες που συνευρεθήκαμε στην Άλλη Σκάλα, αφού έπρεπε να περάσει μια βδομάδα για να αξιωθώ να γράψω τις θερμές ευχαριστίες και τα Συγχαρητήρια για τη Συνάντηση.
Επίσης ευχαριστούμε τους πλέον φιλότιμους της παρέας για το υλικό που ανεβάζουν από τη συνάντηση.

Σορρυ Αλικη Β. για την παραλειψη, το διορθωσα.
Χαρηκα που σε γνωρισα και πιστευω το καλοκαιρι να τα πουμε εκτενεστερα …
Καλη διοργανωση !!

Γυριστρουλα, νασαι καλα !!

Και εσυ φιλε Θοδωρη !!

Επισης Παναγιωτη Κωτσοβιλη συγγνωμη για την παραλειψη. Σε χαιρετω και χαρηκα που σε γνωρισα !!
Δεν τα ειπαμε καθολου και φταιει το αγχος πρωτα απ’ολα μια και παιζαμε πρωτοι και μετα θυμασαι ημουνα στην πριζα διαρκως …
Πιστευω στην επομενη μαζωξη να βρουμε χρονο να τα πουμε εν ειδη στρογγυλης τραπεζης,
πριν πλακωσουμε τα κοψιδια, τα κρασια και τις πεννιες …

Ελπίζοντας πως όλοι ξεμεθύσαμε (!) προτείνω μάζωξη για τον 1 ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ, μιας και στην εκδήλωση είχε την τιμητική του το ΦΟΡΟΥΜ και οι “κλικαδόροι” την κάνανε γυριστή (παιχτικά…).
Ας είναι καλά ο ακούραστος Βαβ.!!!
Μόνον αυτός ήταν ασταμάτητος-απρόοπτος-ασυγκράτητος-απύθμενος !!!

(Naggel…εσύ τσιμουδιά…)

Ο πολυπράγμων Βαβουλές χωρίς αμφιβολία υπήρξε καταλύτης της επιτυχημένης σύναξης. Να’σαι καλά Γιώργη…

Ιωαννα συμφωνω απολυτα. Οι Κλικαδοροι τη βγαλανε στη ζουλα.
Δικαιολογουνται ομως γιατι δουλεψαν πολυ για να οργανωθει αψογα αυτη η μαζωξη !!
Επρεπε νασουν ομως την προηγουμενη να ακουσεις Παναγιωτακοπουλο να παιζει “Βαθεια στη θαλασσα θα πεσω”
που ειναι ενα πολυ δυσκολο κομματι και ολη την Κλικα βεβαια σε μεγαλα ντουζενια !!

Ευχαριστω για τα καλα λογια Ιωαννα και Παναγιωτη
(Ιωαννα αυτο το απυθμενος ειναι παρεξηγησιμο κοριτσι μου…)
οσο για το καταλυτης Παναγιωτη, δε νομιζω, η χημικη αντιδραση και επιδραση του φορουμ
εχει πολλους καταλυτες !!

μηπως τα μπρόκολα που τρώει ο Βαβ ευθύνονται για την υπερδραστηριότητά του;

Τασο θες να με εξισωσεις με τον Ποπαϋ μου φαινεται …

ασε που δεν κυκλοφορει -δυστυχως- πολυ μπροκολο στην Κρητη …

Η υπογραφή του Γ.Β. παραμένει για μένανε ένα από τα μεγάλα μυστήρια του κόσμου τούτου… Τί εννοεί ο ποιητής άραγε;

Πάντως, Γιώργη, σε βρίσκω ανενημέρωτο, ο Ποπάυ ως γνωστόν έτρωγε σπανάκι. Κι από σπανάκι, καλά νά’μαστε, έχομε μπόλικο.