Για δειτε τι ανεβηκε

Αυτο ανεβηκε πριν μια μερα στο yt. Ακουω γνωμες…

για κάποιο λόγο, απουσία συνοδευτικών αποδεικτικών στοιχείων, πολύ δύσκολα μπορώ να πιστέψω την αυθεντικότητά του.

3 «Μου αρέσει»

Μύθευμα μάλλον αυτή η υποτιθέμενη “συνάντηση” Χιώτη και Χέντριξ.
Αλλά ακόμα και αν πραγματοποιήθηκε, δεν είχε τις διαστάσεις που της απέδωσαν μεταγενέστερα.

Για περισσότερα στοιχεία, εδώ:

4 «Μου αρέσει»

αυτο λεω και γω… Τρεχα γυρευε…

1 «Μου αρέσει»

Και γω αυτο τεινω να πιστεψω, Ελενη. Αστικος μυθος…

1 «Μου αρέσει»

Ας βάλουμε και αυτά που συνοδεύουν το ενδιαφέρον αυτό βίντεο:

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 1968, Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΙΩΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΙΚΟ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ ΤΖΙΜΙ ΧΕΝΤΡΙΞ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΕΜΕΛΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΧΕΝΤΡΙΞ ΕΛΕΚΤΡΙΚ ΛΑΙΔΗ. ΕΚΕΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΖΙΜΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΥΧΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΑΖΙ. ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΖΑΜΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.
ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2022 Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΥΤΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΧΙΩΤΗ, ΜΑΙΡΗΣ ΛΙΝΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ.
ΠΗΓΗ : ΑΝΕΚΔΟΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ (ΙΩΑΝΝΗΣ Κ.)

Με δεδομένο ότι το 1968 και οι δύο, καθώς φαίνεται, βρίσκονταν στη Νέα Υόρκη, μετά από αυτό το βίντεο νομίζω θα άξιζε να επανεξεταστεί εάν η θρυλούμενη συνάντηση είναι “μύθευμα” ή όχι. Πόσο μάλλον που υπάρχει και άλλο υλικό από το τζαμάρισμα.

Επίσης, προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για τις οποιεσδήποτε διαστάσεις μπορεί να έδωσε ο κάθε πικραμένος σε αυτή τη συνάντηση/ “συνάντηση”. Μου αρκεί να μπορεί να στοιχειοθετηθεί εάν η συνάντηση και το τζαμάρισμα έλαβαν χώρα.

Και τούτο το απόσπασμα είναι κάτι που αξίζει να διερευνηθεί και να συσχετιστεί με το λοιπό σχετικό υλικό που φαίνεται πως υπάρχει στο υπόγειο.

1 «Μου αρέσει»

Αν ισχυουν τα μισα απ οσα γραφει το αρθρο της Ελενης, τοτε ειναι μυθος-στανταρακι…

Αν πράγματι βρέθηκε το 2022, από κάποιον φορέα που αυτοαποκαλείται «Ανέκδοτη Ελληνική Μουσική» και υποκρύπτει και ονοματεπώνυμο / ιδιότητα σχέσεως με την Μαίρη Λίντα, τζαμάρισμα των Χιώτη – Χέντριξ στο υπόγειο του σπιτιού του Χιώτη, τότε το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε, κατά την ταπεινή δική μου τουλάχιστον γνώμη, να κάνει ο φορέας θα ήταν να ειδοποιήσει την Μαίρη Λίντα, η οποία θα έπρεπε λογικά κάτι να έλεγε. Μέχρι να ακουστεί κάτι τέτοιο και / ή μέχρι να ανέβει στο γτ και ολόκληρο το τζαμάρισμα, όχι «μόνο ένα μικρό μέρος» του, αναμένομεν…

2 «Μου αρέσει»