Γιάννης Διονυσίου & Παπαγεωργίου στον Θεσσαλό

Καλησπέρα στην ομάδα! Πείτε μου πως δεν είμαι μόνο εγώ αλλά έχω πάθει την πλάκα μου με το παρακάτω διαμάντι:
Γιάννης Διονυσίου & Γιάννης Παπαγεωργίου στον Θεσσαλό

Μιλάμε για μυσταγωγία, η κιθάρα κάνει πανέμορφα γεμίσματα, χωρίς υπερβολές, το βιολί κενταει, και ο Διονυσίου έχει πραγματικά φωνή που σου μιλάει μεσα στην ψυχή να πούμε. Δεν έχω πετύχει τίποτα για αυτόν ακόμα και άμα έψαξα στο φόρουμ. Τον παρακολουθώ χρόνια και μου έκανε εντύπωση. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι ταλέντο τεράστιο, και έχει αρχίσει και δίνει πνοή πάλι σε παλιά ρεμπέτικα και παραδοσιακά κομματια που ξεχνιούνται, θα ήθελα όμως να ακούσω και την γνώμη των πιο ειδικών και έμπειρων στον κόσμο του ρεμπέτικου! Καντε μια χάρη στον εαυτό σας και ακούστε την πλειλιστ, για εμένα έχει γίνει σχεδόν καθημερινή συνήθεια τον τελευταίο καιρό.

Όλα όπως τα λες.

Τα ονόματα δεν τα ήξερα, αλλά έριξα μια ματιά από περιέργεια, ποιοι είναι πια αυτοί που ξεσηκώνουν τόσο ενθουσιώδη σχόλια, και αναγνώρισα τον Διονυσίου. Τον είχα δει σε κάτι βιντεάκια με τζαμάρισμα από τα παραλειπόμενα κάποιου σεμιναρίου, και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση. Εδώ σε ολόκληρο λάιβ, και μάλιστα καλοτραβηγμένο, είναι καθηλωτικοί. Πολύ ταλέντο, πολλή δουλειά και γνώση, πολλή αγάπη για τη μουσική τους, πολύ καλό ταίριασμα, και εκτός όλων των άλλων και πολύ ωραίες επιλογές.

Άριστοι.

1 «Μου αρέσει»

Κρίνοντας από τα 2-3 κυπραίικα που έχουν βάλει στο πρόγραμμα, κι από το πώς τα λέει (αβίαστη προφορά, όσο πιάνει το αφτί μου), Κύπριος φαίνεται να είναι. Είναι μόνιμος κάτοικος Ελλάδας;

ας τον γνωρίσουμε.

Κύπριος είναι ναι, και από ότι ξέρω πρέπει να μένει Ελλάδα καθώς όπου βλέπω να κάνει live είναι πάντα στον ελλαδικό χώρο. Χαίρομαι πολύ που αρέσει και σε άλλους, έχει κάνει και κάτι άλλα ωραία προγράμματα, παραθέτω τα link εδώ πέρα:

https://youtu.be/1maXgAOwAzI?si=6e0WSQbE2QMwHtQS

Δεν βρίσκω αυτή την στιγμή κάποια πλειλιστ, αλλά άμα ψάξετε και “Γιάννης Διονυσίου Καφέ αμάν”, και “Γιάννης Διονυσίου Κερατσίνι” υπάρχουν και εκεί κάποιες πολύ όμορφες εκτελέσεις. Καλή ακρόαση!

1 «Μου αρέσει»