Γεώργιος Κώτσαρης

Παιδιά γνωρίζει κανένας αυτό τον άνθρωπο? Ανακάλυψα πριν μερικά χρόνια σε κάποιο κατάστημα δύο βιβλία του για εκμάθηση μπουζουκιου. Το πρώτο βιβλίο συνοδευόταν με dvd και το δεύτερο με cd. Δύο πολύ ωραία βιβλία, ευκολοδιάβαστα με πλούσιο περιεχόμενο. Επίσης διατηρεί και ιστοσελίδα www.bouzoukiworld.com , μέσα από την οποία πουλά και τα προιόντα του είτε ως ολοκληρωμένες λύσεις με τα προαναφερθέντα βιβλία, είτε τμηματικά ως περιοδικά με dvd. Και στις δύο περιπτώσεις όμως σταματά σε κάποιο σημείο όπου το πράγμα αποκτά ενδιαφέρον. Μίλησα μαζί του πριν 3-4 χρόνια στο τηλέφωνο και μου είπε ότι σκόπευε να εκδόσει τη συνέχεια αυτού του έργου, αλλά από τότε ούτε συνέχεια είδα, αλλά ούτε και άκουσα κάτι από τον ίδιο. Αλήθεια, υπάρχει κανένας που να τον γνωρίζει, είτε προσωπικά είτε κάτι γι΄αυτόν. Εμένα μου φάνηκε αρκετά αξιόλογο άτομο με πάρα πολλές γνώσεις πάνω στο μπουζούκι και όχι μόνο.

γεια χαρα, το γιωργο το γνωρισα μεσω ενος φιλου που εκανε μαθηματα μαζι του,φαινεται οτι αγαπαει αυτο που κανει και ασχολειται πολυ με τους μαθητες του.κανει μαθηματα στον πειραια απ οσο γνωριζω

Καλησπέρα. Σε κάποια παλιά μηνιαία περιοδική έκδοση για το μπουζούκι το «μαθαίνω το μπουζούκι», την οποία έχει επιμεληθεί ο ίδιος, δίνει κάποια τηλέφωνα και το e-mail του, για πληροφορίες διευκρινήσεις κι απορίες. Ελπίζω μόνο να μη έχουν αλλάξει και να καταφέρεις να επικοινωνήσεις μαζί του.
Τα τηλέφωνα (των εκδόσεων «ΠΑΝΔΟΥΡΙΣ» μάλλον) είναι : 210-4511503 & 210-4512901 και το e-mail : gkotsari@otenet.gr

Καλησπέρα. Είμαι ο Γιώργος Κώτσαρης και μέσα από αυτό το μήνυμα θα ήθελα να χαιρετίσω και ευχαριστήσω όλους τους πιθανούς αναγνώστες του, καθώς και όσους παρακολουθούν την πορεία μου και ζητούν περισσότερες πληροφορίες για το έργο μου. Ενημερώνω όσους θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μου, ότι μπορούν να το κάνουν αυτό είτε μέσω e-mail: kotsaris@hol.gr είτε τηλεφωνικά: 210-4511503 (σε περίπτωση απουσίας μου αφήστε μήνυμα στον τηλεφωνητή με τα στοιχεία σας: όνομα - τηλέφωνο). Ευχαριστώ ιδιαίτερα για τα καλά τους λόγια και σχόλια όσων συμμετείχαν στο θέμα. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα. Ευχαριστώ.