Γειά σε όλους είμαι ο Βαγγέλης μου αρέσουν πολύ τα ρεμπέτικα και γενικά η μουσική εκείνης της εποχής. Πάντα με μάγευε η κλασική κιθάρα (ξύλινη) και ήθελα να μάθω να παίζω όμως δεν τα κατάφερα ποτέ μου να ασχοληθώ και να εκπληρώσω αυτή μου την επιθυμία.
Αν και μεγάλος πια σε ηλικία (48 χρόνων) και με την καθημερινότητα μου να τρέχει συνέχεια ευελπιστώ κάποια στιγμή να τα καταφέρω και να μάθω κιθάρα.
Βαγγέλη καλωσόρισες στο Φόρουμ! Καλές συζητήσεις να έχουμε!
Για τη μουσική δεν υπάρχει ηλικία και ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις να μαθαίνεις. Εάν υπάρχει θέληση και μεράκι, όλα γίνονται!
Εύχομαι λοιπόν σύντομα να αρχίζεις να πραγματοποιείς το όνειρό σου
Καλώς ήρθες! Μη σε απασχολεί ούτε η ηλικία ούτε αν υπάρχουν άλλοι που παίζουν ήδη ή παίζουν καλύτερα. Πάντα είναι όμορφο να ασχοληθείς με κάτι που σου αρέσει, και το πρώτο μέλημα είναι η δική σου ευχαρίστηση. Εύχομαι σύντομα να ξεκινήσεις μαθήματα και να παίζεις τα τραγούδια που γουστάρεις!
Βαγγέλη, όπος κατάλαβα, δεν παίζεις κανένα όργανο, αλλά αν παίζεις κανένα άλλο έγχορδο όργανο π.χ μαντολίνο,λαούτο κλπ, τότε είναι πολύ έυκολο να μάθεις κιθάρα μόνος σου. Εγω, έμαθα λίγη κιθαρούλα, και τώρα ότι έγχορδο μου δόσεις, το παίζω. Αν μοιάζει με το μπουζούκι, το ούτι και την κιθάρα, το παίζω, αν είναι τίποτα αλλιώτικο, π.χ κανονάκι, βιολί κλπ, θα με δυσκολέψει. Καλωσόρισες!