Αυθεντικά Στοιχεία Ηχογραφήσεων

Φιλοι και φιλες γεια χαρα

Εδω και λιγο καιρο μου εχει κολλησει μια ιδεα να κανω μια βαση δεδομενων (database για τους αγγλομαθεις) για να καταγραψω τα πραγματικα στοιχεια ολων των εκτελεσεων που εχω σε CD - με τιτλο,αριθμο μητρας,εκτελεστες,κτλ - μπας και μπει καποια ταξη.

Τι λετε, βαζετε ενα χερακι ? Αρκει να ριξετε σ’αυτη τη συζητηση οτι τραγουδι σας ερχεται - με πληρη στοιχεια βεβαια - μπας και λυσουμε και το χρονολογικο προβλημα που ταλανιζει τοσα χρονια ολους

Σας χαιρετω ολους …

  • Χρήστο καλή η ιδέα σου, αλλά μάλλον πας να ανακαλύψεις τον …τροχό φίλε μου!
    Επικοινώνησε μαζί μου για λεπτομέρειες.

Προσωπικά έχω βάλει κατά καιρούς πολλά στοιχεία για μερικές εκατοντάδες τραγούδια (δες και Διφωνίες (Ντουέτα), Τριφωνίες, κλπ. Και βέβαια, εκτός από μένα έχουν δώσει κι άλλοι φίλοι (και πριν και μετά από μένα) ανάλογα στοιχεία. Λίγο ψάξιμο απαιτείται (Admin, που είσαι; Μπορείς να βάλεις ένα χεράκι;).

Σ.Π.

Υπάρχει καμμιά τέτοια δουλειά ? Είναι σε μορφή πίνακα WORD ή Excel etc ? Eνδιαφέρομαι και εγώ.
Ρούμ.

Κι εγώ θάθελα να συνεισφέρω σε τέτοια βάση δεδομένων αλλά η συνεισφορά μου θα ήταν πενιχρή όπως στο ποστ του Σάκη με τον Κατσαρό… Όμως σίγουρα θα με ενδιέφερε κι εμένα μια τέτοια βάση δεδομένων αν φυσικά ο Σάκης διατίθεται να δώσει τον …τροχό, για να μην τον ξανανακαλύπτουμε εμείς :wink:

Δεν ξέρω την διάθεση του Σ.Π για τον δικό του τροχό, όμως υπάρχει κάτι που μπορεί να αποτελέσει μια βάση. Αυτό που κυρίως λείπει είναι χρόνος για ενασχόληση. Πάντως η αρχή (κάπου 5500 ) διατίθεται δωρεάν. Οποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει.