Απάντηση σε μήνυμα άλλου χρήστη στο ίδιο νήμα

Βλέπω κάποια δημοσίευση κάποιου, θέλω να του απαντήσω, πατάω το βελάκι «Απάντηση» κάτω δεξιά, ανοίγει παράθυρο, γράφω αυτά που θέλω, πατάω «απάντηση» καταχωρείται η δική μου δημοσίευση, αλλά δεν έχει την αναφορά σε εκείνον στον οποίο ήθελα να απαντήσω. Τί λάθος κάνω;

έχει δυο κουμπιά “απάντηση”, ένα γκρίζο χωρίς πλαίσιο μέσα στην δημοσίευση (από κει μπαίνει η αναφορά) και ένα μπλε κάτω, εκτός της δημοσίευσης (χωρίς αναφορά).

edit: το δοκίμασα τώρα και όντως δεν δουλεύει.

@nikos_politis έτσι δουλεύει.

Τίποτα: Δεν μου έβγαλε παπάκιΝίκοςΣαρηγιάννης…

@nikos_politis Για να λειτουργήσει, χρησιμοποιούμε το χρηστώνυμο (username) και όχι το αληθινό όνομα του άλλου.

πχ: Για τον Νίκο είναι: @liga_rosa και όχι @ΝίκοςΣαρηγιάννης.

Αντίστοιχα για σένα είναι @nikos_politis και όχι @ΝίκοςΠολίτης

ναι, αλλά με το θέμα της απάντησης τί συμβαίνει;

Λοιπόν … ακούστε πως έχει το πράγμα γιατί υπάρχουν λεπτές γραμμές.

Εάν πατήσει κάποιος το “Απάντηση” στο τέλος μιας δημοσίευσης κάτω δεξιά (ΟΧΙ το μπλε) τότε απαντάει στη συγκεκριμένη δημοσίευση (όπως εγώ τώρα στον liga_rosa).

Εάν πατήσει το “Απάντηση” στο τέλος της σελίδας (αυτό δίπλα στο “Σήμανση”) τότε απαντάει απλά στο νήμα.

Α και κάτι που ξέχασα να διευκρινίσω είναι ότι όταν δίνεται απάντηση σε ακριβώς προηγούμενο μήνυμα τότε δεν εμφανίζεται η παραπομπή στο μήνυμα αλλά σαν φυσική ροή του νήματος. Στην περίπτωση όμως που παρεμβάλλεται άλλο μήνυμα (δείτε ακριβώς την από κάτω απάντησή μου) τότε εμφανίζεται σε ποιο μήνυμα αφορά η απάντηση.

2 «Μου αρέσει»

Χμμμ επειδή ξαναδιάβασα το θέμα … όταν λέτε αναφορά εννοείται αυτό που λέγαμε παλιότερα “Απάντηση με παράθεση” ; Γιατί εάν θέλετε κάτι τέτοιο πρέπει την παράθεση να την κάνετε χειροκίνητα …

όμως η δημοσίευσή σου δεν δείχνει πουθενά ότι απαντά στον λίγα ρόζα.

Το δείχνει πάνω δεξιά στην δημοσίευση…

image

Προς απάντηση αυτού η διευκρίνηση που ακολούθησε:

Α και κάτι που ξέχασα να διευκρινίσω είναι ότι όταν δίνεται απάντηση σε ακριβώς προηγούμενο μήνυμα τότε δεν εμφανίζεται η παραπομπή στο μήνυμα αλλά σαν φυσική ροή του νήματος.

Ενώ στο επόμενο μήνυμα μου επειδή έχει μεσολαβήσει ακόμα ένα προσπαθώντας να απαντήσω για δεύτερη φορά στον liga_rosa εμφανίζεται το όνομα του πάνω δεξιά όπως λέει ο Χρήστος. Επίσης σαν bonus tip, εάν πατήσετε το όνομα του liga_rosa στη συγκεκριμένη απάντηση βλέπετε το αρχικό μήνυμα που είχε σταλεί από τον Νίκο.

Εν ολίγοις το σύστημα θεωρεί ότι κάθε επόμενο μήνυμα είναι απάντηση του προηγούμενου. Εάν αυτό δεν ισχύει τότε διευκρινίζει σε ποιο μήνυμα δίνεται η απάντηση.

2 «Μου αρέσει»

Μπράβο ρε Αλέξανδρε, έβαλες τα πράγματα στη θέση τους!

Επομένως, αν δεν έχει προηγηθεί άλλη δημοσίευση, δεν έχει νόημα να απαντάμε σε κάποιον πατώντας το “απάντηση” του μηνύματός του.

2 «Μου αρέσει»