Ανανέωση Καταλόγου Σύγχρονων Οργανοποιών

[quote=voulpan;167254]Χθες το απόγευμα, είδα για πρώτη φορά, μπουζούκι απο κάποιον κατασκευαστή Παυλίδη. Πολύ καλό όργανο!!!
Την ερχόμενη Τετάρτη θα ξέρω στοιχεία για τον κατασκευαστή του. Δεν υπάρχει μαγαζί. Τα φτιάχνει σπίτι του και μόνο απο συστάσεις. Τιμές λογικές (κατα τα λεγόμενά του ιδιοκτητη του μπουζουκιού). [quote=voulpan]

Την προηγούμενη Τετάρτη, είχα γράψει ότι θα μάθαινα στοιχεία για τον οργανοποιό Παυλίδη. Το μπουζούκι που είχε φτιάξει, το ξαναείδα και έπαιξα με αυτό. Πραγματικά πολύ καλό όργανο.
Έτσι λοιπόν ρώτησα, να μάθω το τηλέφωνό του και την διεύθυνσή του, ώστε να περάσω κάποια στιγμή να δώ την δουλειά του.
Η απάντηση που έλαβα ήταν η εξής (απο έναν δάσκαλο που κάνουμε μάθημα):

• Θα πάμε μαζί, να διαλέξουμε όργανο, για να το παρεις και πιό φτηνά. (Δηλαδή να πάρει και αυτός το ποσοστό του ως συστήσας).
    Το φαινόμενο αυτό το έχω συναντήσει σε μαγαζιά αρκετών κατασκευαστών.
    Πάει ο ''δάσκαλος ‘’ με το ασχετο μαθητούδι και του προτείνει μπουζούκια.
    Τελικά είπα ότι δεν θέλω να αγοράσω, μόνο να δώ δουλειά του,…και δεν μου έδωσε το τηλέφωνο!!!:mad:

Το ίδιο ακριβώς συνέβη όταν ρώτησα, άλλον κατασκευαστή, για τον Τζίκα ή Τζικούδη, ο οποίος φτιάχνει διάφορα και τα δίνει σε κατασκευαστές, όπου βαφτίζονται και έτοιμαααα…(δηλ. ούτε απο αυτόν βρήκα τηλέφωνο).
Αυτά.