Αναζητηση μουσικού σχήματος ΝΟΤΙΑ

Καλησπέρα στην παρέα,

Μετά από καιρό που η ιδέα γυρόφερνε στο μυαλό μου και έχοντας ξαναβρεί πλήρως το χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθώ πιο σοβαρά με τη μουσική αναζητώ 1-2 άτομα (κατά προτίμηση στα νότια λόγω απόστασης αλλά είμαι ανοιχτός και σε άλλες περιοχές εντός λογικών ορίων) για να γνωριστούμε και να μαζευόμαστε να παίζουμε, με το σκοπό να εμφανιστούμε μετά από ένα εύλογο διάστημα προβών σε κάποιο/ κάποια μαγαζιά ημιεπαγγελματικά ας πούμε. Προσωπικά παίζω τρίχορδο μπουζούκι 4μιση χρόνια και είμαι φοιτητής. Δεν τραγουδάω ακόμα αλλά είναι στα πράγματα που ευελπιστώ μέσω και της μουσικής παρέας να αναπτύξω και να είμαι σε θέση να το υποστηρίξω. Ψάχνω σίγουρα για ένα άτομο που να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει και ιδανικά άλλο ένα άτομο που να παίζει πλήκτρα (αρμόνιο ακορντεόν) και επίσης να τραγουδάει. Όπως το έχω στο μυαλό μου μια κοπέλα και ένα αγόρι θα ήταν το τέλειο, ώστε να κινούμαστε τόσο σε αντρικές όσο και σε γυναικείες εκτελέσεις τραγουδιών(χωρίς να είναι κάτι δεσμευτικό απλώς εκφράζω τη σκέψη μου). Εάν κάποιος που δει την ανάρτηση και ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται, αλλά έχει στο μυαλό του κάποιον ή κάποιους που επίσης ψάχνονται ας μου στείλει στο chat. Κλείνοντας να διευκρινίσω ότι ναι μεν θα ήθελα να παίξουμε και σε μαγαζί αλλά ο κυριότερος στόχος είναι η δημιουργία μιας παρέας και πέραν της μουσικής οπότε το να είμαστε σχετικά κοντά ηλικιακά θα ήταν προτιμητέο.

3 «Μου αρέσει»

Αυτό το νήμα έκλεισε αυτόματα 6 λεπτά μετά την τελευταία απάντηση. Δεν επιτρέπονται πια νέες απαντήσεις.